Kuningatar O verkkokurssi Kirsti Kuosmanen

⭐️ KURSSI ALKAA MA 29.5.2023 ⭐️

Oletko valmis kokemaan säkenöiviä orgasmeja, sielukasta seksiä, intohimoa ja itsevarmuutta?


Kuningatar O verkkokurssi Kirsti Kuosmanen

⭐️ VERKKOKURSSI ALKAA MA 24.10.2022 ⭐️

⭐️ KURSSI ALKAA MA 29.5.2023 ⭐️

Oletko valmis kokemaan säkenöiviä orgasmeja, sielukasta seksiä, intohimoa ja itsevarmuutta?


Haluatko kokea syviä orgasmeja ja nauttia seksistä vapaasti ilman estoja tai häpeää?

Haluatko löytää Nautinnon Kuningattaren sisältäsi ja lähteä seikkailulle orgasmien ihmeelliseen maailmaan? Sinun kehosi on nautinnon valtakunta. Sen laaksot ja vuoret kutsuvat sinut kokemaan säkenöiviä orgasmeja, sielukasta seksiä, antautumaan intohimoisesti ja itsevarmasti seksuaalisuudellesi ja kumppanillesi.

Kuningatar O kurssilla opit ainakin 9 erilaista tapaa avautua orgasmille. Sooloseksi ei ole koskaan ollut näin hauskaa, kaunista ja herkullista. Löydät feminiinisen voimaantuneen tien seksuaalisuuteen, orgasmeihin ja seksiin.

kirsti kuosmanen verkkokurssin ohjaaja
kirsti kuosmanen verkkokurssin ohjaaja

Vahvistat rakkautta ja kunnioitusta kehoasi kohtaan. 

Antaudut omalle seksuaaliselle voimallesi ja intohimollesi. Ja mikä parasta, pystyt tämän jälkeen kohtaamaan kumppanisi aivan uudenlaisella nautinnon voimalla. Pystyt mehukkaasti vastaanottamaan ja antamaan nautintoa. Ja kukoistat kuin kuningatar.

Kun nainen löytää hekumansa, hän löytää oman ainutlaatuisen loistonsa ja tunteen, että hän ansaitsee parasta, mitä elämä voi tarjota. Hänestä tulee hehkuva, tavalla, jolla naisen on tarkoitettu loistaa. Sisäsyntyinen feminiininen viisaus alkaa nousta esiin niin, että hän luottaa itseensä, omaan ääneensä ja omiin kokemuksiinsa.

kirsti kuosmanen verkkokurssin ohjaaja

Tällä kurssilla opit feminiinisen erotiikan salat ja syvälliset tekniikat, joiden avulla viet itsesi orgastiseen hekumaan kuin Kuningatar.


Kyllä, haluan hehkuvaa nautintoa ja parempia orgasmeja!

Kuulostaako tämä sinulle tutulta?


Kuulostaako tämä sinulle tutulta?


 • Haluaisit enemmän, parempia ja syvempiä orgasmeja, mutta et tiedä miten.
 • Haluat löytää uudenlaisen, aidon itsevarmuuden ja kukoistuksen aistillisena, seksuaalisena naisena.
 • Olet jumiutunut sooloseksissä ja seksissä kumppanisi kanssa määrättyihin kaavoihin ja et tiedä miten voisit rikkoa niitä.
 • Sinun on vaikea saada orgasmia. Haluaisit olla rohkea, heittäytyä ja nauttia seksistä, mutta jokin estää sinua.
 • Tiedät, että erotiikka on tärkeä osa kukoistavaa naiseuttasi, mutta jokin jumittaa, et löydä aikaa ja halua seksiin tai sooloseksiin.
 • Kaipaat seksuaalisuuteesi ja seksiin kumppanisi kanssa syvempiä kokemuksia ja jotain uutta. Haluat nostaa seksielämäsi uudelle tasolle.
 • Olet kehittänyt itseäsi paljon, mutta syvä seksuaalinen nautinto on vielä mysteeri.
 • Sinulla on vahva tunne siitä, että ”tässä ei ole vielä kaikki mitä elämä voi tarjota sinulle” ja valtava kaipuu johonkin, jota et oikein osaa sanoittaa.


