Feminiininen Voima

Image

Feminiininen Voima

Image

Anna itsellesi lupa olla säteilevä, itsevarma ja vetovoimainen nainen, joka saavuttaa päämääränsä helposti ja viisaasti. Henkilökohtainen valmennus on elämäsi paras sijoitus, nopein tie muutokseen ja se tekee tavoitteistasi ja unelmistasi totta.


kirsti kuosmanen

Tämä valmennus on sinulle kun haluat löytää itsevarmuutesi, elää voimakkaammin oman näköistä elämää, kun teet elämämuutoksia tai kun haluat vahvistaa seksuaalisuuttasi, kehonkuvaasi ja voimaantua naisena.

Feminiininen voima -valmennus on 5-8 kerran henkilökohtainen mentorointi ohjelma.


  • Tunnistat syvimmät halusi, tavoitteesi ja päämääräsi, jotka saavat sinut kukoistamaan
  • Avaudut tietoisesti rakastamaan ihmeellistä feminiinistä kehoasi
  • Herätät sensuaalisen, seksuaalisen ja eroottisen voimasi, syvennät kykyäsi nautintoon
  • Päästät irti pelosta, häpeästä, syyllisyydestä, vääristä uskomuksista, negatiivisista toimintatavoista, menneisyyden taakoista, jotka ovat pidätelleet sinua
  • Tunnet että elät täyttä ja merkityksellistä elämää omilla ehdoillasi
  • Koet että olet oma luonnollinen itsesi, täydellinen juuri sellaisena kuin olet
  • Löydät feminiinisen ja maskuliinisen energiasi vahvuudet ja tuen
  • Vapautat luovuutesi arjessa ja makuuhuoneessa

Meillä jokaisella on äärettömästi nautintoa, aistimuksia, tunnetta ja elinvoimaa lukittuna kehoomme. Pienellä harjoituksella saat vapautettua koko potentiaalisi. Valmennuksessa löydämme yhdessä sinulle tavoitteen tai päämäärän mitä kohti haluat mennä. Kun lähdet kohti todellisia halujasi se nostaa automaattisesti pintaan niiden esteenä olevat pelot, rajoitteet ja väärät uskomukset. Kun tunnistamme ja integroimme nämä menneisyyteen juuttuneet osat ja esteet, energiasi vapautuu toteuttamaan tavoitteesi ja unelmasi.

Saat myös kotona tehtäviä nautinnollisia harjoituksia, uudet työkalut, joiden avulla uudet toimintatavat vakiintuvat arkeen ja saavutat kestäviä ja todellisia muutoksia. 

Valmennukset voivat olla henkilökohtaisia tapaamisia tai ne voivat tapahtua osittain tai kokonaan Skypen kautta etävalmennuksina.


Jos haluat tutkia omaan voimaasi astumista jossa seksuaalisuus on tärkeässä roolissa, valitse tämä valmennus. Jos haluat keskittyä ennen kaikkea seksuaalisuutesi tutkimiseen ja nautintoon valitse Säkenöivä seksuaalisuus -valmennus.

Ensimmäisellä kerralla rakennamme sinulle ”Halujen kartan” ja poistamme psykologisia esteitä, jotta saavutat tavoitteesi.  Alla on esimerkit kahdeksasta aiheesta, joita voit tutkia matkalla todelliseen voimaasi ja joista valitsemme sinulle ne, jotka tukevat sinua parhaiten.


Valmennus 1: Tutustumiskerta ja Halujen kartta

Minkälaista elämää eläisit kukoistavana feminiinisenä naisena ? Miltä tuntuisi olla aistillinen ja itsevarma? Mitkä ovat syvimmät halusi ja kaipuusi naisena? Kasvatamme unelmiasi yhdessä ja luomme sinulle Halujen kartan. Poistamme myös psykologisia esteitä ja tukoksia jotta pääset nautinnollisesti näihin tavoitteisiin.

Valmennus 2: Rakkaussuhde kehoosi ja seksuaalisuuteesi

Rakastatko sinä omaa kehoasi, vulvaasi, vaginaasi? Useimmilla naisilla on haastava suhde kehoonsa. Oman kehon aito rakastaminen ja kunnioittaminen on avain naisen todelliseen voimaan. Luot rakastavan suhteen seksuaalisen kehoosi, sen eri osiin ja opettelet antamaan itsellesi kehollista rakkautta. Tutustut myös omaan seksuaalisen halusi luonnolliseen vaihteluun.

