I’m sexy and I know it!

Kirsti KuosmanenNaisen seksuaalisuus, Nautinto, Orgasmi, Seksikkyys, Tantra

Olen seksikäs ja tiedän sen! Onpas se pelottavaa sanoa. Mutta miksi? Koska… mitähän muut ajattelevat minusta: hän on liian vanha, itserakas, mikä se luulee olevansa,  ei edes hyvässä kunnossa, liikaa sitä ja liian vähän tätä. Tällä tavalla me annamme voimamme pois, näille äänille päässämme. Annamme nautintomme pois,  annamme elämänilomme pois ja annamme pois elinvoimamme. Meitä on vuosikausia opetettu tähän ja nyt olemme jo täysin tottuneita siihen että annamme vallan jollekulle muulle määritellä meidät ulkoapäin.

Sisäpiirin juttu

Luultavasti mikään muu asia ei ole yhtä kaupallistettu kuin seksikkyys. Se on ahdettu pieneen laatikkoon ja kapeisiin mielikuviin siitä mitä seksikkyys on ja minkälaista sen pitäisi olla. Ja sitten meille myydään tuhansia tuotteita että saisimme edes hetken aikaa tuntea itsemme seksikkäiksi. Tämä koskee sekä miehiä että naisia.

On vallankumouksellista ottaa takaisin oma seksuaalinen voimamme ja seksikkyytemme. Seksikkyytemme kuuluu meille. Se on sisäpiirin juttu eli se lähtee sisältäpäin.

Koko kehon orgasmi

Kun opetan koko kehon orgasmia tantrakursseillani, johdatan lopuksi osallistujat mielikuva- ja kokemusmatkalle , jossa he rakastelevat luonnon eri elementtien kanssa. Maan ja sammaleiden kanssa, kallioiden ja vuorten kanssa, jokien, merien ja räiskyvän tulen kanssa, lempeän tai myrskyävän tuulen kanssa, lopulta tähtien ja koko universumin kanssa. Uskon että tähdet syntyvät orgastisesti. Alkuräjähdys on orgasmeista suurin. Luonto on täynnä seksuaalista luovaa elinvoimaa. Luonto on hyvin, hyvin seksikäs.

Seksikäs luontomme

Me kaikki olemme seksikkäitä omalla ainutlaatuisella tavallamme, eri sävyin ja vivahtein. Naisena voit olla kurvikas ja ihanan ylitsepursuava kuin Mae West tai enkelimäisen herkkä, voit olla seksikäs keijukainen tai metsänhenki, bdsm-kuningatar,  mudasta nouseva villinainen , raivokas noita tai sydämellinen hippi. Meidän luontomme on olla seksikäs. Seksuaalienergia on elämänenergiaa ja elinvoimaa. Anna lupa omalle autenttiselle seksikkyydellesi. Anna seksikkyytesi virrata kehosi läpi. Se on koko kehon kokemus. Millaista on sinun seksikkyytesi?