Anna minun näyttää sinulle miten voit nauttia vielä enemmän säkenöivästä seksuaalisuudestasi ja orgasmeistasi. 💦

Kirsti Kuosmanen

Kuvittele, että olet löytänyt oman hehkuvan eroottisen nautintosi…


 • Tunnet kehosi salaisuudet ja tien tajunnanräjäyttäviin, ekstaattisiin, syviin orgasmeihin.

 • Osaat sytyttää oman hekumallisen halusi, milloin vain haluat.

 • Harrastat elämäsi parasta seksiä ja sinulla on euforisia sooloseksisessioita.

 • Rakastat ihmeellistä kehoasi ja koet olevasi seksikäs juuri sellaisena kuin olet.

 • Olet rohkea ja vapaa, kun heittäydyt seksuaaliseen leikkiin kumppanisi kanssa.

 • Nautit ekstaattisesta seksuaalisuudestasi ja syvästä intiimistä yhteydestä toisen kanssa.

 • Tunnet olevasi todella elossa, itsevarma ja vetovoimainen.

 • Tunnet omat seksuaaliset rajasi ja osaat ilmaista ne selkeästi.

 • Voimautat ja hoidat itseäsi orgasmeilla ja orgastisella seksuaalisella energiallasi.

On aika astua valtaistuimellesi:

Kuningatar O -verkkokurssi

Kuningatar O -verkkokurssi

⭐️  KURSSI ALKAA MA 29.5.  ⭐️


Kirsti Kuosmanen - Sensuaalisen naisen nautinto verkkokurssi

Kuningatar O - kurssi on syvä tutkimusmatka uusille tavoille saada orgasmeja ja kokea päätähuimaavaa nautintoa.Avaudut uskomattomille ihmeille, mitä kehossasi on.

Naisen taianomainen keho on nautinnon temppeli korvannipukoista peräaukkoon.

Kuuden viikon aikana tarjoan sinulle parhaan kattauksen ainutlaatuisia harjoituksia. Tällaista kokonaisuutta et voi oppia mistään muualta. Tuot seksuaalisuuteesi mukaan myös tantriset, sielukkaat mausteet.

Naisen luonto on orgastinen. Mutta usein seksi, jota ajatellemme, että meidän pitää harrastaa, ei ole tehty naisen nautintoa varten ja orgasmin kokeminen voi olla haastavaa.

Oman seksuaalisen nautinnon löytäminen on yksi tärkeimmistä askeleista omaan voimaamme. Kun naisella on hallussaan oma orgastinen luontonsa, hän on vapaa ja omassa voimassaan.

Kurssilla on myös paljon parantavia ”sexual healing”- harjoituksia ja tekniikoita. Mitä syvemmin avaudumme nautinnolle, sitä syvemmällä olevia esteitä, haavoja tai traumoja voi nousta pintaan. Tässä kulttuurissa, jossa seksuaalisuus on häpäisty tai ylikorostettu, meillä kaikilla on joitakin seksuaalisuuteen liittyviä traumoja.

Kun nainen antaa itsensä vastaanottaa kaikki elämän tarjoamat lahjat ja elää yhteydessä omaan nautintoonsa, hän säteilee. Hänen elinvoimansa virtaa, hän vetää puoleensa mahdollisuuksia ja runsautta. Hän on fyysisesti, psyykkisesti ja energettisesti avoin ja vapaa.

Kun olet syttynyt, olet intohimoinen, innostunut, sinulla on enemmän energiaa ystäville, rakkaille ja luoviin projekteihin. Kaikki voittavat, kun nainen hehkuu.


Tule mukaan! Uskalla elää orgastista elämää!

Kirstin kursseista sanottua


"Huikea oma matkani on alkanut"


"Olen aloittamassa vasta kolmannen viikon harjoitteita ja sisäinen maailmani on jo nyt muuttunut, kirkastunut ja tuonut paljon iloa elämääni. Huikea oma matkani on alkanut ja luontainen seikkailija, ydinminäni, herännyt uinuvasta unestaan.

