ImageKirsti Kuosmanen menopaussi verkkokurssi 1
hehkuvat-vaihdevuodet-menopaussi-kurssi-kirsti-kuosmanen-logo

– Sinun matkasi haastavista oireista kukoistukseen nautinnossasi, omassa voimassasi ja hyvinvoinnissasi.


Ilmoittaudu ilmaiseen työpajaan 31. tammikuuta

Oletko salaa toivonut, että tuntisit olosi upeaksi, kun matkaat läpi vaihdevuosien, mutta et tiedä mitä pitäisi tehdä tai mistä edes aloittaa?


Vaihdevuosien kuningatar
live workshop

31. TAMMIKUUTA klo 18-19.15


Tule mukaan!

(Tallenne on saatavissa koulutuksen jälkeen)

Image

Tämän tulet oppimaan tässä inspiroivassa, ilmaisessa työpajassa:

Imagemenopaussi nainen - seiso omassa voimassasi

Avain nro 1:



Pääset eroon peloista, että sinusta tulee näkymätön ja seisot näkyvänä omassa aikuisen naisen voimassasi.

On aika päästää irti pelosta, että sinusta tulee näkymätön ja omistaa oma voimasi naisena, joka tuntee oman arvonsa, tunnistaa oman viisautensa ja omistaa potentiaalin, jonka tämä seuraava elämänvaihe tuo tullessaan.

Imagemenopaussi ja nukkuminen

Avain nro 2:



"Todellinen syy" kuumille aalloille, painonnousuun, unettomiin öihin ja tunnevuoristorataan.

Tulet ymmärtämään, kuinka suuria muutoksia aivoissasi ja hormonitoiminnassa tapahtuu, mutta kuumat aallot voivat olla myös kehosi tapa vapauttaa emotionaalista energiaa ja käsittelemättömiä kokemuksia.

Painon noususi voi olla yhteydessä tunnetaakkoihin, joita olet kantanut läpi elämäsi. Ja tunnevuoristorata, minkä koet, voi olla sielusi tai syvemmän osasi kutsu reflektoimaan elämäsi tarkoitusta ja prioriteettejä.

Anna vaihdevuosien olla kutsu perustavanlaatuiseen sisäiseen kasvuun ja itsesi löytämiseen niin, että sinusta tulee nainen, joka kukoistaa nautinnossa, omassa voimassaan ja hyvinvoinnissa.

ImageVaihdevuosien kuningatar - webinaari

Avain nro 3:



Nautinto vaihdevuosien supervoimana

Aistillisuus on vaihdevuosien supervoimasi. Saat huomata, kuinka päivittäinen aistiesi huomioiminen ja sensuaalinen nautinto, edistävät fyysistä ja henkistä hyvinvointiasi. Ne saavat sinut tuntemaan itsesi hoivatuksi ja ravituksi ja kokemaan yhä enemmän iloa ja rakkautta läheistesi ja kumppanisi kanssa.

Onko Vaihdevuosien Kuningatar -työpaja sinulle?


Kirsti Kuosmanen - menopaussi webinaari
 1. Olet nainen, joka käy läpi perimenopaussia tai vaihdevuosia ja joka on yksinkertaisesti tyytymätön nykytilanteeseen eli siihen, mitä yhteiskunta uskoo vaihdevuosi ikäisen naisen arvosta ja merkityksestä.
   
 2. Olet saanut tarpeeksesi tunteesta, että tästä alkaa elämäsi alamäki ja olet valmis nauttimaan vaihdevuosien tuomista hedelmistä ja siitä potentiaalista, minkä vaihdevuosien muutosmatka meille tarjoaa.

 3. Olet nainen, joka on tarpeeksi fiksu ymmärtääkseen, että kukoistus vaihdevuosina ei tule vain siitä, että käy lääkärin vastaanotolla vaan, joka on avoin ja utelias omaksumaan elämäntapamuutoksia, jotka johtavat nautintoon, omaan voimaan ja hyvinvointiin.

   Vaihdevuodet naisten webinar kurssi Kirsti Kuosmasen kanssa
   Kirsti-Kuosmanen-kirjailija-valmentaja nimi

   Hehkuvan naisen voimavuodet -kirjan kirjoittaja, ohjaa sinua tässä työpajassa.