Valmennus 3: Sisäisen lapsen kohtaaminen ja sen dynamiikka

Yllättävän usein sisäinen lapsemme määrittelee halujamme ja tavoitteitamme. Onko sisäinen lapsesi tukemassa vai estämässä tavoitettasi olla kukoistava ja itsevarma nainen? Opit huolehtimaan sisäisestä lapsestasi , samalla kun voimautat aikuista haluavaa naista sisälläsi. Miltä perustarpeemme rakkaus, turva ja joukkoon kuuluminen tuntuvat keollisena kokemuksena?

Valmennus 4: Sensuaalinen ja seksuaalinen nautinto

Lisää säkenöivää oloa, elämäniloa ja nautinnollisia orgasmeja. Naiset usein puskevat itseänsä seksuaaliseen nautintoon ja suorittavat seksiä.  Antaudut sensuaalisille ja seksuaalisille harjoituksille jotka voimistavat ja ravitsevat sinua kohti luonnollisena nousevaa aistillista voimaasi.

Valmennus 5: Sisäisen maskuliinin kehollinen kohtaaminen

Tukeva ja turvallinen voima joka vie sinua eteenpäin tavoitteessasi olla voimaantunut feminiininen nainen. Tutkimme myös suhdetta isään tai isähahmoon ja auktoriteettiin, mitä kannat perintönä sieltä, minkä halut pitää mukanasi ja mikä on jo aika jättää taakse. Teet selkeät valinnat mitkä voimauttavat sinua.

Valmennus 6: Hyvän ansaitseminen, olet sen arvoinen

 Koetko syvällä sisimmässäsi, että todella ansaitset kukoistuksen ja kaiken mahdollisen hyvän? Kannatko syyllisyyttä tai häpeää haluistasi? Vai annatko vallan sisäiselle sabotoijalle joka estää sinua pääsemästä tavoitteeseesi? Tämä on yksi yleisimpiä esteitä tavoitteidemme tiellä ja osa meistä jota emme yleensä tunnista.

Valmennus 7: Sisäisen feminiinin kehollinen kohtaaminen

Rakkaus, huolenpito, feminiininen, eroottinen voima, joka tukee tavoitettasi. Suhde äitiin, äitihahmoon, äitimaahan, sisäiseen jumalattareen tai arkkityyppiseen feminiiniseen oppaaseen. Miten tämä energia kannustaa ja auttaa sinua toteuttamaan tavoitteesi ja unelmasi?

Valmennus 8: Seksuaalisesti villi ja voimakas

Tunnet olevasi omassa voimassasi ja turvassa silloinkin olet täysin seksuaalinen ja seksikäs. Uskallat ilmaista kaikkia puolia seksuaalisuudestasi ja voit leikkiä erilaisilla seksuaalisilla arkkityypeillä. Mitä tuntuisi olla itsevarma Viettelijätär tai Venus -jumalatar sängyssä ja arjen keskellä? Tai olla Villinainen, olla vapaa, päästää irti, olla täysin kehollinen ja kokea että seksuaalisuutesi ja voimasi on kokonaisvaltaisesti sinua itseäsi varten?


Ota yhteyttä!

VALMENNUSPAKETIT: 5 kertaa tai enemmän 

Hinta 5 kertaa: 650e  (130e / kerta  sis alv)      Kesto: 75min/ kerta
Image
”Kuulen kun sanot, että haluat elämältä vielä enemmän. Kuulen unelmasi, joita et ole uskaltanut vielä paljastaa. Näen kuinka olet saanut tarpeeksesi itsesi pienentämisestä, piiloutumisesta. Tunnen kuinka kaipaat kosketusta joka väreilee kehosi läpi ja avaa aistisi.
Nyt olet valmis astumaan esiin ja näyttäytymään koko kukoistuksessasi. Näen sinut kun seisot säteilevänä, puoleensavetävänä, itsevarmana ja otat tilan haltuusi. Ilmaiset oman totuutesi kuuluvasti ja kantavasti. Tunnen kun antaudut hetkiin jolloin ekstaasi väreilee lävitsesi.”


”Kuulen kun sanot että haluat elämältä vielä enemmän. Kuulen unelmasi joita et ole uskaltanut vielä paljastaa. Näen kuinka olet saanut tarpeeksesi itsesi pienentämisestä, piiloutumisesta. Tunnen kuinka kaipaat kosketusta joka väreilee kehosi läpi ja avaa aistisi.

Nyt olet valmis astumaan esiin ja näyttäytymään koko kukoistuksessasi. Näen sinut kun seisot säteilevänä, puoleensavetävänä, itsevarmana ja otat tilan haltuusi. Ilmaiset oman totuutesi kuuluvasti ja kantavasti. Tunnen kun antaudut hetkiin jolloin ekstaasi väreilee lävitsesi.”


Image