Tärkein elementti ja energia kurssin toteutumisessa olet sinä Kirsti. Luot luonnollisella ja hehkuvalla energiallasi turvaa, rohkeutta ja lämpöä harjoitteisiin, avaat ja sanoitat viisaasti syviä ja herkkiä asioita. Minkä lahjan annatkaan muille naisille ja minkä matkan oletkaan itse kulkenut!"

-SARI

"Voin ja saan nauttia"


"Olen aina tarvinnut toisen ihmisen tuottamaan minulle nautintoa, vahvistamaan itseäni. Harjoitusten myötä olen päässyt avaamaan itselleni aivan uuden maailman ja oivalluksen siihen että voin itse olla itseni paras rakastaja, niin henkisesti kuin fyysisesti. Voin ja saan nauttia."

-TANJA


Mikä tekee Kuningatar O -kurssista erilaisen?


 • Missään muualla et saa näin yksityiskohtaista opastusta siihen, miten avaat kehosi orgasmeille ja mielesi ekstaattisille kokemuksille. Tämä ei ole teoriapuhetta vaan käytäntöä.
 • Sooloseksiharjoitukset yhdistettynä psykologiaan ja tunteisiin mahdollistavat syvän avautumisen orgasmin nautinnolle.
 • Harjoitukset rakentuvat selkeästi ja systemaattisesti poistamaan esteitä ja avaamaan nautintoasi enemmän kerros kerrokselta. Opit myös parantavia ”sexual healing” -tekniikoita.
 • Ymmärrät, miten eroottinen nautinto on loistava työkalu, kun tietoisesti uudelleenohjelmoit itsesi itsevarmuuteen ja feminiiniseen voimasi.
 • Saat kokonaisvaltaisen ymmärryksen naisen orgastisen nautinnon ja seksuaalisen energian voimasta ja mahdollisuuksista.
 • Missään muualla et pääse voimauttamaan ja hoitamaan feminiinistä seksuaalisuuttasi näin kokonaisvaltaisesti. Tämä on syvä matka kokonaisvaltaiseen itsesi, kehosi ja seksuaalisuutesi rakastamiseen.

Tulet oppimaan seuraavaa:


 • Opit tekniikat, joilla sinun ainutlaatuinen kehosi avautuu hekumallisille orgasmeille ja päätähuimaavalle ekstaasille.

 • Opit sytyttämään nautintosi ja hekumallisen halusi koska vaan.

 • Rakastut sooloseksiin.

 • Heittäydyt vapaasti ja rohkeasti seksuaaliseen leikkiin kumppanisi kanssa. 

 • Osaat vastaanottaa ja antaa enemmän nautintoa ja rakkautta intiimissä yhteydessä kumppanisi kanssa.

 • Nautit häpeämättömästi seksikkyydestäsi.

 • Rakastut ihmeelliseen, luonnonvoimaiseen ja aistilliseen kehoosi. 

 • Tunnistat seksuaaliset rajasi, osaat ilmaista ne selkeästi ja tiedät, miten haluat kokeilla ja tutkia uusia asioita.

 • Tiedät, miten hoidat itseäsi  ja elinvoimaasi orgasmeilla ja orgastisella seksuaalisella energiallasi.

 • Arvostat itseäsi, kehoasi ja seksuaalisuuttasi kuin kuningatar. Jaat sen lahjan toisen kanssa omilla ehdoillasi ja omasta voimastasi käsin.

Kirsti Kuosmanen
Image

Kuningatarten kokous -live valmennukset


Kolme live valmennusta ovat herkullisen antoisa osa kurssikokonaisuutta. Niissä tehdään kehollisia harjoituksia ja rituaaleja. Pääset myös kysymään kysymyksiä ja jakamaan kokemuksiasi. Sensuaalisen naisen nautinto – kurssilla ne ovat olleet todella suosittu osuus. Saat ne nauhoitteina jälkeenpäin, jos et pääse livenä mukaan.

