Hehkuvan naisen voimavuodet -kirja

25,90

Kutsun sinut tutkimaan kanssani vaihdevuosien aikaa henkisenä matkana ja seikkailuna, joka on yksi elämän suurimmista ja syvimmistä muodonmuutoksista.

2 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Kuumat aallot merkitsevät, että naisen sisäinen tuli syttyy voimalla ja polttaa pois kaiken, mitä hän ei enää halua kantaa mukanaan. Vaihdevuosina on aika pysähtyä, kuunnella ja luoda nahka. Menopaussi on transformaatio, jonka aikana nainen voi löytää elämälleen uuden suunnan, tarkoituksen ja elämäntehtävän sekä uudenlaisen seksuaalisen kukoistuksen. Vaihdevuodet ovat hurjia, kauniita, herkkiä ja nautinnollisia vuosia, ei kimppu oireita ja ongelmia.

Kutsun sinut tutkimaan kanssani vaihdevuosien aikaa henkisenä matkana ja seikkailuna, joka on yksi elämän suurimmista ja syvimmistä muodonmuutoksista. Jaan Hehkuvan naisen voimavuosissa omia ja erilaisten naisten inspiroivia kokemuksia menopaussista. Lisäksi kirjassa on oivalluksia tuovia harjoituksia sekä syvää pohdintaa siitä, miten jokainen nainen tekee oman ainutlaatuisen matkansa. Kun nainen synnyttää itsensä uudelleen, nousee hänen sisältään intuitiivista viisautta ja voimaa, jota kukaan tai mikään ei voi pysäyttää.