Tantramatka-kurssit-webtantramatka-kurssit

Haluatko tutustua tantraan tai syventää tantrista elämäntapaasi?

Haluatko tutustua tantraan tai syventää tantrista elämäntapaasi?


Tervetuloa herkulliselle tantriselle tutkimusmatkalle 7 chakran syvimpään olemukseen.

Tantramatkalla avaudut elinvoimalle ja nautinnolle kaikilla elämäsi osa-alueilla. Kuorit pois turhat selviytymismekanismit ja naamiot, jotka peittävät oman alkuperäisen voimasi. Pääset kehittymään henkilökohtaisella, seksuaalisella ja henkisellä matkallasi.

Käytämme karttana loistavaa Chakra-energiajärjestelmää, joka kattaa kaikki elämäsi osa-alueet. Jokainen viikonloppu on oma kokonaisuutensa, joten voit aloittaa tantramatkasi, mistä tahansa modulista.

Chakrat ovat energiakeskuksia, jotka ovat tiiviissä vuorovaikutuksessa kehosi fyysisten elinten kanssa sekä mielesi ja aivojen eri osien kanssa. Kun vapautat elinvoiman virtaamista fyysisessä- ja energiakehossasi, pystyt tekemään selkeitä valintoja elämäsi suhteen.

Kurssin turvallisessa ja tukevassa ilmapiirissä pystyt myös kohtaamaan varjojasi ja epävarmuuksiasi, joita meillä kaikilla on. Opit ilmaisemaan halujasi ja asettamaan rajoja selkeämmin ihmissuhteissasi, työssä ja elämässä.

Avaudut suuremmalle rakkaudelle, rauhalle, intohimolle ja ekstaasille, kun opit olemaan intiimissä yhteydessä itsesi, luonnon ja toisten ihmisten kanssa.

 

Tantrakursseja-Kirsti-Kuosmanen
Tantrakursseja-Kirsti-Kuosmanen

Mitä kurssilla tehdään?

Mitä kurssilla tehdään?


Tantriset harjoitukset sisältävät liikettä, ääntä, hengitystä, meditaatioita, tanssia, tunneilmaisua, aistiharjoituksia, hierontaa, tantrisia rituaaleja ja herättävää keskustelua sydämellisessä ja arvostavassa ilmapiiriissä.

Tantramatka koostuu 4 viikonlopusta, joissa elinvoimasi virtaus avautuu ja vapautuu kerros kerrokselta. Voit myös osallistua vain yhteen työpajaan, jos sen teema erityisesti kutsuu sinua. Jokainen viikonloppu on oma kokonaisuutensa. Kun käyt läpi kaikki viikonloput, olet jo kokenut tantrika ja saat todistuksen Tantramatkasta.

Työpajat ovat avoinna kaikille sukupuolille, sinkuille ja pareille. Parin kanssa tulevat, voivat tehdä kaikki pariharjoitukset oman kumppanin kanssa.

Tantramatka on uudistettu versio aikaisemmasta Sex to Superconsciousness -kurssisarjastani. Nyt kurssikieli on suomi. Näissä inspiroivissa workshopeissa, monet ovat kokeneet valtavan transformaation ja tehneet positiivisia elämänmuutoksia vapautettuaan oman elinvoimansa.

Tantrakursseja-Kirsti-Kuosmanen

Kurssin vetäjät

Kurssin vetäjät

Pääopettajana: Kirsti Kuosmanen
Vierailevat tähdet: Aleksi Litovaara ja Timo Devatman Yliluoma

Image

Kirsti Kuosmanen

Olen tantraopettaja, seksuaalisuus-, rakkaus- ja parisuhdevalmentaja, psykoterapeutti ja kirjailija. Tieni on kulkenut monien seikkailuiden ja elämänmuutosten kautta yhä syvemmälle kohti omaa aitoa itseäni ja elämäntehtävääni. Haluan inspiroida sinua löytämään rakastavan, nautinnollisen ja tasapainoisen suhteen omaan kehosi, seksuaalisuuteesi, mieleen ja tunteisiin. Kutsun sinut sytyttämään sisäisen tulesi ja kukoistamaan kaikessa loistossasi. Tämä maailma tarvitsee sinun suuruuttasi.

