Feminiiniset Mysteerit
Image

Sankarittaren Matka 2:

Feminiiniset Mysteerit
Tämä kutsu on teille kaupunkien kuningattaret, modernit jumalattaret ja ikiaikaiset noidat.


feminiiniset mysteerit kurssi

Miten tulen enemmän omaksi itsekseni, vahvaksi, herkäksi, villiksi, rohkeaksi naiseksi? Tämän koulutuksen kautta todellinen elämänmuutos on mahdollinen. Mukana on kehosi, mielesi, tunteesi ja henkesi. Teemme vapauttavia ja voimannuttavia tantrisia ja psykologisia harjoituksia ja rituaaleja. Ne sisältävät tanssia, meditaatiota, tunneilmaisua, kosketusta ja herättävää keskustelua. Naiset tässä piirissä ja yhteisössä ovat tukenasi ja minä olen oppaanasi. Kannustamme toisiamme nautinnolliseen  kasvuun ja kukoistukseen.

Tantra on tuhansia vuosia vanha, kaiken hyväksyvä tie kohti suurempaa läsnäoloa, tietoisuutta, rakkautta ja virtaavaa elämänenergiaa. Kurssilla tutustut tantraan eli et tarvitse aiempaa kokemusta tantrasta.

Työskentelemme myös arkkityyppien kanssa. Kun kuulet sanan kuningatar, äiti, villinainen tai rakastajatar, tiedät intuitiivisesti, mitä energiaa nämä arkkityypit edustavat. Myös sinussa on nämä kaikki puolet.

Arkkityypit sisältävät voimavaroja, jotka haluamme vapauttaa ja saada käyttöömme, että elämästämme tulee mahdollisimman antoisaa, värikästä ja merkityksellistä.

Emme väistä varjotyöskentelyä, koska se ainoa tapa uudistua, astua pulppuavaan voimaan ja nautintoon, mikä on synnyinlahjamme. Tämä koulutus on voimakas kutsu kypsään naiseuteen.

Kurssi koostuu neljästä viikonlopusta välillä tammikuu-syyskuu 2022. Tänä vuonna saat myös vapaaehtoisia välitehtäviä kurssiviikonloppujen välissä, jotta oppimasi asiat syvenevät arjen keskelläkin.  Kurssi on neljän kerran kokonaisuus ja parhaan hyödyn saat jos käyt viikonloput järjestyksessä. Jos se ei ole mahdollista olet tervetullut myös yksittäisiin viikonloppuihin.

”Tässä minä olen, villi ja kesyttämätön. En pyytele anteeksi. Aion elää täysin voimin, antaa valoni loistaa, puhua totuuteni, nauttia kehostani, parantaa haavani. Minä teen mitä haluan. Meissä jokaisessa on Villi Nainen ja Kuningatar.”
Image

”Tässä minä olen, villi ja kesyttämätön. En pyytele anteeksi. Aion elää täysin voimin, antaa valoni loistaa, puhua totuuteni, nauttia kehostani, parantaa haavani. Minä teen mitä haluan. Meissä jokaisessa on Villi Nainen ja Kuningatar.”

Image

-kurssikokonaisuus alkaa tammikuussa 2022.


Tämä voimauttava matka koostuu neljästä osasta:

kuningatar voima

Osa 1

KUNINGATTAREN PALUU

Haluatko päästää irti liian kiltistä ja miellyttämisenhaluisesta osastasi, joka odottelee pelastajaa ja on tehty miehen kylkiluusta? Oletko väsynyt pyytämään lupaa ja hyväksyntää muilta? Haluatko astua todelliseen kypsään kuningatar voimaasi, olla nainen, joka luotaa itseensä ja hyväksyy itsensä juuri sellaisena kuin on? Miltä tuntuisi on olla moderni Bosslady?

Voimasi lähtee sydämestä. Nyt annat valosi loistaa. Palaamme feminiiniseen ytimeen, missä elää syvä rakkaus itseämme kohtaan ja toisiamme kohtaan. 

