Säkenöivä Seksuaalisuus -valmennus Kirsti Kuosmasen kanssa

-valmennusKirsti Kuosmanen ja Säkenoivä seksuaalisuus -valmennus

Säkenöivä Seksuaalisuus -valmennus Kirsti Kuosmasen kanssa

-VALMENNUS

Haluatko lisätä seksuaalista ja sensuaalista nautintoasi?

Haluatko lisätä seksuaalista ja sensuaalista nautintoasi?


On luonnollista, että olemme eri kohdissa oman seksuaalisen nautintomme kanssa. Jotkut ovat vasta tutustumassa siihen, ja jotkut ovat laajentaneet nautintoharjoituksiansa tuomaan henkistä kasvua elämäänsä.Sinä olet juuri oikeassa kohdassa siinä missä olet.

feminiiniset mysteerit kurssi

Kun lähdemme tietoisesti lisäämään nautintoa elämäämme törmäämme heti syvimpiin estoihin ja uskomuksiin, jotka olemme omaksuneet perheeltämme ja yhteiskunnasta. Niiden alla on piilossa varsinainen aarre, jonka haluamme tavoittaa: säteilevä elinvoima, elämänilo sekä sensuaalinen ja seksuaalinen nautinto.

Seksuaalinen voimaantuminen auttaa sinua myös säätelemään läheisyyttä ja erillisyyttä intiimeissä suhteissasi, pitää eroottisen virityksen ja halun eläväisenä parisuhteessasi.

Jos haluat keskittyä seksuaalisuutesi tutkimiseen ja voimistamiseen valitse tämä valmennus. Jos haluta tutkia vähän laajemmin omaa voimaasi, seksuaalisuuden lisäksi, valitse Feminiininen voima -valmennus.


”Miksi ranskalaiset kutsuvat orgasmia pieneksi kuolemaksi, voiko sen avulla päästä taivaisiin?”


Viiden kerran valmennuspaketin avulla antaudut nautintoosi ja otat seksuaalisuuden voiman omaksesi. Jokaisen valmennuskerran jälkeen saat myös kotona tehtävät harjoitukset. Harjoittelun kautta todellinen muutos on mahdollista.

Ensimmäisellä kerralla rakennamme ”Halujen kartan” ja poistamme psykologisia esteitä, jotta saavutat tavoitteesi. Tämän jälkeen voit päättää haluatko sitoutua neljän kerran valmennuspakettiin. Nämä viisi kertaa ja kotiharjoittelu tuovat herkullisia muutoksia elämääsi. Alla on esimerkit kuudesta aiheesta, joista valitsemme sinulle ne, jotka tukevat sinua parhaiten.

Valmennuspaketti: 550e ( 110e/ kerta, ensimmäinen kerta 75min, loput kerrat 60min)

Ota yhteyttä: 040 535 2293 tai kirsti@netlife.fi

Osa valmennuksista on henkilökohtaisia tapaamisia tai ne voivat kaikki tapahtua Skypen/ Zoomin kautta etävalmennuksina.


Kirsti Kuosmanen
Säkenöivä seksuaalisuusSäkenöivä seksuaalisuus
Tutustu kuuteen aiheeseen, joista valitsemme sinulle ne, jotka tukevat sinua parhaiten.
Säkenöivä seksuaalisuus valmennus
VALMENNUS 1:

Tutustumiskerta ja Halujen kartta

Mitä sinä haluat sensuaaliselta ja seksuaaliselta nautinnoltasi? Mitä se toisi elämääsi? Miltä tuntuisi kukoistaa seksuaalisena naisena? Luomme sinulle Halujen kartan. Poistamme myös psykologisia esteitä ja tukoksia, jotta pääset nautinnollisesti näihin tavoitteisiin.