Aleksi Litovaara - tantrakurssi

Aleksi Litovaara

Aleksi Litovaara on hymy fiilistelijä, rakastava isukki, rehellisyys fani, tantrikko ja vuorovaikutus intoilija. Hän on käynyt WHT-tantra koulutuksen ja työskentelee Mindfulness ja itsemyötätunto-ohjaajana (MSC), business coachina (PCC), työnohjaajana (STOry), innostuspajojen vetäjänä ja luennoijana. Entisen huippu-lumilautailijan intohimo kehomieleen tutustumisesta ja aitona itsenä elämisestä syttyi jo 1990 – sillä tiellä edelleen! Hänen missionsa on tuoda työelämään syvempää aitoutta ja hymyä – läsnäolo ja myötätunto twistillä! Aleksi on mukana Tantramatka 1:llä.

Timo Devatman Yliluoma

Timo Devatman Yliluoma

”Olen kulkenut tantrisella polulla vuosia ja matka jatkuu edelleen. Olen myös kouluttautunut Tantric Life Coach®. Tantra on auttanut minua tutkimaan, rakastamaan ja olemaan armollinen itseäni kohtaan ja riittämättömyys on vaihtunut läsnäolemisen iloon ja onnellisuuteen. Arjen tantra on minulle elämäntapa ja omista tarpeista lähtevää. Elämän mottona pidän ajatusta: Elämä on vaarallista, elä siis rohkeasti!” Timo on mukana Tantramatka 2-4:llä.

Image
22.-24.3.2024

Tantramatka 1: Alkuvoima ja Aistillisuus


Juurichakra (Muladhara) ja Sakraalichakra (Svadistana)

Vapauttamme sisäsyntyiset seksuaalisen ja elämänenergian voimat. Avaudumme tunteille. Antaudumme sensuaalisuudelle, aistillisuudelle ja kosketukselle.

Image

Chakra 1:

Vapautamme luonnollisen elinvoimamme, kun poistamme turhat esteet ja tukokset kehosta ja psyykkeestä. Nautimme villistä ja riemukkaasta eläinluonnostamme. Siirrymme selviytymisvaihteella elämisestä siihen, että nautimme elämästä ja juhlistamme sitä.

Kundaliinienergian luova ja sisäsyntyinen voima avaa meidät intohimolle, halulle, ilmaisun vapaudelle ja spontaanisuudelle. Tämä mahdollistaa seksuaalisen täyttymyksen ja henkisen heräämisen. Juurikeskuksen teemoja ovat:

 • Elinvoima, alkuvoima
 • Kundaliinienergia
 • Seksuaalisuus ja energiaorgasmi
 • Perusturva ja luottamus
 • Eläinluontomme ja vaistot
 • Rajat
Image

Chakra 2:

Kun tutustumme tunteisiimme ja ymmärrämme niiden olevan polttoainetta elinvoimalle, kundaliinienergia alkaa nousta ja liikkua kehossamme yhä paremmin. Jos yritämme painaa alas "negatiivisia" tunteita kuten pelkoa, surua tai vihaa, ne muuttuvat myrkyllisiksi ja alkavat kehittää ongelmia ja sairauksia kehossa ja mielessä. Yhtälailla, voimme pelätä iloa, nautintoa, ekstaasia ja pitää hermostomme lukkotilassa.

Kykymme kokea sensuaalista ja aistillista nautintoa koko kehossa kasvaa ja voimistuu. Opimme olemaan avoimia ja joustavia. Olemme valmiita positiivisiin elämänmuutoksiin ja todelliseen transformaatioon.