Kun valosi loistaa, myös varjot syvenevät ja nousevat esiin. Tutustut varjoihisi ja demoneihisi, tanssit niiden kanssa, syleilet niitä, löydät sen viisauden ja voiman jonka ne ovat kätkeneet sisäänsä. Puhdistamme kerrokset jotka peittävät aitoa ydintämme: sen joka ei ole rakastettava, sen joka ei ole tarpeeksi hyvä, sen joka on uhri, sen joka ei koe ansaitsevansa  elämältä runsauden ja rakkauden lahjaa.

Keho on naisen temppeli. Sensuaalisuus on luontosi. Olet kaunis ja ainutlaatuinen. Missä vaiheessa aloit uskoa toisin? Palaamme rakkauden lähteelle kehoon, sydämeen ja intuitiiviseen viisauteen. Parannamme kehonkuvaan liittyviä haavoja, joita meillä kaikilla on. Lopetamme täydellisyyden tavoittelun, joka on illuusio. Koemme ainutlaatuisen kauneutemme, sisäisen kauneuden, joka heijastuu ulkoiseen kauneuteen ja kehomme hyvinvointiin.

14-16.1.2022, Joogakoulu Shanti, Helsinki • pe klo 18.30-21, la klo 10-19, su 10-17

villinainen kurssi

Osa 2

KESYTÖN VOIMA

Villit osat naisen psyykettä on perinteisesti tuomittu epäfeminiinisiksi ja niitä on yritetty tukahduttaa. Naisessa ja naisen kehossa on valtava alkukantainen voima. Nainen on sidoksissa vahvasti kuunkiertoon ja tämä kierto näkyy myös seksuaalisen ilmaisumme vaihteluna. Naisen keho heijastaa luonnon syklejä, elämän ja kuoleman kiertokulkua. Naisen keho on uuden elämän ja kuoleman, luopumisen portti. Naisen kehossa on koko universumin viisaus ja tieto pienoiskoossa.

Tunteet ovat tärkeä osa naisen voimaa. Kun tunteet saavat virrata vapaasti  olemme juurtuneena omaan luontoomme. Niin kuin luonto tarvitsee tasapainottaakseen itseään erilaisia sääilmiöitä, aurinkoa ja rajuilmoja, niin myös me naiset tarvitsemme kaikkia tunteitamme saavuttaaksemme sisäisen merkityksellisyyden ja oman voimamme ytimen.

Teemme rituaaleja jotka liittyvät syntymän ja kuoleman sykleihin, joissa jätämme painolastina olevat ominaisuudet ja uskomukset taaksemme, päästämme irti niistä asioista joita emme enää halua kantaa mukanamme, annamme  anteeksi ja synnytämme itsemme uudelleen. Löydämme kohtumme voiman, yhteyden elämän kiertokulkuun ja tunteiden aaltoilevan voiman.

4-6.3.2022 Joogakoulu Shanti • pe 18.30-21, la 10-18, su 10-17

ekstaasin jumalatar

Osa 3

EKSTAASIN JUMALATAR

Seksuaalienergia on syntymälahjasi, jonka avulla voit lisätä elämään iloa, onnellisuutta ja voimaa toteuttaa villeimmätkin unelmasi. Ekstaasin jumalattaressa yhtyvät villinaisen ja sensuaalisen rakkaudenjumalattaren energiat. Mitä tapahtuu kun vapautat alkukantaisen, villin, viisaan seksuaalisen elinvoiman sisälläsi? Kun annat eroottisen rakkauden jumalattaren sensuaalisuudelle vallan ? Sensuaalisuuden herättäminen on avain siihen, että naisen seksuaalisuus puhkeaa täyteen kukkaan ja loistoon.

Kun olemme avanneet sydämen ja saaneet tunteet virtaamaan, on helppoa astua sensuaaliseen ja seksuaaliseen nautintoon. Nainen on luonnostaan orgastinen ja opimme, miten tämä nautinnollinen energia liikkuu kehossa luonnollisesti, avaten meitä yhä suuremmalle nautinnolle, ekstaasille ja tietoisuudelle.

Poistamme kulttuurin luomia esteitä, häpeää ja kontrollia naisen seksuaalisuuden ympäriltä ja astumme omaan seksuaaliseen elinvoimaamme.

Sytytämme sisäisen tulemme. Teemme seksuaalienergiaa avaavia harjoituksia, opimme miten itse hoidamme ja kultivoimme seksuaalista energiaamme. Omistamme oman orgastisen energiamme ja nautimme naiseudestamme.

