Sex to Superconsciousness

—tantrakurssit


Image

Sex to Superconsciousness

—tantrakurssit

”Kun energia virtaa tasapainoisesti chakroissa, elämästä tulee nautinnollista, löydämme luovuutemme, kommunikoimme selkeästi, löydämme syvemmän yhteyden ihmissuhteissamme ja korkeampi tietoisuutemme avautuu.”  


Tantrakursseja-Kirsti-Kuosmanen

Sex to Superconsciousness -kurssikokonaisuus on 7 viikonlopun mittainen tutkimusmatka läpi 7 eri chakran eli energiakeskuksen. Tällä tantrisella matkalla saat tutustua itseesi ainutlaatuisella ja syvällisellä tavalla. 

Kunakin viikonloppuna sukellamme syvälle yhden chakran ydinolemukseen, avaamme siihen liittyvät opetukset ja pääset kokemaan miten ne näkyvät ja tuntuvat omassa elämässäsi. Kurssilla saatava kokemus ja ymmärrys auttaa sinua kehittymään henkilökohtaisella, seksuaalisella ja henkisellä matkallasi.

Kun energia virtaa tasapainoisesti chakroissa, elämästä tulee nautinnollista, löydämme luovuutemme, kommunikoimme selkeästi, löydämme syvemmän yhteyden ihmissuhteissamme ja korkeampi tietoisuutemme avautuu. Saamme käyttöön koko potentiaalimme ja elämästä tulee juhlaa!

Voit tehdä viikonloput järjestyksessä tai hypätä mukaan matkalle missä tahansa vaiheessa, jokainen chakra viikonloppu on itsenäinen ja ainutlaatuinen tantrakokemus. Viikonloput järjestetään noin kolmen kuukauden välein.

Kurssille voit tulla yksin tai partnerin kanssa. Voit tulla myös samaa sukupuolta olevan partnerin kanssa.

Kurssikieli on englanti ja tarvittaessa suomi.

Tantriset harjoitukset sisältävät liikettä, ääntä, hengitystä, meditaatioita, tanssia, tunneilmaisua, aistiharjoituksia, hierontaa, tantrisia rituaaleja ja herättävää keskustelua hyvin kannatellussa, sydämellisessä ja arvostavassa ilmapiiriissä.


Kurssin vetäjät:

Kirsti KuosmanenJonathan Clarke
jonathan-clarkeJonathan Clarkeon intohimoinen tantran, joogan ja meditaation opettaja sekä taitava kehoterapeutti. Hän on myös kasvattanut kaksi lasta ja vietti 27 vuotta business -elämässä. Tämän takia hän suhtautuu hyvin empaattisesti niihin jotka haluavat yhdistää henkisen harjoittelun arkiseen jokapäiväiseen elämään. Hän käyttää hengitystä, liikettä ja nautintoa työvälineinä, joilla tukee oppilaitaan kulkemaan kehotietoisena itsensä kehittämisen ja henkisyyden tietä.  
www.yotan.org

Image

CHAKRA 1


Juurichakra. Vapauttamme alkuperäisen elämänenergian voiman.Kun vapautamme luonnollisen elinvoimamme, kun hyväksymme eläinluontomme, kun poistamme turhat esteet ja tukokset kehostamme ja psyykkeestämme, valtava sisäsyntyinen energia avaa meidät intohimolle, halulle, ilmaisun vapaudelle ja spontaanisuudelle. Tämä Kundaliini energian liikkelle lähteminen on myös polttoainetta seksuaaliselle täyttymykselle ja henkiselle heräämiselle. Juurikeskuksen teemoja ovat: seksuaalisuus, turva, eläinluontomme, vaistot, luottamus, elinvoima.

Aika: 18.-20.1.2019
Hinta:
350e, ruoka ja majoitus 140€, kurssi 210€ (sis Alv24%/ yrityksille +alv 24%) 
Paikka:
Elontuli- kurssikeskus/ www.elontuli.fi
Aloitamme ryhmän perjantai-iltana klo 18.30 ja lopetamme sunnuntaina klo 17.


Image

CHAKRA 2


Sakraalichakra. Avaamme tunteiden virran.
Kohtaamme syntymän ja kuoleman portaalit. Antaudumme sensuaalisuudelle.