Teemoja ovat:

 • Sensuaalisuus ja aistillisuus
 • Kosketus ja kohtaaminen
 • Tunneilmaisu
 • Feminiiniset ja maskuliiniset arkkityypitAika: 22.-24.3.2023
Pe klo 18.30 -21, la 8-21, su 8-17
Hinta: 310 € (sis. alv), majoitus ja ruokailu 170e
Paikka: Knipnäs Hyvän olon keskus.,Tammisaari

Ilmoittaudu mukaan!
"Jos tunnemme häpeää seksuaalisuudestamme, sieltä kumpuava luova Eroksen elinvoima, kääntyy meitä vastaan ja alkaa käyttäytyä tuhoavasti. Tämä näkyy sekä yksilöissä että kulttuurissamme. Nautinto ja halu ovat portteja eroottiseen elinvoimaasi, joka on kaiken luomisen ja vetovoiman alkulähde. Se on avain kukoistavaan elämään."
-Kirsti Kuosmanen
kirsti kuosmanen - tantrakurssi
7-9.6.2024

Tantramatka 2: Sisäinen tuli ja Rakkaus

Palleachakra (Manipura) ja Sydänchakra (Anahata)

Löydämme oman voimamme ilmaisun, itseluottamuksen ja tahdonvoimamme.
Rakkaus ja intohimo saavat virrata vapaasti. Me olemme syntyneet rakastamaan.


Image

Chakra 3:

Löydät oman voimasi ja kyvyn kannatella ja ilmaista eri puolia itsessäsi, voimaa ja herkkyyttä. Sisäinen ristiriita aiheuttaa elimistölle ja mielelle jatkuvan stressitilan. Tämä sisäinen sotatila näyttäytyy myös sotina maailmalla.

Miten päästät irti rajoittavista uskomuksista ja pystyt kannattelemaan ristiriidat, joita elämä tuo tullessaan? Tällä hetkellä tämä on suuri kysymys globaalilla tasolla, kun ääripäät ja ääriliikkeet voimistuvat. Kun yhä useammat oppivat tämän taidon itsessään, koko ihmiskunta hyötyy siitä.

Tasapaino eri ääripäiden välillä sekä omassa persoonassa että koko maailmassa, tuo rauhan ja voiman. Voimaa on monenlaista, ymmärrät myös leikkisyyden, innostuneisuuden ja naurun voiman. Teet päätökset ja valinnat elämässäsi omasta voimastasi käsin. Tiedät mitä haluat elämältä ja menet sitä kohti tietoisesti.

Teemoja ovat:

 • Oma voima, itseluottamus ja tahdonvoima
 • Ristiriitojen kannattelu ja eri puoliesi hyväksyminen
 • Ilo, huumori ja nauru
 • Tasapaino sisälläsi ja ulkomaailmassa
 • Tietoiset valinnat omassa elämässäsi
Image

Chakra 4:

Kun sydämesi on tasapainossa, olet rakastava, itsevarma ja luotat elämään. Jos se ei ole tasapainossa, tunnet olevasi turtunut, yksinäinen, tyhjä ja eristyksissä.

Kaikissa kulttuureissa ajatellaan että rakkaus sijaitsee sydämessä. Rakkaus on meidän ydinolemuksemme. Me olemme syntyneet rakastamaan ja olemaan myötätuntoisia itseämme ja toisia kohtaan. Poistamme esteitä, jotta elinvoima virtaa sydämeesi vahvemmin ja rakkaus syttyy intohimoiseen roihuun.

Sydänchakran opetus on myös miten yhdistämme seksuaalisuuden ja rakkauden. On yllättävän yleistä, että kohtaamme intiimin kumppanimme vain toisella näistä tasoista. Useimmat ihmiset nauttivat seksistä enemmän kun energia virtaa sydämen ja seksikeskuksen välillä.

Sydämessämme sijaitsee myös toiset aivomme ja siellä on suuren viisauden lähde, kun opimme kuuntelemaan sydämen ääntä ja neuvoja.

Teemoja ovat:

 • Luottamus, että elämä tukee ja kantaa
 • Itsemme rakastaminen ja itsemyötätunto
 • Seksuaalisuuden ja rakkauden yhdistäminen
 • Rakkauden ilmaiseminen ja elävä yhteys toisiin ihmisiin


Olemme siirtymässä uuteen aikakauteen, pois alistamiseen perustuvasta voiman käytöstä rakastavaan ja yhteisöstä kumpuavaan voimaan.


