Kultainen lootus

— henkilökohtainen jademuna -valmennus

Image

Kultainen lootus

— henkilökohtainen jademuna -valmennus

Jademunan avulla nainen lisää seksuaalista nautintoansa, herättää luontaisen seksikkyytensä, vapauttaa villinaisen energiansa.


kirsti kuosmanen

Henkilökohtaisessa jademuna valmennuksessa saat tutkia viittä eri näkökulmaa seksuaalisuuteesi, kehoosi ja naiseuteesi jademunan avulla. Pääset myös integroimaan rauhassa mahdollisesti kehostasi ja psyykkeestäsi nousevat stressaavat tai traumaattiset kokemukset henkilökohtaisen valmennuksen avulla. Valmennus sisältää viisi eri jademunaharjoitusta ja 3 valmennuskertaa.

Saat kokea jademuna -harjoitukset, joissa teemana ovat:

  • Nautinto –harjoitus, avautuminen syvään nautintoon
  • Vaginan voimaharjoitus
  • Traumojen ja stressin vapauttaminen vaginasta, kehosta sekä tuntoherkkyyden lisääminen
  • Villinaisen energian  vapauttaminen
  • Seksikäs- harjoitus, antautuminen luonnolliselle seksikkyydelle

Jademunan avulla nainen lisää seksuaalista nautintoansa, herättää luontaisen seksikkyytensä, vapauttaa villin elinvoimansa. Jademuna harjoitus on mainio työkalu jolla voit rakentaa lisää voimaa lantionpohjan lihaksistolle. Se on myös hyvin käytännönläheinen tapa jolla voit itse hoitaa seksuaalisia haasteita tai traumojasi ja näin voimaantua nauttimaan naiseudestasi yhä kokonaisvaltaisemmin.

Jademuna on nimensä mukaisesti jadekivestä valmistettu muna, jolla taolaiset naiset ovat perinteisesti hoitaneet ja vahvistaneet seksuaalisuuttaan ja feminiinistä energiaansa. Taolaisuus on henkinen traditio, jonka juuret ovat Kiinassa ja joka on läheisesti yhteydessä kiinalaisen lääketieteeseen. Taolaisuus keskittyy siihen, että elämme luonnon, vuodenaikojen ja kuun kierron mukaisesti. Monet harjoitukset perustuvat terveyden, parantumisen ja pitkäikäisyyden vaalimiseen.

Jademunaharjoitus on loistava menetelmä nautinnon lisäämiseen, sen lisäksi me kaikki naiset hyödymme myös seksuaalisuutta hoitavasta ja parantavasta harjoituksesta. Joillekin se on vahvempaa harjoitusta, jossa työstetään jotain tapahtunutta seksuaalisesti traumatisoivaa kokemusta, toisille se voi olla lievempää seksuaalisuuden tukahduttamista jonka on oppinut perheeltään, yhteiskunnasta, uskonnollisesta -  tai kasvuympäristöstä.

Jademunaharjoituksen avulla nainen saa taas täysin omistaa oman seksuaalisuutensa, ottaa seksuaalisuutensa voiman käyttöönsä, löytää parantavan ja rakastavan yhteyden kehoonsa ja vapauttaa hellästi häpeää, syyllisyyttä tai pelkoa seksuaalisuutensa suhteen sekä lisää tuntoherkkyyttänsä.

Teemme myös muita naisen seksuaalisuutta tukevia taolaisia harjoituksia sekä elinvoimaa ”chi”:tä vahvistavia harjoituksia, jotka auttavat sinua saamaan käyttöön sen seksuaalisen elinvoima, jota jademunaharjoitus sinussa vapauttaa.

Harjoitus tapahtuu Skypen kautta, jotta voit tehdä harjoituksen oman kotisi rauhassa.

Valmennuspaketti 8 kertaa, joka sisältää viisi jademuna harjoitusta ja kolme valmennuskertaa 680e / 85e kerta. Tai yksittäiset kerrat 90e, 60min.Ota yhteyttä!


Jos jademuna harjoitus on sinulle uutta, kysy rohkeasti mieltäsi askarruttavista asioista.


kirsti@netlife.fi
040 535 2293

Image

Ota yhteyttä!


Jos jademuna harjoitus on sinulle uutta, kysy rohkeasti mieltäsi askarruttavista asioista.


kirsti@netlife.fi
040 535 2293