Image

Hunajapurkki


Hunajapurkki harjoitus avaa sinut aistillisuudelle, sensuaalisuudellesi sekä luontaiselle seksikkyydellesi.

Hunajapurkki-harjoitus avaa sinut aistillisuudelle, sensuaalisuudellesi sekä luontaiselle seksikkyydellesi.


Image

Haluan jakaa kanssasi yhden herkullisimmista suosikkiharjoituksistani, Hunajapurkin.

Se lisää kykyäsi vastaanottaa aistillista nautintoa. Naiset ovat rakastaneet tätä harjoitusta Sensuaalisen naisen nautinto – verkkokurssillani.

(Tein tästä version eräässä tapahtumassa, jossa myös miehet ja muut sukupuolet pääsivät osallistumaan, enkä ole pitkään aikaan saanut mistään niin paljon palautetta kun tästä - siis miehiltä! 😀 Tällä kertaa harjoitus on kuitenkin suunnattu sinulle ihana nainen. Voit tehdä sen istuen tai selälläsi maaten.)

Hunajapurkki harjoitus avaa sinut aistillisuudelle, sensuaalisuudellesi sekä luontaiselle seksikkyydellesi.

Useimmilla meillä on haasteita olla yhteydessä omiin seksuaalisiin aistimuksiin. Olemme syystä tai toisesta oppineet turruttamaan ja tukahduttamaan niitä. Tämä tulee kulttuurista, jossa elämme ja huonoista kokemuksista elämän varrella.

Nyt on kuitenkin kukoistuksen aika!


Harjoituksen hyödyt:

Aktivoit uusia hermoyhteyksiä aivojen ja sukuelimien välillä. Aktivoit niissä lisää terveyttä ja elinvoimaa. Herkistyt tuntemuksille vaginassa, kohdussa ja kohdunkaulassa. Kaikki tämä saa sinut tuntemaan enemmän nautintoa!

Vapautat negatiivisia uskomuksia, häpeää, syyllisyyttä ja traumaa, joka meillä naisilla kerääntyy tälle alueelle.

Kun suuntaat rakkaudellisen ja nautinnollisen huomion tälle alueelle, lähetät viestin aivoillesi, että nämä ovat tärkeitä ja rakastettavia osia sinua. Rakastut kehoosi.

Voit tehdä harjoituksen vaikka joku osa sukuelimistäsi olisi poistettu (esim. kohtu). Työskentelet niiden energian kanssa ja se on erittäin parantavaa.

Harjoituksessa lataat seksuaalikeskuksesi kaikella herkullisella ja upealla energialla, mitä haluat tuntea ja kokea elämässäsi, kehossasi ja seksuaalisuudessasi juuri nyt.


Lataa audioharjoitus itsellesi tästä
Image
Kirsti Kuosmanen

Minä olen Kirsti


Olen tehnyt pitkän uran näyttelijänä ja terapeuttina. Kuitenkin vasta avioeroni myötä joitakin vuosia sitten ymmärsin kuinka vähän osasin rakastaa itseäni naisena ja kuinka hukassa olin oman seksuaalisuuteni kanssa.

Siitä lähti syvä tutkimusmatkani siihen, miksi kadotin seksuaalisen haluni ja kipinäni. Halusin tietää, miten sytyttäisin oman eroottisen hehkuni ja oppisin rakastamaan omaa kehoani ja feminiinisyyttäni sen koko kirjossa.

Yllätyksekseni oman sensuaalisen nautintoni löytäminen on ollut suorassa yhteydessä siihen, kuinka itsevarma olen, miten osaan ottaa tilaa pienentämättä itseäni ja uskallan ilmaista itseäni ja ajatuksiani.

Yhdistän työssäni psykoterapian ja neurotieteen uusimmat metodit tantran, taolaisuuden ja shamanismin perinteistä nouseviin harjoituksiin.

Nyt haluan jakaa suurimmat oivallukseni, tärkeimmät harjoitukset ja työkalut kanssasi, koska uskon, että naisten tuki toisilleen, naisten yhteisöjen rakentaminen, keskinäinen kannustaminen, sisarten tuki toisilleen on voimamme ydin ja jotain mitä tämä maailma kipeästi kaipaa.

Haluan että sinä astut omaan voimaasi ja kukoistukseesi. Tuot lahjasi maailmalle, yhteisöllesi sekä läheisille ihmisille elämässäsi. Matka kukoistukseen alkaa tästä: omasta kehollisesta rakkaudesta ja nautinnostasi.

Kirsti Kuosmanen - Sensuaalisen naisen nautinto verkkokurssi

Image

Ota nyt mukava asento niin aloitetaan!


Lataa maksuton harjoitus itsellesi tästä
Image

Ota nyt mukava asento niin aloitetaan!