“When the power of love overcomes the love of power the world will know peace.”

-Jimi Hendrix

Sinä olet tukemassa tätä, kun avaat sisälläsi manipura ja anahata chakrojen voiman.


Aika: 7-9.6.2024
Pe klo 18.30-21, la 9-21, su 9-17
Hinta: Kurssi 310 € (sis. alv), ruoka ja majoitus 170 €
Paikka: Knipnäs Hyvän olon keskus. Linnunlaulu 1, 10650 Tammisaari

Ilmoittautumiset:
kirsti@netlife.fi

kirsti kuosmanen - tantrakurssi
20-22.9. 2024

Tantramatka 3: Ilmaisuvoima ja Intuitio

Kurkkuchakra (Vishuddha) ja Kolmas Silmä chakra (Ajana)

Ilmaisemme itseämme omasta totuudestamme ja omasta voimastamme käsin. Avaudumme korkeammalle viisaudelle, intuitiolle ja selväaistillisuudelle. Tutkimme pimeyden (darkness) tuomaa viisautta.


Image

Chakra 5:

Avaamme oman äänemme. Se avaa luovuuden kanavan, jonka avulla tuomme oman lahjamme maailmalle. Meillä kaikilla on lahja annettavana. Olemme täällä luomassa yhdessä korkeamman tietoisuuden kanssa. Mikä on sinun lahjasi maailmalle?

Päästämme irti auktoriteeteistä, jotka eivät enää palvele meitä. Käännymme kuuntelemaan luontoa ja omaa luontoamme. Sieltä kumpuaa todellinen äänesi.

Tietoinen äänenkäyttö avaa tien myös syvempiin orgasmin ja ekstaasin kokemuksiin.

Teemoja ovat:

 • Omalla äänellä ilmaiseminen
 • Oman totuuden puhuminen
 • Tavoitteiden ja unelmien toteuttaminen
 • Irti auktoriteeteistä ja omaan voimaan astuminen
Image

Chakra 6:

Koet kaiken kattavan yhteyden luonnon, ihmisten ja kosmoksen välillä. Olet viisas ja omassa keskuksessasi. Elät levollisena, tietoisena ja läsnäolevana.
Kun sisäinen maskuliini ja sisäinen feminiini, oikea ja vasen aivopuoliskosi yhdistyvät, nerokkuutesi herää. Kaikki osa-alueet elämässäsi näyttäytyvät pyhinä ja tarkoituksenmukaisina.

Avaudumme korkeammalle viisaudelle, intuitiolle ja selvännäkijän kyvyillemme. Nämä lahjat ovat meissä kaikissa uinuvina mutta saamme herätettyä ne helposti, kun antaudumme kosmisen tietoisuuden voimalle. Meditaatioissa opimme sulautumaan luovaan tyhjyyteen (void) ja pimeyteen (darkness), josta kaikki elämä ja viisaus kumpuavat.

Teemoja ovat:

 • Luonto meditaatiot
 • Shamaanimatkat
 • Darkness harjoitukset ja meditaatiot
 • Selvänäkö

Aika: 20-22.9. 2024 
Pe klo 18.30 -21, la 9-21, su 9-17
Hinta: Kurssi 310 € (sis. alv), ruoka ja majoitus 170 €
Paikka: Knipnäs Hyvän olon keskus. Linnunlaulu 1, 10650 Tammisaari

Ilmoittautumiset:
kirsti@netlife.fi

kirsti kuosmanen - tantrakurssi
Tammikuu 2025

Tantramatka 4: Ykseys ja Supertietoisuus

Kruunuchakra (Sahasrara)

Sukellamme supertietoisuuteen. Koko chakrajärjestelmä aktivoituu. Kosminen orgasmi. Energeettinen seksi.Image

Chakra 7:

Me ihmiset käytämme hyvin pienen osan aivojemme kapasiteetista. Kun oikea ja vasen aivopuolisko yhdistyvät, aivoissa tapahtuu äkillinen herääminen, valot syttyvät. Tämä kokemus on Mahamudra, ääretön orgasmi koko universumin kanssa. Avaudumme universaaliin rakkauden tilaan ja ykseyden kokemukselle. Olemme valmiita kohtaamaan sielunkumppanimme.