Uusi seksuaalinen tarina
VALMENNUS 2:

Uusi seksuaalinen tarinasi

Uudet uskomukset voimauttavat sinut kukoistamaan seksuaalisuudessasi, nautinnossa, deittailussa ja parisuhteessa. Luomme uuden tarinan ja aktivoimme kehosi siihen elämään, jossa haluat kukoistaa ja elää nyt. Voimaantuminen ja astuminen tähän uuteen tarinaan tapahtuu mielen, tunteiden ja kehon tasolla.

rakkaussuhde kehoosi ja seksuaalisuuteesi
VALMENNUS 3 ja 4:

Rakkaussuhde kehoosi ja seksuaalisuuteesi

Rakastatko sinä omaa kehoasi, vulvaasi, vaginaasi? Useimmilla naisilla on haastava suhde kehoonsa. Oman kehosi aito rakastaminen ja kunnioittaminen on avain nautinnolliseen seksuaalisuuteen. Tutustut kehoosi erogeenisiin alueisiin, joista osa saattaa olla yllätyksellisiä. Luot rakastavan suhteen seksuaalisen kehosi eri osiin ja opettelet antamaan itsellesi kehollista rakkautta. Tutustut myös omaan seksuaalisen halusi luonnolliseen kiertoon ja vaihteluun. Tämä aihe on niin laaja ja kaiken ytimessä että tähän varataan yleensä kaksi valmennuskertaa.

Orgasmi -valmennus naisille
VALMENNUS 5:

Orgasmi

Valloittava Orgasmi, Säkenöivä Orgasmi ja Mystinen Orgasmi. Tutkimme sitä mihin sinä kaipaat tukea ja mikä saa sinut kukoistamaan entisestään orgasmissasi.

Valoittava orgsmi: Juhlistetaan seksuaalisuuttasi, kehoasi ja seksuaalista anatomiaasi. Tunnet että ansaitset nautintoa ja olet sen arvoinen. Ymmärrät mikä tuntuu hyvälle ja kuinka annat itsellesi nautintoa. Mikä on sooloseksin merkitys ja voima? Miltä tuntuu kokea orgastista nautintoa tai orgasmi?

Säkenöivä orgasmi: Laajennetaan ajatusta ja kokemusta orgasmista. Kuinka monia erilaisia hämmästyttäviä orgasmeja nainen voikaan kokea? Vahvistetaan sinussa orgasmin kolmea vaihetta entisestään: nautintoa, energian laajentumista ja tietoisuuden tilan muutosta. On aika päästää irti yhä enemmän, saada lisää nautintoa ja antautua taianomaisille kokemuksille.

Mystinen orgasmi: Avataan taolaisuuden ja tantran mystiset ja energeettiset opetukset: Miten seksuaalienergiaa käytetään voimaantumiseen, parantumiseen, manifestointiin. Tutkimme miten lisäät elinvoimaasi seksuaalienergian avulla, avaat chakroja seksuaalienergialla tai opit Sex Magic -manifestointi harjoituksen, yhden voimakkaimmista tantrisista harjoituksista.

Seksuaalisten haavojen parantaminen
VALMENNUS 6:

Seksuaalisten haavojen parantaminen

Sulatamme ja integroimme sinua seksuaalisesti rajoittavat uskomukset ja kokemukset. Tutkimme miten asetat seksuaaliset rajasi, jotta tunnet olevasi täysin turvassa ja vapaa ilmaisemaan itseäsi seksuaalisissa kohtaamisissa ja seksissä. Opit itse purkamaan vulvaan ja vaginaan jääneitä kroonisia jännitystiloja (tämä on hyvin yleistä kaikilla naisilla) itsesi kosketushoidolla eli dearmoroinnilla. Tuntoherkkyytesi sukupuolielinten alueella vahvistuu ja seksuaalinen nautintosi lisääntyy.

Seksuaalisesti villi ja voimakas nainen
VALMENNUS 7:

Seksuaalisesti villi ja voimakas

Tunnet olevasi omassa voimassasi ja koet olevasi täysin turvassa silloinkin kun olet avoimesti seksikäs ja seksuaalinen. Uskallat näyttää kaikki puolet seksuaalisuudestasi ja voit leikkiä erilaisilla seksuaalisilla arkkityypeillä. Mitä tuntuisi olla itsevarma Viettelijätär tai Venus-jumalatar sängyssä? Tai olla Villinainen, olla vapaa, päästää irti, olla täysin kehollinen ja kokea, että seksuaalisuus ja sen voima on kokonaisvaltaisesti sinua itseäsi varten?

Seksuaalivalmentaja Kirsti Kuosmanen

Säkenöivä Seksuaalisuus -valmennus Kirsti Kuosmasen kanssa

-valmennus

Ota yhteyttä ja aloita matkasi säkenöivään seksuaalisuuteen!
040 535 2293 • kirsti@netlife.fi