Image

Lootuksenkukka


Uudistu, ja purskahda täyteen elinvoimaa ja nautintoa tämän harjoituksen avulla, ilman suorituspaineita.

Uudistu, ja purskahda täyteen elinvoimaa ja nautintoa tämän harjoituksen avulla, ilman suorituspaineita.


Meillä on kriittisiä ja negatiivisia tunteita kehoamme, sensuaalisuuttamme ja naiseuttamme kohtaan. Nyt voit uudelleen ohjelmoida itsesi.

Kun tietoisesti keskityt nautinnollisiin tuntemuksiin kehossasi ja samalla valitset positiiviset, rakastavat ajatukset kehoasi kohtaan, puhkeat kukoistukseen, avaudut valolle, elämälle ja nautinnolle kuin lootuksenkukka.

Image

Lootuksenkukka -harjoituksessa saat syvän yhteyden sensuaalisuuteesi hengityksen, liikkeen ja äänen avulla. Saat kehollisen kokemuksen siitä miltä tuntuu kun kukkasi avautuu ja sulkeutuu vahvistaen elinvoimaasi.

Ota tämä aika itsellesi, antaudu kokonaisvaltaisesti tähän 10 minuutin audio-harjoitukseen. Sen jälkeen koet olevasi uudistunut, täynnä elinvoimaa ja nautintoa.

Lootuksenkukka harjoitus on yksi suosituimmista harjoituksista Hehkuvan naisen salaisuuksia -kirjassani sekä Sensuaalisen naisen nautinto -kursseillani. Nyt saat sen minun ohjaamanani äänitteenä.

Rakkaudella,


Image
Lootuksenkukka nautinto-harjoitus
Kirsti Kuosmanen

Minä olen Kirsti


Olen tehnyt pitkän uran näyttelijänä ja terapeuttina. Kuitenkin vasta avioeroni myötä joitakin vuosia sitten ymmärsin kuinka vähän osasin rakastaa itseäni naisena ja kuinka hukassa olin oman seksuaalisuuteni kanssa.

Siitä lähti syvä tutkimusmatkani siihen, miksi kadotin seksuaalisen haluni ja kipinäni. Halusin tietää, miten sytyttäisin oman eroottisen hehkuni ja oppisin rakastamaan omaa kehoani ja feminiinisyyttäni sen koko kirjossa.

Yllätyksekseni oman sensuaalisen nautintoni löytäminen on ollut suorassa yhteydessä siihen, kuinka itsevarma olen, miten osaan ottaa tilaa pienentämättä itseäni ja uskallan ilmaista itseäni ja ajatuksiani.

Yhdistän työssäni psykoterapian ja neurotieteen uusimmat metodit tantran, taolaisuuden ja shamanismin perinteistä nouseviin harjoituksiin.

Nyt haluan jakaa suurimmat oivallukseni, tärkeimmät harjoitukset ja työkalut kanssasi, koska uskon, että naisten tuki toisilleen, naisten yhteisöjen rakentaminen, keskinäinen kannustaminen, sisarten tuki toisilleen on voimamme ydin ja jotain mitä tämä maailma kipeästi kaipaa.

Haluan että sinä astut omaan voimaasi ja kukoistukseesi. Tuot lahjasi maailmalle, yhteisöllesi sekä läheisille ihmisille elämässäsi. Matka kukoistukseen alkaa tästä: omasta kehollisesta rakkaudesta ja nautinnostasi.

Kirsti Kuosmanen - Sensuaalisen naisen nautinto verkkokurssi
Image

Kyllä, haluan avautua valolle, elämälle ja nautinnolle kuin lootuksenkukka! 


Lataa harjoitus itsellesi tästä

Image

Kyllä, haluan avautua valolle, elämälle ja nautinnolle kuin lootuksenkukka!