Sukellamme supertietoisuuteen. Valomme, varjomme ja muutkin sisäiset polariteetit yhdistyvät. Seitsemännen chakran energia sisältää myös kaikki muut chakrat, joten pääset aktiviomaan kauttaaltaan koko chakrajärjestelmäsi. Pääset harjoittelemaan tantrista energiakiertoa, jota voit käyttää seksissä kumppanisi kanssa.

Teemoja ovat:

 • Koko chakra järjestelmän aktivointi
 • Energeettinen seksi ja sielunkumppanin kohtaaminen
 • Enkelit ja demonit ( valo ja varjot)
 • Kosminen orgasmi
 • Elinvoiman virtaus
 • Autenttinen itse


Aika: Tammikuu 2025 
Pe klo 18.30-21, la 9-21, su 9-17
Hinta: Kurssi 310 € (sis. alv), ruoka ja majoitus 170 €
Paikka: Knipnäs Hyvän olon keskus. Linnunlaulu 1, 10650 Tammisaari

Ilmoittautumiset:
kirsti@netlife.fi

Mitä kurssista sanotaan


Sex To Superconsciousness on ollut niin huikea matka ja syväsukellus henkisesti, fyysisesti, emotionaalisesti ja sielutasolla, että sanat eivät riitä kertomaan sitä. Voin jakaa elämäni selkeästi aikaan ennen Sex To Superconsciousnessia ja sen jälkeen. Tämä matka on haastanut minua, mutta ennen kaikkea voimauttanut ja eheyttänyt. Haastekohdissa Kirsti on tukenut minua upealla tavalla.

Ennen tätä matkaa itsetuntoni oli hyvin alhainen, en viihtynyt kehossani, energiani oli jumissa ja minulla oli valtavasti pelkoja, rajoittavia uskomuksia ja ehdollistumia. Chakra kerrallaan minusta on kuorittu sipulin kerroksia ja olen vapautunut olemaan oma aito, rohkea, avoin ja rakastava itseni. Sanoisin, että tämä on The Journey of a Lifetime!

Liisa Korhonen
Onnellisuusvalmentaja 

Before my first Sex to Superconciousness weekend workshop, I was little bit hesitant, whether to enroll. I hardly had any tantra experience and was nervous if I would be ”capable” of doing the exercises. I have had some challenges with my self-esteem. I have felt that I am not good enough.

Thanks to Kirsti's workshops I have learnt to build up a healthier self-esteem, to be more kind to myself and also to love more myself. I have realized that if I love myself enough, then I am able to love also other persons. I have also learnt the importance of being present. History is gone, and future is a mystery. The only real moment in time is ”here and now.”

Kirsti is a charismatic and gentle person very easy to approach. She has deep knowledge and experience and she can communicate in a manner that is easy to understand, even for beginners. She knows how to encourage people to step out of their comfort zone in order to make personal growth possible. Kirsti holds extremely well the safe space where ”magic” happens.

Male, Lifecoach, 35


”Tantran tiellä löydät oman voimasi ja karismasi. Avaudut rakkaudelle, rauhalle, ilolle, intohimolle ja ekstaasille. Tietoisuutesi laajenee luonnollisesti ja nautinnollisesti.” 
-Kirsti

Ota yhteyttä!

Kirsti Kuosmasen tantra-kurssit
”Tantran tiellä löydät oman voimasi ja karismasi. Avaudut rakkaudelle, rauhalle, ilolle, intohimolle ja ekstaasille. Tietoisuutesi laajenee luonnollisesti ja nautinnollisesti.”  

Ota yhteyttä!