Sankarittaren Matka

Voimaannuttava tantrinen kurssi naisille

Sankarittaren Matka

Sankarittaren Matka

Voimaannuttava tantrinen kurssi naisille


Mitä haluan elämältäni naisena?
Kenen lupaa odotan elääkseni itseni näköistä elämää?
Käytänkö vapauttani valita miltä minusta tuntuu?
Minkälaisia eväitä olen saanut matkalleni naiseuteen?
Miten tulen enemmän omaksi itsekseni, vahvaksi, herkäksi, villiksi, rohkeaksi naiseksi?

Tule tekemään oma Sankarittaren matkasi.

kirsti kuosmanen

Teemme tantrisia ja taolaisia harjoituksia, jotka sisältävät liikettä, ääntä, hengitystä, meditaatiota, tunneilmaisua, kosketusta ja hoitavaa/herättävää keskustelua. Kurssilla tutustut tantraan eli et tarvitse aiempaa kokemusta tantrasta.

Tantra on tuhansia vuosia vanha, kaiken hyväksyvä tie kohti suurempaa läsnäoloa, tietoisuutta, rakkautta ja virtaavaa elämänenergiaa.

Sankaritar kuulee kutsun lähteä seikkailuun, matkalla hän kohtaa ystäviä ja neuvonantajia. Hän selättää suuren haasteen, löytää aarteen ja palaa takaisin kotiin lahjansa kanssa. Tämä aarre auttaa häntä ja hänen yhteisöään siirtymään uuteen aikaan. Tämä tarinan kaava toistuu kaikissa maailman myyteissä, tarinoissa ja saduissa. 

Meidän Sankarittaren matkamme kohdistuu omaan sisinpäämme, tämä on tutkimusmatka kehoon, mieleen ja sydämeen.


Sankarittaren matkan kurssikokonaisuus on alkanut syksyllä 2018.

Kurssipäivien teemat ovat:

1.

Sankaritar rakastuu itseensä

Keho on naisen temppeli. Sensuaalisuus on luontosi. Olet kaunis ja ainutlaatuinen. Missä vaiheessa aloit uskoa toisin? Palaamme rakkauden lähteelle kehoomme, sydämeen ja intuitiiviseen viisauteen.

2.

Sankaritar herättää Villinaisen

Tunteet ovat naisen voima. Me olemme villejä, vapaita ja voimakkaita. Päästä varpaisiin. Suru, ilo, raivo ja nautinto ovat kaikki tärkeitä tunteita. Niiden avulla elämänvoima virtaa meissä ja ne kertovat jos olemme poikenneet oikealta tieltä. Tieltä joka johdattaa meidät kohti sitä elämää, joka on meille merkityksellistä, kaunista ja innostavaa.

3.

Sankarittaren ja Sankarin liitto

Kun feminiininen ja maskuliininen energia sulautuvat sisällämme yhdeksi kokonaisuudeksi, olemme tasapainoisia ja saavutamme päämääräämme energisesti, vaivattomasti ja tiedostaen. Sukellamme arkkityyppien maailmaan. Tutustumme sisäiseen Ritariimme, Rakastajaan, Uranaiseen, Jumalattareen. Miten nämä energiat näkyvät ihmissuhteissamme?

4.

Sankaritar kohtaa Käärmejumalattaren

Seksuaalinen energia on syntymälahjamme, jonka avulla voimme lisätä elämään iloa, onnellisuutta ja voimaa toteuttaa villeimmätkin unelmamme. Kun annamme tämän energian virrata koko kehossamme, avaudumme aistillisuudelle ja sensuaalisuudelle. Elämästä ja arjesta tulee yhä nautinnollisempaa ja hauskempaa.


Ilmoittaudu kurssille!

kirsti@netlife.fi
040 535 2293


Lähetä viesti

Kurssi on 4 kerran kokonaisuus. Kokemusta laajennetaan ja syvennetään kerta kerralta ja näin saat parhaan hyödyn kurssista. Voit tulla mukaan jos pääset osallistumaan vähintään kolmelle kerralle. Paikkoja on rajoitettu määrä.

Ajat:

Hinta: 200e sis. alv 24% , yrityksen kautta maksettaessa alv 24%lisätään hintaan (3 kertaa 150e sis. alv tai yrityksille plus alv)

Paikka: Joogakoulu Shanti, Runeberginkatu 43, 2 krs.

Ilmoittautuminen ja tiedustelut: ennakkoon Kirstille 040 535 2293 tai kirsti@netlife.fi

Sankarittaren matkan oma FB-sivu: www.facebook.com/sankarittarenmatka

paula makela
Kirstin ohjauksessa sain tutkiskella ajatuksiani ja tunteitani turvallisessa ja lempeän arvostavassa ilmapiirissä yhdessä muiden ihanien Sankarittaren matkaan osallistuneiden naisten kanssa. Oma Sankarittaren matkani antoi minulle toimivia välineitä ja ainutlaatuista voimaa puolustaa itseäni sekä minulle tärkeitä asioita elämässä. Tutustuin siellä myös muutamiin samanhenkisiin naisiin, joista tuli ystäviäni. Kirsti on viisas, voimakas ja välittävä opettaja, joka säkenöi supervoimia. Kirstin karisma on valloittavaa ja koulutuksissaan hän on niin läsnä, että koen hänen jakavan tietoa myös energeettisesti. Suosittelen Sankarittaren matkaa ja Säkenöivä Sankaritar seminaareja jokaisella naiselle, joka haluaa oppia ymmärtämään itseään paremmin ja nauttimaan elämästään rohkeammin!
Paula Mäkelä
Positiivinen Potentiaali Yrittäjä

liisa korhonen
Sankarittaren matka on ihana, eheyttävä kokonaisuus, joka auttaa hyväksymään itsensä juuri sellaisena kuin on. Kurssilla oli ihanan sisarellinen ja naiseutta sen koko kirjossa arvostava tunnelma, ja mukaan tarttuikin ihania ystäviä. Myös kurssin jälkeen olen alkanut vaalia aitoa sydänyhteyttä ja ihmissuhteeni ovat muuttuneet eheyttäväksi, tukeviksi ja kunnioittaviksi. Juuri sellaisiksi, joita olin jo pitkään halunnut. 
Liisa Korhonen
Onnellisuusvalmentaja


"Ja päivä saapui,
Jolloin vaara jäädä suljetuksi nupuksi oli
Paljon kipeämpi kuin riski, jota tarvittiin
Puhjetakseni upeaksi ruusuksi."

- Anais Nin-

"Ja päivä saapui, jolloin vaara jäädä suljetuksi nupuksi oli paljon kipeämpi kuin riski, jota tarvittiin puhjetakseni upeaksi ruusuksi." - Anais Nin-