   Olen psykoterapeutti, tantraopettaja sekä seksuaalisuus-, rakkaus- ja parisuhdevalmentaja. Olen valmentanut satoja naisia kursseillani, yksilövalmennuksessa ja verkkokursseilla. Viimeisen parin vuoden ajan olen opiskellut myös naisten lantionalueen fyysistä hoitoa ja vaihdevuosiin liittyvien oireiden ja haasteiden hoitamista. 

   Minulle vaihdevuosien kohtaaminen ja niiden tuomat oireet olivat todella haastavia, mutta nyt kun olen menopaussin tuolla puolen ja näen koko kaaren, olen ymmärtänyt sen syvemmän merkityksen.

   Vaihdevuodet ovat naisen elämän syvin muodonmuutos, jossa tarkoituksemme on astua kokonaisvaltaisesti feminiiniseen voimaamme ja viisauteemme. Ne voivat olla elämäsi nautinnollisimpia vuosia, kun sinulla on oikeat työkalut käytössäsi.

   ImageKirsti Kuosmanen

   Kirstin valmennuksista sanottua:

   "Kosketuksesi feminiiniseen voimaan ja henkisyyteen on kertakaikkisen uniikkia."


   Kauneinta mitä olen kokenut oman kasvuni tiellä

   "Olen tehnyt itseni kanssa paljon 'töitä': osallistunut erilaisiin vertaisryhmiin, verkkokursseihin, yksilötyöskentelyyn, joogannut, lukenut paljon kirjallisuutta jne. Tämä kurssi on ollut kauneinta mitä olen kokenut oman kasvuni tiellä. Se myös osui sopivasti ajanjaksoon, jossa olen juuri eronnut ja on tilaa tutkailla kuka on ja kuka haluaa olla. Itsemyötätunto, lempeys, viisaus, tietotaito, kehotietoisuus, traumaymmärrys oli rakennettu niin kauniiksi kokonaisuudeksi. Vaikken päässyt livenä zoomsessioihin, vietin hetket tunnelmoiden, pukien parasta ylleni ja heittäytyen mukaan seikkailuun.

   Olen erittäin kiitollinen, että osallistuin kurssille ja pääsin avaamaan matkaa omaan sensuaaliseen toipumiseen ja kukoistukseen. Kiitos Kirsti lempeydestäsi, viisaudestasi, myötätunnostasi, kannustuksestasi. Oli ilo osallistua kurssille ja nauttia omasta itsestään!"

   -Ilona

   Tunnistan kehossani, kuinka paraneminen etenee

   "Luot valmennuksissasi turvallisen ilmapiirin, jolloin minun on ollut helppo antautua tilaan ja hetkeen ja olen saanut paljastettua jotakin uutta sisältäni; niin tuskaa kuin voimaakin.

   Lempeässä, mutta määrätietoisessa ohjauksessasi kipu ja rakkaus eivät ole jääneet pelkästään mielen loputtomaksi analysoinniksi, vaan olen saanut kokemuksen tunteiden ja kokemusteni variaatioista kehotasolla.

   Tunnistan kehossani, kuinka paraneminen etenee.

   Olen saanut tuntea, että minussa on todennäköisesti paljon enemmän vahvuutta kuin olen uskonutkaan ja orastava usko mahdollisuuksiini muuttaa omaa elämääni on vahvistunut."

   -Jaana

   Tämä on muuttanut kaiken


   "Tämä on muuttanut kaiken. Tunsin olevani jumissa itseni kanssa, kun löysin sinun henkilökohtaisen valmennuksesi. Olen ollut erityisen vaikuttunut tavastasi tehdä työtä suoraan alitajuntani kanssa, koska se oli nimenomaan minun päivätietoisuus, jonka kanssa olin jumissa. Lempeät ja syvästi vaikuttavat harjoitukset ovat tuntuneet minussa päiviä ja jopa viikkoja niiden tekemisen jälkeen.

   Yksi ydintavoitteeni oli, että en vaan reagoisi ja ajautuisi johonkin ratkaisuun elämässäni vaan, että saisin itseni kiinni ja tekisin sen omasta halustani ja päätöksestäni. Saavutin tämän olon työskentelymme aikana. Kosketuksesi feminiiniseen voimaan ja henkisyyteen on kertakaikkisen uniikkia."

   -Jenni


   Image
   hehkuvat-vaihdevuodet-menopaussi-kurssi-kirsti-kuosmanen-logo

   Ilmoittaudu ilmaiseen online-työpajaan 31. tammikuuta klo 18-19.15.

   Saat ilmoittautumisen jälkeen työpajan Zoom-linkin sähköpostitse. 


   Varaa paikkasi!