Live-valmennuksien päivämäärät ja teemat:


Kuningatarten kokous I 

Viikko 2: Ma 5.6. klo 19-20.30 • Live-valmennus Zoomissa

Avataan Kuningatarten kokous. Mikä on sinun eroottinen arkkityyppisi? Sensuaalinen, seksuaalinen, kinky, energeettinen vai muuntautuva yhdistelmä näitä kaikkia? Naisten tuki toisilleen ja miten se liittyy orgasmiin. Turvan ja jännityksen tasapaino seksuaalisuudessa. Avajais-rituaali.


Kuningatarten kokous II

Viikko 4: Ke 21.6. klo 19-20.30 • Live-valmennus Zoomissa

Lumoava kohdunkaula. Naisen kehon syvin salaisuus ja usein käyttämätön potentiaali on kohdunkaulan orgasmi ja sen tuoma ekstaattinen nautinto. Syvennämme ymmärrystä kohdunkaulan orgasmista ja sen mahdollisuuksista. Vinkkejä taivaalliseen suuseksiin naisen kanssa, sinulle ja kumppanillesi. Penetraatio ja sen nautinto naiselle voimaannuttavana kokemuksena.


Kuningatarten kokous III

Viikko 6: Ke 5.7. klo 19-20.30 • Live-valmennus Zoomissa

Tantran taikaa. Saat tantrisen maistiaisen kokeneen tantrikan johdolla: Mitä tantra on? Miten työskentelet energian, energeettisen nautinnon ja seksuaalisuuden kanssa? Miten siihen liittyvät chakrat, Kundaliini-energia ja tantraseksi? Miltä tuntuu energeettinen orgasmi? Kurssin päätteksi teemme upean rituaalin, jossa herätät tantrisen seksijumalattaren sisälläsi. 

Bonuksena pääset mukaan inspiroivaan, salaiseen Facebook-ryhmään, jossa Kuningatarten kokous voi jatkua.

Siellä pääset jakamaan kokemuksiasi luottamuksellisessa ilmapiirissä, voit saada tukea ja kysyä kysymyksiä sekä minulta että muilta osallistujilta. Luomme kuningatarten yhteisön, joka tukee ja kannustaa toisiaan matkalla omaan nautintoon ja voimaan. Saat minulta myös lisää vinkkejä ja inspiraatiota matkallesi.

Tämän kaiken saat kun osallistut Kuningatar O -kurssille

Tämän kaiken saat kun osallistut Kuningatar O -kurssille

Tulet saamaan ainutlaatuiset, hekumalliset avaimet eroottiseen nautintoosi ja opit ainakin 9 erilaista tapaa saada orgasmin. Kurssi sisältää seuraavat osiot:


Tulet saamaan ainutlaatuiset, hekumalliset avaimet eroottiseen nautintoosi ja opit ainakin 9 erilaista tapaa saada orgasmin. Kurssi sisältää seuraavat osiot:

kuningatar O - Kirsti Kuosmanen

VIIKKO 1: KUNINGATAR O

TEEMAT:  Oman seksuaalisen kehon rakastaminen, erogeenisten alueiden ja pisteiden aktivointi, orgasmin, orgastisen energian ja seksikkyyden haltuunotto ja omistaminen.

Kuningatar palaa kehoonsa, löytää orgasmin lähteet ja juhlii seksuaalisuuttaan ja seksikyyttään. Luot syvän ja nautinnollisen yhteyden kehoosi. Palaat takaisin kotiin kehoosi, jossa sekä sinä että seksuaalinen nautintosi ovat turvassa, rakastettuja ja kunnioitettuja. Lähdet tutkimusmatkalle eroottisen kehosi ihmeisiin, sen erogeenisiin alueisiin ja orgasmin keskuksiin. Löydät kartan nautintoosi.

Valloitat takaisin oman ainutlaatuisen seksikkyytesi. Sinä määrittelet sen, ei kukaan muu. Se on sinua varten. Löydät sisälläsi säteilevän Kuningatar O:n, joka nauttii estottomasti orgasmeistaan. Sinä asetat kruunun päähäsi, asetut valtaistuimellesi ja omistat täydesti oman seksuaalisen nautintosi.