Kaikki tunteet lisäävät puhdasta elinvoimaa jos annamme niiden virrata vapaasti. Jos yritämme väistää tai painaa alas tunteita kuten pelkoa, surua tai vihaa, ne muuttuvat myrkyllisiksi ja alkavat luomaan fyysisiä ja psyykkisiä haasteita ja sairauksia. Yhtälailla pelkäämme myös ekstaasia, nautintoa, hekumaa ja pidämme hermostomme lukkotilassa vaikka kaikki nämä kokemukset olisivat mahdollisia.

Kun hyväksymme kaikki tunteet ja niiden vaihtelun, Kundaliini energia alkaa nousta ja liikkua kehossamme yhä paremmin. Kykymme kokea nautintoa koko kehossa kasvaa ja voimistuu.


Chakra 2 kannattelee myös syntymän ja kuoleman kokemuksia. Usein inhimillinen reaktiomme näihin on pelko. Kun kohtaamme nämä portaalit ja hyväksymme ne, opimme olemaan avoimia ja joustavia, olemme valmiita positiivisiin elämänmuutoksiin ja todelliseen transformaatioon.


Tämä kurssi on sinulle jos haluat:

  • Lisätä sensuaalisuutta ja nautintoa kehossasi
  • Hyväksyä kaikki tunteesi ja kokea ne elinvoimana
  • Kokea elämänmuutokset luonnollisena osana elämää
  • Tutkia suhdettasi syntymään ja kuolemaan
  • Käyttää luovuuttasi monimuotoisemmin, päästä flow-tilaan helpommin
  • Nauttia eloisasta ja syvästä seksistä, kun tunteet virtaavat

Aika: 24.-26.5.2019
Hinta: 350e, ruoka ja majoitus 150€, kurssi 200€ (sis Alv24%/ yrityksille +alv 24%) 

Paikka:
Elontuli- kurssikeskus/ www.elontuli.fi
Aloitamme ryhmän perjantai-iltana klo 18.30 ja lopetamme sunnuntaina klo 17

Mitä kurssista sanotaan


Sex To Superconsciousness on ollut niin huikea matka ja syväsukellus henkisesti, fyysisesti, emotionaalisesti ja sielutasolla, että sanat eivät riitä kertomaan sitä. Voin jakaa elämäni selkeästi aikaan ennen Sex To Superconsciousnessia ja sen jälkeen. Tämä matka on haastanut minua, mutta ennen kaikkea voimauttanut ja eheyttänyt. Haastekohdissa Kirsti on tukenut minua upealla tavalla.

Ennen tätä matkaa itsetuntoni oli hyvin alhainen, en viihtynyt kehossani, energiani oli jumissa ja minulla oli valtavasti pelkoja, rajoittavia uskomuksia ja ehdollistumia. Chakra kerrallaan minusta on kuorittu sipulin kerroksia ja olen vapautunut olemaan oma aito, rohkea, avoin ja rakastava itseni. Sanoisin, että tämä on The Journey of a Lifetime!

Liisa Korhonen
Onnellisuusvalmentaja 

Before my first Sex to Superconciousness weekend workshop, I was little bit hesitant, whether to enroll. I hardly had any tantra experience and was nervous if I would be ”capable” of doing the exercises. I have had some challenges with my self-esteem. I have felt that I am not good enough.

Thanks to Kirsti's workshops I have learnt to build up a healthier self-esteem, to be more kind to myself and also to love more myself. I have realized that if I love myself enough, then I am able to love also other persons. I have also learnt the importance of being present. History is gone, and future is a mystery. The only real moment in time is ”here and now.”

Kirsti is a charismatic and gentle person very easy to approach. She has deep knowledge and experience and she can communicate in a manner that is easy to understand, even for beginners. She knows how to encourage people to step out of their comfort zone in order to make personal growth possible. Kirsti holds extremely well the safe space where ”magic” happens.

Male, Lifecoach, 35


Ota yhteyttä!


kirsti@netlife.fi
040 535 2293

Kirsti Kuosmasen tantra-kurssit

Ota yhteyttä!


kirsti@netlife.fi
040 535 2293