Näistä nautinnon aalloista syntyy ekstaasin jumalatar, seksuaalisuuden jumalatar. Miksi et uskaltaisi omistaa sitä osaa itsessäsi?

1-3.7.2022 Joogakoulu Shanti, Helsinki • pe 18.30-21, la 10-18, su 10-17

shamaani nainen

Osa 4

INITIAATIO TIETÄJÄNAISEKSI

Parantaja, tietäjänainen, noita ja shamaanitar, hän joka näkee katsomatta ja kuulee syvimmätkin kuiskaukset. Kun yhdistämme luontaisen intuition voiman rakkautemme voimaan, virtaaviin tunteisiin ja seksuaalisuutemme voimaan, palaamme kotiin, olemme taas kokonaisia.

Ammoisista ajoista alkaen yhteisöissä on ollut parantaja naisia. Noitavainot riistivät järjestelmällisesti meiltä tämän voiman ja tiedon. Tarinoissa meitä on peloteltu tällä voimalla : Lumikin äitipuolesta on tehty paha kuningatar,  joka syöttää myrkkyomenan, ei viisas kypsä nainen jolla on tietoja yrteistä ja parantamisen taidoista. Käärme ojentaa Eevalle omenan, lopun tarinasta tiedätkin… Aikaisemmissa matriarkaalisissa kulttuureissa käärme oli parantajan symboli ja omena oli viisauden hedelmä.

Nyt tietäjänaiset astuvat taas esiin. On aika omistaa nämä sisäsyntyiset intuitiiviset taidot, vaistot ja viisaus.  Avaudumme leikkisästi selvännäön taidoille syvässä yhteydessä luontoon.  Näitä kutsutaan yliluonnollisiksi kyvyiksi, vaikka ne ovat täysin luonnollisia ja sisäsyntyisiä meille naisille. Sinun on aika synnyttää tietoisesti syvin olemuksesi. Et ole uhri vaan voimakas tietäjänainen, joka on sinut syntymän ja kuoleman kanssa,  sinut luonnon kanssa.  On aika voimaantua ja tuntea itsemme taas kokonaiseksi. Puhua totuutemme ja seistä sen takana.

On aika tuoda lahjamme maailmalle, juhlistaa itseämme ja kanssasisariamme.

13-15.5.2022 Retriitti Villa Solhaga, Pettu • pe 19-21, la 10-21, su 10-16

Ilmoittaudu kurssille!

kirsti@netlife.fi
040 535 2293


Lähetä viesti

Jännittääkö sinua tulla tälle kurssille? Hyvä.

Se on merkki siitä että sisimmässäsi tiedät että  omistat jo nyt kaikki nämä energiat ja puolet itsestäsi mutta vanhat, väärät opit ja uskomukset haraavat vastaan. Älä kuuntele niitä vaan tule mukaan löytöretkelle omaan voimaasi! Me naiset olemme täällä tukemassa toinen toisiamme.

Hinta: Kuningattaren paluu, Kesytön voima ja Ekstaasin Jumalatar: yhden viikonlopun hinta on 260e.

Initaatio Tietäjänaiseksi retriitti 394e, (kurssi 250e , ruoka ja majoitus 144e pe ilta, la-su)  .

Kaikki kurssihinnat sisältävät alv 24%

Ilmoittautuminen ja tiedustelut: Kirsti, 040 535 2293 tai kirsti@netlife.fi

Sankarittaren matkan oma FB-sivu: www.facebook.com/sankarittarenmatka”Hänen kehonsa on temppeli ja villi metsä, joka on tehty palvottavaksi, rakastettavaksi. Sitä kunnioitetaan ja kuunnellaan herkällä korvalla ja sydämellä. Siellä asuvat tuhannet tunteet, siellä on valoa ja varjoja, se pursuaa ilmaisuvoimaa ja intohimoa elämää kohtaan. Se on pyhä.”


”Hänen kehonsa on temppeli ja villi metsä, joka on tehty palvottavaksi, rakastettavaksi. Sitä kunnioitetaan ja kuunnellaan herkällä korvalla ja sydämellä. Siellä asuvat tuhannet tunteet, siellä on valoa ja varjoja, se pursuaa ilmaisuvoimaa ja intohimoa elämää kohtaan. Se on pyhä.”