Hunajainen aistillisuus - Kirsti Kuosmanen

VIIKKO 2: SYTYTÄ SISÄINEN TULESI

TEEMAT:  Klitorisorgasmi, 5 avainta seksuaaliseen flow-tilaan, estojen, häpeän ja traumojen vapauttaminen.

Kuningatar sytyttää sisäisen tulensa. Kutsun sinut astumaan syvemmälle virtaavaan, seksuaaliseen, nautinnolliseen flow-tilaan. Opit 5 tärkeintä työkalua, jotka tukevat sinua, avaavat nautintoasi, iskevät intohimon kipinöitä tai sytyttävät tulesi roihuun. Vapautat esteitä, häpeää ja vanhoja traumoja, joita kannat kehossasi ja jotka estävät hekumaasi pulppuamasta raikkaana ja elinvoimaisena. Tuot tilalle herkkää tai intohimoista, autenttista nautintoa, iloa ja kiitollisuutta.

Kiipeät nautinnon huipulle klitoriksesi kanssa, kun opit 9 eri tapaa hyväillä häntä. Mitä kuulostaa ”Hidas ratsastaja” tai ”Kultakutri”? Tässä saat pitää todella hauskaa, kun Kuningatar syttyy hehkuun ja antautuu nautinnolliseen hurmioon.

orgasmin meri

VIIKKO 3: ANTAUDU ORGASMIN MEREEN

TEEMAT:  G-piste -orgasmi ja naisen ejakulaatio, tunneorgasmit, syvä yhteys omaan vaginaan ja sen viisauden kuunteleminen.

Kuningatar nauttii merellisistä orgasmeista Jumalatar – alueellaan (G-piste, Goddess-spot). Opit kuuntelemaan, mitä vaginasi kaipaa ja tarvitsee, jotta voisit nauttia mahdollisimman kokonaisvaltaisesti. Luot entistä rakastavamman suhteen häneen.

Seksissä kaipaamme yleensä eniten antautumisen ja irtipäästämisen kokemusta, kun itse tai kumppani suorastaan sekoaa nautinnosta. Se herättää myös tunteita. Voimme käyttää kaikkia tunteita, positiivisia ja negatiivisia, polttoaineena orgastiselle nautinnollemme. Voit saada nauruorgasmeja, suruorgasmeja, kaipaus-, rakkaus- tai leikkisyysorgasmeja.

G-pisteen nestemäiset, merelliset orgasmit kutsuvat sinua ratsastamaan aalloillaan. Tutustut naisen ejakulaatioon ja annat nautintosi kuohua, purskahdella tai valua ulos suloisina puroina.

kosminen kohdunkaulan orgasmi

VIIKKO 4: NAISEN SYVIN SALAISUUS

TEEMAT:  Kosminen kohdunkaulan orgasmi, vaginan dearmourointi eli kehopanssarin pehmittäminen.

Kuningatar laskeutuu lumoavalle kohdunkaulan lähteelle ja avautuu kosmiselle orgasmille. Naisen kehon syvin salaisuus ja usein käyttämätön potentiaali on kohdunkaulan orgasmi tai kohtuorgasmi ja sen tuoma ekstaattinen nautinto.

Huokailet kohdunkaulasi auki ja rennoksi. Myytti, että tiukka vagina on hyvä, on täysin väärin. Vaginan pitää olla rento, eloisa ja joustava. Dearmourointi on kehon jännitysten, tässä tapauksessa vaginan sisäisten jännitysten pehmentämistä ja vapauttamista kosketuksen avulla. Opit tekemään tämän hoidon itse itsellesi.

Kirsti Kuosmanen

VIIKKO 5: KIELLETYT LEIKIT

TEEMAT:  Fantasiat, kurkkuorgasmi ja peppuseksi.

Kuningatar löytää luovan potentiaalin ja nautinnon, mikä kätkeytyy kiellettyihin leikkeihin ja tekee valistuneita päätöksiä.

Fantasiat, kurkkuorgasmi ja peppuseksi ovat asioita, joihin liittyy tabuja ja joiden nautintoa et ole ehkä vielä tutkinut tarpeeksi.

