Feminiininen Voima

Image

Feminiininen Voima

Image

Anna itsellesi lupa olla säteilevä, itsevarma ja vetovoimainen nainen, joka saavuttaa päämääränsä helposti ja viisaasti. Henkilökohtainen valmennus on elämäsi paras sijoitus, nopein tie muutokseen ja se tekee tavoitteistasi ja unelmistasi totta.


kirsti kuosmanen

Tämä valmennus on sinulle kun teet elämänmuutoksia, kun haluat elää voimakkaammin oman näköistä elämää tai kun haluat tutkia seksuaalisuuttasi, kehonkuvaasi ja voimaantua naisena.

Oma voimaantuminen auttaa sinua myös säätelemään positiivisella tavalla läheisyyttä ja erillisyyttä intiimeissä suhteissasi ja pitää eroottisen virityksen ja halun eläväisenä parisuhteeisasi.

Feminiininen voima -valmennus on 8 kerran henkilökohtainen mentorointi ohjelma. Suunnittelemme sessiot sinun tarpeidesi mukaan.


  •  Tunnistat syvimmät halusi, tavoitteesi ja päämääräsi, jotka saavat sinut kukoistamaan
  • Avaudut tietoisesti rakastamaan ihmeellistä feminiinistä kehoasi
  •  Herätät sensuaalisen, seksuaalisen ja eroottisen voimasi, syvennät kykyäsi nautintoon
  •  Päästät irti pelosta, häpeästä, syyllisyydestä, vääristä uskomuksista, negatiivisista toimintatavoista, menneisyyden taakoista, jotka ovat pidätelleet sinua
  • Tunnet että elät täyttä ja merkityksellistä elämää omilla ehdoillasi
  • Koet että olet oma luonnollinen itsesi, täydellinen juuri sellaisena kuin olet
  • Löydät feminiinisen ja maskuliinisen energiasi vahvuudet ja tuen
  • Vapautat luovuutesi arjessa ja makuuhuoneessa

Meillä jokaisella on äärettömästi nautintoa, aistimuksia, tunnetta ja elinvoimaa lukittuna kehoomme. Pienellä harjoituksella saat vapautettua koko potentiaalisi. Valmennuksessa löydämme yhdessä sinulle tavoitteen tai päämäärän mitä kohti haluat mennä. Kun lähdet kohti todellisia halujasi se nostaa automaattisesti pintaan niiden esteenä olevat pelot, rajoitteet ja väärät uskomukset. Kun tunnistamme ja integroimme nämä menneisyyteen juuttuneet osat ja esteet, energiasi vapautuu toteuttamaan tavoitteesi ja unelmasi.

Saat myös kotona tehtäviä nautinnollisia harjoituksia, uudet työkalut, joiden avulla uudet toimintatavat vakiintuvat arkeen ja saavutat kestäviä ja todellisia muutoksia. Todellinen muutos voi viedä aikaa ja nämä työkalut tuovat sinulle mahdollisuuden omaan harjoitteluun.


Käytän valmennuksessa ainutlaatuisia metodeita, joita olen oppinut vuosien varrella maailman parhailta opettajilta. Harjoitukset perustuvat neurotieteeseen, psykoterapiaan, kehoterapian sekä itämaisiin tantran ja taolaisuuden oppeihin.

Valmennukset voivat olla henkilökohtaisia tapaamisia tai ne voivat tapahtua Skypen tai Zoomin kautta etävalmennuksina.

Jos olet kiinnostunut valmennuksesta niin soita tai laita sähköpostia ja voimme sopia 20min ilmaisesta minivalmennuksesta jossa kartoitamme ja selkeytämme mitä sinä haluat ja mitä tavoitteita haluaisit toteuttaa elämässäsi. Tämä on matka jolle lähdemme yhdessä!

Valmennuspaketti 8 kertaa 60min 760e, tai yksittäiset kerrat 105e / 60min.”Kuulen kun sanot että haluat elämältä vielä enemmän. Kuulen unelmasi joita et ole uskaltanut vielä paljastaa. Näen kuinka olet saanut tarpeeksesi itsesi pienentämisestä, piiloutumisesta. Tunnen kuinka kaipaat kosketusta joka väreilee kehosi läpi ja avaa aistisi.
Nyt olet valmis astumaan esiin ja näyttäytymään koko kukoistuksessasi. Näen sinut kun seisot säteilevänä, puoleensavetävänä, itsevarmana ja otat tilan haltuusi. Ilmaiset oman totuutesi kuuluvasti ja kantavasti. Tunnen kun antaudut hetkiin jolloin ekstaasi väreilee lävitsesi.”

Image


”Kuulen kun sanot että haluat elämältä vielä enemmän. Kuulen unelmasi joita et ole uskaltanut vielä paljastaa. Näen kuinka olet saanut tarpeeksesi itsesi pienentämisestä, piiloutumisesta. Tunnen kuinka kaipaat kosketusta joka väreilee kehosi läpi ja avaa aistisi.

Nyt olet valmis astumaan esiin ja näyttäytymään koko kukoistuksessasi. Näen sinut kun seisot säteilevänä, puoleensavetävänä, itsevarmana ja otat tilan haltuusi. Ilmaiset oman totuutesi kuuluvasti ja kantavasti. Tunnen kun antaudut hetkiin jolloin ekstaasi väreilee lävitsesi.”


Image