Tantrinen


Image
Image

Tantrinen


Image
Kaipaatko sielukasta seksiä ja intiimiä läheisyyttä? Tantra on ikivanha henkisen kasvun tie, jossa yhdistyvät seksuaalisuus ja henkisyys.

kirsti kuosmanen

Nykyaikana ihmiset kiinnostuvat usein miten tantrasta tienä kohti parempia seksuaalisia kokemuksia. Jos haluatte oppia tantrisen kohtaamisen ja seksuaalisuuden salaisuudet, syventää ihmissuhdettanne ja laajentaa tietämystänne omasta seksuaalisuudestanne tämä valmennus on teille.

Valmennus-sessio koostuu pääasiallisesti erilaisista kehollisista ja energeettisistä harjoitteista. Tapaamisten määrä on teidän päätettävissänne mutta myös minä voin suositella jonkinlaista kokonaisuutta kun kuulen tavoitteistanne. Ennen ensimmäistä valmennusta kartoitan joko puhelimitse tai alkuhaastattelu kaavakkeella, minkälaisia tarpeita ja toiveita teillä on.

Ensimmäinen tapaaminen voi olla kasvokkain ja sen jälkeen tapaamiset ovat Skypen kautta niin että voitte halutessanne omassa rauhassa siirtyä heti intiimeihin harjoituksiin valmennus-sessiomme jälkeen. Valmennus- sessioihin ei yleensä liity alastomuutta ( tiettyjä tantrisia harjoituksia lukuunottamatta joista puhumme ja sovimme erikseen). 

Tantrinen valmennus voi pitää sisällään seuraavia aiheita:

  • Tantran perusteet ja rituaalit
  • Aistillisuus
  • Yhteyden ja läheisyyden luominen
  • Energian kierrätys kehossa
  • Kokokehon orgasmi
  • Tantrinen hieronta
  • Energiakeskusten avaaminen rakastelussa
  • Laakso ja huippu orgasmit

Hinta: 150e/ 1,5h


Marika Ristola

Olen osallistunut useisiin Kirstin tantrisiin työpajoihin sekä kursseihin. Koen Kirstin erittäin asiantuntevana opettajana ja hänen monipuolinen koulutus- sekä kokemustaustansa heijastuu ammattimaisesti ja osaavasti kurssien sisällössä ja annissa. Hänellä on lempeä, helposti lähestyttävä, innostava, rohkaiseva, turvallinen ja uusia asioita esiin tuova ote ohjauksissaan.

Opettajana Kirsti on myös erittäin ystävällinen, luotettava, kurssilaisia kannustava ja kaikkia huomioon ottava. Aion myös jatkossa osallistua hänen tantrakursseilleen ja suosittelen kursseja lämpimästi myös muille.

Marika Ristola
Tantric Life Coach, Kiinalaisen lääketieteen terapeutti, Fytoterapeutti


Ota yhteyttä!


kirsti@netlife.fi
040 535 2293