Haluan jakaa näihin feminiinisen, naista voimauttavan ja tantrisen näkökulman.

Oman voimaantumisesi kannalta on tärkeä ymmärtää mistä näissä on kyse, jotta voit tehdä tietoisen päätöksen, ovatko nämä osa nautinnollista, mehevää seksuaalisuutasi vai eivät ole. Valinta on sinun.

rintaorgasmi

VIIKKO 6: TANTRINEN ORGASMI

TEEMAT:  Kokokehon orgasmi, rintaorgasmi ja seksuaalisen energian liikuttaminen ja kierrättäminen kehossa.

Kuningatar ottaa haltuun tantrajumalattaren, Shaktin, keholliset ja energeettiset työkalut. Avaat ja aktivoit tietoisesti kehollisen ja energeettisen yhteyden sydämesi, rintojesi ja seksikeskuksesi välillä. Rentoutat vagushermoa. Tutkit rintaorgasmia. Tämä avaa kehoasi kokonaisvaltaiseen nautintoon.

Opettelet kierrättämään seksuaalienergiaa ympäri kehoasi. Kokokehon orgasmissa avaat energia kanaviasi niin, että seksuaalinen nautinto leviää ja laajenee varpaankärjistä päälaelle. Tämä on se tie, millä opit saamaan pitkään kestäviä orgasmeja tai monia peräkkäisiä orgasmeja, joissa laaksot ja huiput vaihtuvat.

Bonus 1:

”Sensuaalinen Sex Magic” -manifestaatio rituaali (150 €)


Kurssin bonuksena opetan sinulle voimallisen tantrisen manifestaatio rituaalin, ”Sensuaalisen Sex Magic” -prosessin. Opit käyttämään nautintoasi ja seksuuaalienergiaasi tukemaan ja voimistamaan kykyäsi luoda tavoitteistasi ja unelmistasi totta. Ohjelmoit kaikki osat itsestäsi kohti sitä minkä haluat tuoda todeksi elämässäsi. Voit manifestoida uran, partnerin, materiaalisia asioita, tunteita tai mitä tahansa haluat.

Bonus 2:

Inspiroiva salainen Facebook-ryhmä (arvo 150 €)


Pääset mukaan salaiseen Facebook- ryhmään, jossa voit jakaa kokemuksiasi luottamuksellisessa ilmapiirissä. Facebook ryhmässä voit saada tukea, vaihtaa kokemuksia ja kysyä kysymyksiä sekä minulta että muilta osallistujilta. Luomme naisten yhteisön, joka tukee toisiaan. Saat siellä minulta myös lisää vinkkejä ja inspiraatiota matkallesi.


Tule mukaan Kuningatar O -verkkokurssille

Tule mukaan Kuningatar O -verkkokurssille.


Saat kuuden viikon hekuman- ja tiedontäyteisen kurssin avajaistarjouksena hintaan 330 €. Bonuksena pääset mukaan salaiseen Facebook-ryhmään, jossa saat tukea ja lisäinspiraatiota.

En usko, että tämän kaltaista verkkokurssia on tehty koskaan aikaisemmin, joten sinä olet naisten nautinnon vallankumouksen edelläkävijä ja teet tärkeätä työtä kaikkien naisten puolesta kun otat haltuun oman seksuaalisuuden ja orgasmin voimasi!

Koko valmennuspaketin arvo on 2300 €. Arvo perustuu hintaan, jonka pyydän asiakkailtani, kun opetan heille nämä asiat yksilövalmennuksessa. Kun tulet mukaan nyt, saat nämä asiakkailleni opettamani menetelmät ja harjoitukset käyttöösi huomattavasti edullisemmin!


On aika säkenöidä orgasmin voimalla!

TAKUU

Haluan, että olet 100% tyytyväinen tullessasi mukaan Kuningatar O -kurssille, joten annan sinulle 100% rahat takaisin takuun, jos haluat perua kurssin 7 päivän aikana kurssin alkamisesta.

