Seksi-, rakkaus- ja parisuhde


Image

Image

Seksi-, rakkaus- ja parisuhde


Image

”Vaikka itse rakkaus on ikuinen mysteeri, parisuhdetaitoja ja makuuhuonetaitoja voi aina opetella.”  kirsti kuosmanen

Tämä valmennus on teille kun haluatte nostaa suhteenne uudelle tasolle. Voi olla että tällä hetkellä suhteenne jo kukoistaa tai voi olla että siinä on solmuja jotka kaipaavat aukaisemista. Selkeytämme nykytilanteen, tavoitteenne ja halunne. Opitte uusia kommunikaatiotaitoja, yhteyttä ja läheisyyttä lisääviä taitoja, saatte työkaluja sensuaaliseen ja seksuaaliseen kohtaamiseen. 

Seksuaalisuus on perusta kukoistavalle seksille, ihmissuhteelle ja rakkaudelle. Harvalle meistä on opetettu seksuaalisia taitoja tai edes ihmissuhdetaitoja.

Valmennuksessa on tutkimme seuraavia asioita:

  • Kommunikaatiotaitoja
  • Läheisyyden ja yhteyden lisääminen
  • Sensuaalisen ja seksuaalisen yhteyden ja intohimon voimistaminen
  • Oman halun ja tarpeiden ilmaiseminen
  • Oman seksuaalisuuden, rakkauden ja luottamuksen voimistuminen parisuhteessa
  • Yhteinen leikki
  • Selkeyttää tarpeet ja ratkaista haasteet seksuaalisuudessa, rakkaudessa ja parisuhteessa

Ennen valmennusta kartoitan joko puhelimitse tai alkuhaastattelu kaavakkeella, minkälaisia tarpeita, toiveita teillä on eli mitä kohti lähdemme yhdessä työskentelemään. Lisäksi kartoitan myös mahdolliset haasteet ja ongelmat näillä osa-alueilla.

Valmennuksessa puhumme tavoitteeseenne liittyvistä asioista, teemme harjoituksia ja annan teille myös kotona tehtäviä harjoituksia. Harjoitukset riippuvat siitä mitä asioita haluatte lisätä tai saada kukoistamaan parisuhteessanne.  Saatte uudet työkalut joiden avulla saavutatte kestäviä ja todellisia muutoksia.

Valmennukset pariskunnille ovat 1,5h kestäviä sessioita. Tapaamisten määrä on teidän päätettävissänne mutta myös minä voin suositella jonkinlaista kokonaisuutta kun kuulen tavoitteistanne. Tapaamiset voivat olla kasvokkain tai Skypen kautta etävalmennuksina.

Valmennus- sessioihin ei yleensä liity alastomuutta.

Hinta: 150e/ 1,5hOta yhteyttä


kirsti@netlife.fi
040 535 2293