Jadepalatsin Salaisuudet

Jademunakurssi

Jademunakurssi - jadepalatsin salaisuudet

Jademunaharjoituksen avulla nainen saa taas täysin omistaa oman seksuaalisuutensa, ottaa seksuaalisuutensa voiman käyttöönsä, löytää parantavan ja rakastavan yhteyden kehoonsa ja vapauttaa hellästi häpeää, syyllisyyttä tai pelkoa seksuaalisuutensa suhteen.


kirsti kuosmanen

Jadepalatsin Salaisuudet on neljän illan kurssi, jolla pääset tutustumaan jademunan käyttöön ja syventämään harjoitustasi. Jademunan avulla nainen lisää seksuaalista nautintoansa, herättää luontaisen seksikkyytensä, vapauttaa villin energiansa. Jademunaharjoitus on mainio työkalu jolla voit rakentaa lisää voimaa lantionpohjan lihaksistolle.  Se on myös hyvin käytännönläheinen tapa jolla voit itse hoitaa seksuaalisia haasteita tai traumoja ja näin voimaantua nauttimaan naiseudestasi yhä kokonaisvaltaisemmin.

Naisen voimaantumisen ja luovuuden kannalta oman kehon ja seksuaalisuuden rakastaminen ja hoitaminen on ensiarvoisen tärkeätä. Oma sensuaalinen ja seksuaalinen harjoitus on avain myös halun ja hekuman ylläpitämiseen parisuhteissa.

Harjoituksessa asetamme jademunan vaginan sisälle, herkistymme sen tuomille tuntemuksille ja sen energialle. Teemme sen avulla myös lihasharjoitteita sekä tunneilmaisu harjoituksia. Luomme turvallisen, parantavan ja nautinnollisen tilan tälle syvälle ja intiimille harjoitukselle.

Ilta rakentuu energiaa avaavista taolaisista harjoituksia, yhden tunnin jademuna harjoituksesta ja aikaa on myös yhteiselle jakamiselle ja kysymyksille.

Suosittelen että osallistut kurssille kokonaisuutena, näin saat parhaan hyödyn ja pääset syventymään niihin parantaviin ja nautinnollisiin kokemuksiin mitä jademunan käyttö tuo tullessaan. Voit kuitenkin myös osallistua yksittäisille kerroille jos kurssilla on tilaa.

Saat joka kurssikerralla harjoituksen kirjallisena mukaasi niin voit helposti  itseksesi jatkaa harjoittelua.Neljän kerran kurssi:1.

Nautinto- harjoitus
+intro jademunan käyttöön

2.5.2019 klo 18-20.30

2.

Voima -harjoitus
16.5.2019 klo 18-20.30

3.

Villi -harjoitus
30.5.2019 klo 18-20.30

4.

Seksikäs -harjoitus
6.6.2019 klo 18-20.30

Paikka: Joogastudio Olo–Tila, Maurinkatu 8–12, 00170 Helsinki
Hinta: 180e/ 45e kerta sis. alv 24%, jos maksat yrityksen kautta alv 24% lisätään hintaan.
Saat myös mukaasi illan jademunaharjoituksen kirjallisena.
Facebook -tapahtumasivu

Image

Jademunan hinta on 45e jos haluat hankkia sen kauttani. Minulta saat aidosta jadesta valmistetun munan joka on kestävin kivimateriaali ja jota on perinteisesti käytetty taolaisissa feminiinisissä harjoituksissa. Koko näissä munissa on Medium, joka sopii  useimmille naisille.

Jademuna on nimensä mukaisesti jade kivestä valmistettu muna jolla taolaiset naiset ovat perinteisesti hoitaneet ja vahvistaneet seksuaalisuuttaan ja feminiinistä energiaansa. Taolaisuus on henkinen traditio jonka juuret ovat Kiinassa ja joka on läheisesti yhteydessä kiinalaisen lääketieteeseen. Taolaisuus keskittyy siihen että elämme luonnon, vuodenaikojen ja kuun kierron mukaisesti. Monet harjoitukset perustuvat terveyden, parantumisen ja pitkäikäisyyden vaalimiseen.

Jademunaharjoitus on loistava menetelmä nautinnon lisäämiseen. Sen lisäksi me kaikki naiset hyödymme myös seksuaalisuutta hoitavasta ja parantavasta harjoituksesta. Joillekin se on vahvempaa harjoitusta jossa työstetään jotain tapahtunutta seksuaalisesti traumatisoivaa kokemusta, toisille se voi olla lievempää seksuaalisuuden tukahduttamista jonka on oppinut perheeltään, yhteiskunnasta, uskonnollisesta - tai kasvuympäristöstä.

Jademunaharjoituksen avulla nainen saa taas täysin omistaa oman seksuaalisuutensa, ottaa seksuaalisuutensa voiman käyttöönsä, löytää parantavan ja rakastavan yhteyden kehoonsa ja vapauttaa hellästi häpeää, syyllisyyttä tai pelkoa seksuaalisuutensa suhteen.

Teemme myös muita naisen seksuaalisuutta tukevia taolaisia harjoituksia sekä elinvoimaa ”chi”:tä vahvistavia harjoituksia jotka auttavat sinua saamaan käyttöön sen seksuaalisen elinvoiman mitä jademunaharjoitus sinussa vapauttaa.


”Laakson henki ei koskaan kuole
Sitä nimitetään mystiseksi naaraaksi
Mystisen naaraan porttia kutsutaan
Taivaan ja maan alkujuureksi.
Se ei lakkaa olemasta, eikä käyttö sitä ehdytä.”

Tao Te Ching


Ota yhteyttä!


kirsti@netlife.fi
040 535 2293

Kirsti Kuosmanen

Ota yhteyttä!


kirsti@netlife.fi
040 535 2293