Kirstin kursseista sanottua


"Olen tietoisempi siitä, mitä haluan"


"Opin paljon uudenlaisia tapoja tuottaa itselleni nautintoa ja ymmärrän nyt myös paremmin omaa herkkyyttäni. Olen ollut kurssin jälkeen paljon rennompi ja vielä enemmän sinut itseni kanssa. Olen tietoisempi siitä, mitä haluan. Lisäksi kurssi avasi luovuuden portteja ja olenkin piirtänyt, maalannut ja kirjoittanut. Erään harjoituksen aikana koin voimakasta parantavaa voimaa, jonka avulla päästin irti minussa olleesta kipukohdasta.

Olen erittäin onnellinen, että lähdin mukaan kurssille. Oli hienoa, että kurssilla oli ihan kaiken ikäisiä, kokoisia, eri elämäntilanteissa olevia ja eri kokemuksilla varustettuja naisia. Facebook-ryhmä oli hieno lisä. Koin erittäin arvokkaaksi myös sen, että tulin nähdyksi, kuulluksi ja ymmärretyksi omana itsenäni."

-MINNA

"Niin kaunis kokonaisuus"


"Olen tehnyt itseni kanssa paljon 'töitä': osallistunut erilaisiin vertaisryhmiin, verkkokursseihin, yksilötyöskentelyyn, joogannut, lukenut paljon kirjallisuutta jne. Tämä kurssi on ollut kauneinta mitä olen kokenut oman kasvuni tiellä. Se myös osui sopivasti ajanjaksoon, jossa olen juuri eronnut ja on tilaa tutkailla kuka on ja kuka haluaa olla. Itsemyötätunto, lempeys, viisaus, tietotaito, kehotietoisuus, traumaymmärrys oli rakennettu niin kauniiksi kokonaisuudeksi. Vaikken päässyt livenä zoomsessioihin, vietin hetket tunnelmoiden, pukien parasta ylleni ja heittäytyen mukaan seikkailuun.

Olen erittäin kiitollinen, että osallistuin kurssille ja pääsin avaamaan matkaa omaan sensuaaliseen toipumiseen ja kukoistukseen. Kiitos Kirsti lempeydestäsi, viisaudestasi, myötätunnostasi, kannustuksestasi. Oli ilo osallistua kurssille ja nauttia omasta itsestään!"

-Ilona

Minä olen Kirsti 🧡
Kirsti Kuosmanen - Sensuaalisen naisen nautinto verkkokurssi

Olen psykoterapeutti, tantraopettaja sekä seksuaalisuus, rakkaus ja parisuhde valmentaja. Olen valmentanut satoja naisia kursseillani, yksilövalmennuksessa ja verkkokursseilla. Olen nähnyt uudestaan ja uudestaan, mitkä ovat esteet naisen seksuaaliselle nautinnolle ja mitä tarvitaan siihen, että nainen elää seksuaalisesti kukoistavaa elämää ja saa elämänsä parhaita orgasmeja.

Oma matkani orgastiseksi naiseksi ei ollut kaikkein helpoin. Nuorempana tunsin, että seksuaalisuuteni oli liikaa ja huomaamattani tukahdutin haluni ja eroottisen kipinäni lähes kokonaan. En tuntenut yhteyttä seksuaalisuuteeni, kehoni reistaili ja huusi huomiotani. Lopulta avioeroni myötä, kohtasin itseni näiden asioiden äärellä ja opettelin askel askeleelta tien takaisin kehooni ja nautintooni.

Tutkin yksityiskohtaisesti, mikä saa naisen syttymään, miten hän saa parhaat ja nautinnollisimmat orgasmit ja miten halua pidetään yllä. Löysin avaimet intohimon ylläpitämiseen, eroottiseen elinvoimaan ja roihuavaan rakkauteen itseäni kohtaan.

Haluan jakaa suurimmat oivallukseni, tärkeimmät harjoitukset ja työkalut kanssasi, koska uskon, että naisten tuki toisilleen, naisten yhteisöjen rakentaminen, keskinäinen kannustaminen, sisarten tuki toisilleen on voimamme ydin ja sitä mitä tämä maailma kipeästi kaipaa.

Yhdistän psykoterapian ja neurotieteen uusimmat metodit tantran ja taolaisuuden perinteistä nouseviin harjoituksiin.

