Merenneito dildo

68,95

Kuuletko merenneidon kutsun? Tämän dildo on sinulle, kun haluat yllättää itsesi tai ystäväsi, tarjota jotain ainutlaatuista. Kauniin vaaleanpunainen Icicles No 24 lasidildo on toiselta puoleltaan nystyröity ja toiselta juomutettu, joten se tarjoaa nautinnollista lisästimulaatiota liikutellessasi sitä edestakaisin.

Dildo muistuttaa muodoltaan kieltä tai lonkeroa, ja sen toisessa päässä on pyöristetty kahva, josta sitä on helppo ohjailla. Tämä on kompassi nautinnollisiin tutkimusmatkoihin merellä tai maalla.

Pituus: 15,3 cm
Ympärysmitta: 9,9 cm

2 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Olen valikoinut sinulle kauniita lasidildoja niihin hetkiin kun haluat antautua nautinnolle, kun haluat tuntea itsesi Kuningattareksi tai Villinaiseksi, kun haluat tutkia syvää ekstaattista yhteyttä itseesi, kumppaniisi tai maailmankaikkeuteen.

Toivottavasti silmäsi syttyvät säkenöimään, kun huomaat, että haluat juuri tällaisen taikasauvan lahjaksi/ syntymäpäivälahjaksi itselle ja ystävälle.

Valitse intuitiivisesti, mikä sauvoista sinua kutsuu. Kaikki ovat kauniita ja takuuvarmoja nautinnonlähteitä.

Lasidildo on myös erinomainen apuri, kun haluat sooloseksissä vapautta lantionpohjan jännityksiä, kehittää vaginan sisäistä herkkyyttä ja vahvistaa hermoyhteyksiä, jotka mahdollistavat orgasmit penetraatiossa.

Nämä elegantit, korkealaatuiset dildot ovat käsintehtyjä. Niiden kauniit yksityiskohdat ja muodot saavat sinut haukkomaan henkeäsi. Jokainen dildo on virtaviivainen ja uniikki.

Halutessasi ja etsiessä uudenlaisia kokemuksia voit lämmittää ja viilentää dildoasi. Upota se kylmään tai kuumaan veteen ennen käyttöä. Kun haluat entistä mehukkaamman kokemuksen, käytä paljon liukastetta tai luomuöljyä.

Hypoallerginen lasi on sirpaloitumatonta ja turvallista kehollesi. Kun pidät huolta siitä, se kestää eliniän. Dildo on hyvä puhdistaa aina käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja saippualla.

Dildoilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.