Villinaisen ja enkelin seksuaalinen vallankumous

Kirsti KuosmanenNaisen seksuaalisuus, Nautinto, tantra

Villinainen ja Enkeli

Edessäni on kaksi tyynyä lattialla. Istun toiselle niistä ja eläydyn siihen osaan itseäni, psyykettäni joka on ikuinen prinsessa, joka odottaa prinssiä pelastamaan, tuomaan turvaa ja vakautta. Hän on kiltti ja viaton enkeli. Toisella tyynyllä on toinen puoli minua, seksuaalisuutta tihkuva hurja villinainen, intohimoinen tantrinen jumalatar, kaikkien lutkien kantaäiti, joka nauttii estottomasti erotiikasta ja seksistä. Ja joka on villi ja vapaa.

Miten minulla modernilla naisella on vielä tämä jako sisälläni ja ammottava kuilu niiden välillä? Eikö ole täysin normaalia ja hyväksyttävää että nainen saa olla seksuaalisesti aktiivinen? Joka tuutista tulee seksiä, miten sitä voi vielä hävetä?

Irti kontrollista

Seksuaalinen ja sensuaalinen nautinto on superfoodia kehollesi, hermostolle ja soluille. Se saa sinut säteilemään ja se maadoittaa sinut omaan voimaasi.

Se että naisten voimaa on painettu alas poliittisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti on suorassa yhteydessä siihen että naisen seksuaalisuutta ja nautintoa on kontrolloitu vahvasti. Naomi Wolf kirjoittaa kirjassaan ”Vagina” siitä kuinka seksuaalisen nautinnon kautta erittyvä dopamiini saa meidät tuntemaan itsemme itsevarmoiksi, ilmaisemaan mielipiteemme ja rajamme selkeästi, johtamaan itseämme ja muita selkeästi työtehtävissä.

Historiallisesti patriarkaalisessa systeemissä kunnon naiset eivät olleet yhteydessä seksuaalisuuteensa, valtaan ja voimaansa. Huonot naiset saivat olla seksuaalisia mutta heitä arvosteltiin ankarasti, häpäistiin ja heidät jätettiin yhteiskunnan ulkopuolelle. Juuret tähän ajatteluun olivat vallalla olevissa uskonnoissa joissa, lähes kaikissa, naisen seksuaalisuus ja kehollisuus on leimattu pahaksi ja syntiseksi. Nämä uskonnolliset ja yhteiskunnalliset uskomukset vaikuttavat kollektiiviseen alitajuntaamme vielä vahvasti tänäkin päivänä vaikka emme aina tiedosta niitä.

Kun rakastumme tai rakastelemme, avaamme itseämme syvältä, sukellamme alitajuntaan, avaamme puolustusmekanismejamme, olemme haavoittuvaisia. Ja hups, sieltä nämä uskomukset pulpahtavat pintaan.

Eikö seksuaalisuus voisi olla meissä se viattomin osa? Se on alkuperäinen voima minkä tuloksena olemme kaikki syntyneet, luonnollinen osa, osa luontoa.

Vapaa seksuaalisuus ja nautinto

Patriarkaalinen ja uskonnollinen systeemi riisui naiset järjestelmällisesti vallasta, joten on vallankumouksellista ottaa oma seksuaalisuus ja nautinto haltuun ja omistaa sen voima. Kun tunnet itsesi eheäksi nautinnossasi, seksuaalisuudessasi ja hekumassasi, tunnet oman voimasi.

Vapaa kehon, mielen ja tunteiden ilmaisu ja ekstaattisuus johtavat terveyteen ja onnellisuuteen kaikilla elämän alueilla. Jos seksuaalinen ilmaisumme on jäykkää ja kankeaa, olemme sisäisesti kankeita, emme löydä yhteyttä muihin ja elämä voi tuntua taistelulta.

Se että vapautat seksuaalisen ilmaisusi ei ole pikku asia vaan sillä on syvät psykologiset vaikutukset koko elämääsi.

Osa omaa ilmaisuani on tulinen seksuaalisuus, noita, paha-tyttö sekä rentoutunut, kaunis, herkkä seksuaalisuus, enkelimäinen hyvä-tyttö. Kun saan nämä yhteyteen toistensa kanssa ja tasapainoon sisälläni, saan rikkaampia seksuaalisia kokemuksia, saan kokea nautinnon eri makuja, eri sävyjä.

Tantra ja sulautuminen

Tantristen harjoitusten yksi tärkeä elementti on se että yhdistämme ja kannattelemme sisällämme olevia ääripäitä.

Seison kahden tyynyn välissä ja annan näiden kahden eri puoleni sulautua sisälläni ja luoda jotain uutta. Ne yhdistyvät tulisiipiseksi Fenix linnuksi, joka levittää siipensä, lentää voimakkaasti ja korkealle. Lopulta makaan vihreällä niityllä naisen hahmossani. Olen rauhassa, olen aistillisen seksuaalinen.

Olen villi, vapaa ja viaton.