Haluan, että voimaannut seksuaalisena naisena ja että koet kaiken sen nautinnon, mitä elämä haluaa sinulle tarjota. Tätä kautta kutsun sinut astumaan täyteen kukoistukseen ja suurimpaan potentiaaliisi naisena.

Kirsti Kuosmanen - Sensuaalisen naisen nautinto verkkokurssi

Tervetuloa feminiinisen nautinnon kouluun! Opetan sinulle kaiken, mitä tiedän naisen nautinnosta ja orgasmeista.

intohimo verkkokurssi lovekirsti

Onko tämä verkkokurssi sinulle sopiva?

Kurssilla on parantavia sexual healing -harjoituksia, mutta jos sinulla on vakavia traumoja, seksuaalisuuteen tai johonkin muuhun liittyen, joita et ole yhtään käsitellyt terapiassa, niin tämä kurssi ei tällä hetkellä ole paras ratkaisu sinulle. Voit olla yhteydessä minuun, jos haluat jutella tai kysyä tästä.

Kurssi on täydellinen sinulle jos olet valmis…

 • Tutkimaan syvästi ja avoimesti seksuaalista nautintoasi
 • Nauttimaan erilaisista hekumallisista orgasmeista
 • Kohtaamaan rakkaudella esteet ja haavat, jotka vielä rajoittavat nautintoasi
 • Ottamaan seksuaalisen nautintosi ohjat omiin käsiisi
 • Kukoistamaan orgastisuudessasi kuin Kuningatar

makuuhuoneessa-kirsti kuosmanen lainaus

Kuuntele kutsuvaa kaipuutasi suurempaan nautintoon ja tule mukaan nyt!

Älä anna enää kuukausien tai vuosien vieriä ennen kuin alat täydesti kukoistamaan seksuaalisena naisena. Seksuaaliset taidot ovat kuin mitä tahansa taitoja, joita voit aina opetella lisää. Tiedän miltä se tuntuu, kun väistelee omaa seksuaalista nautintoansa yksin tai parisuhteessa. Se kuluttaa voimia ja on turhauttavaa.

Ja jos nautit jo seksuaalisuudestasi, ehkä kaipaat siihen uusia kulmia ja tasoja, lisää taikaa. Tiedät alitajuisesti, että seksuaalisuudellasi on vielä paljon enemmän tarjottavaa.

Nyt on sinun aikasi nauttia hehkuvasta feminiinisestä seksuaalisuudestasi ja orgasmeista, jotka lisäävät itsevarmuuttasi, vetovoimaasi ja tuovat säihkettä elämääsi.


Uskalla toimia unelmiesi eteen ja tule mukaan nyt!

Kirsti Kuosmanen - Sensuaalisen naisen nautinto

"Ohjastit kannustavasti ja innostavasti"


”Ohjastit kannustavasti ja innostavasti omalla asiantuntemuksellasi, kokemuksellasi ja säteilevällä energiallasi meitä avautumaan, hyväksymään ja nauttimaan omasta itsestämme ja ihanasta naiseudestamme ja hoivaamaan omaa kehoamme ja arvostamaan omia tuntemuksiamme.

Opetit meitä erilaisten harjoitusten avulla kulkemaan ihastellen, kokeillen, leikkien, hämmästellen ja kummastellen kohti nautinnollisempaa elämää.

Jaoit meille omia kokemuksiasi, vastasit meitä mietityttäviin kysymyksiin ja olit tukena, kun esiin nousi vaikeita asioita.”

-Minna, Sensuaalisen naisen nautinto -kurssilainen


Usein kysytyt kysymykset
Image

Oletko valmis kokemaan lumoavia orgasmeja, sielukasta seksiä ja intohimoista itsevarmuutta? Oletko valmis hehkumaan naisena ja säkenöimään seksuaalisuudessasi?Oletko valmis kokemaan lumoavia orgasmeja, sielukasta seksiä ja intohimoista itsevarmuutta? Oletko valmis hehkumaan naisena ja säkenöimään seksuaalisuudessasi?