Sensuaalisen naisen nautinto- verkkokurssi helmikuu 2023

Kirsti Kuosmanen

Current Status
Ei ilmoittautunut
Hinta
249,00€
Get Started

Tervetuloa!

Ihanaa että olet löytänyt tämän kurssin pariin ja että olet tehnyt päätöksen antaa itsellesi kaiken sen nautinnon ja rakkauden,  jonka sinä ansaitset. Olet päättänyt ottaa siihen aikaa. Juhlistan sinua ja rohkeuttasi!

Tätä kaikkea tulet kokemaan:

Opit harjoituksia ja saat työkaluja, jotka tuovat sinut takaisin rakastavaan yhteyteen kehosi kanssa.

 Opit nauttimaan seksuaalisuudestasi uudella syvemmällä  tavalla, löytämään eroottista, ekstaattista, kenties jopa pyhää yhteyttä omaan ihmeelliseen feminiiniseen kehoosi.

Kohtaat pehmeästi myös niitä kohtia, joissa koet häpeää, pelkoa tai tunnottomuutta.

Löydät oman seksuaalisen hehkuvan elinvoimasi ja nautintosi. Se tuo sinulle lisää itsevarmuutta ja tunnet olevasi todella elossa. 

Tärkeitä ajatuksia matkalle:

Tämän kaltainen kokonaisvaltainen, sensuaalinen , seksuaalinen työskentely voi olla sinulle uutta. Kutsun sinut lähtemään rohkeasti ja uteliaasti tutkimusmatkalle. Jokainen meistä tekee omaa matkaansa , omalla tavallaan ja jokaisella on erilaiset haasteet ja tavoitteet. 

Kaikki todellinen syvä muutos tapahtuu rakkauden ja hyväksynnän kautta. Sen kautta, että tunnet olevasi turvassa omassa kehossasi, joten ole itsellesi armollinen, myötätuntoinen ja rakastava.

Kannustan, että et lähde suorittamaan vaan kunnioitat omia rajojasi. Meidän kasvumme tapahtuu kuitenkin rajapinnassa, joten on hyvä asteittain nojata siihen ja  venyttää sitä. Näin pääset kasvuun innostavalla ja hyvältä tuntuvalla tavalla.

Käytännön vinkit:

Jokaiseen viikkoon kuuluu kaksi inspiroivaa nautinto- harjoitusta, jotka avaavat sinua yhä enemmän seksuaaliselle energiallesi ja yksi nautinnollinen intiimimpi tutkimusmatka, jota kutsun sensuaalinen leikki- harjoitukseksi.

Harjoituksia kannattaa tehdä vähintään kahtena päivänä viikossa ja jos haluat nopeampaa muutosta niin useamminkin. Harjoituksilla ohjelmoit udelleen keho- mieltäsi kokemaan enemmän nautintoa.

Tee nautinto- ja rakastelutreffejä itsesi kanssa. Pidä niistä kiinni samalla tavalla kuin pitäisit kiinni mistä tahansa treffeistä.  Houkuttele itseäsi tekemään edes 5 minuuttia jotain harjoitusta. Kun pääset kynnyksen yli, usein harjoitus alkaa innostamaan ja teetkin pitempään.

Luultavasti tulet kokemaan myös jonkunlaista vastustusta. Usein vastustus tulee juuri ennen kun olet avautumassa uudelle tasolle kukoistuksessasi ja nautinnossa. Joten kuuntele tätä herkällä korvalla, onko sinulla tarve levätä vai olisiko sittenkin aika  harjoitukselle.

Kaikki harjoitukset vaativat keskittymistä ja rauhallisen tilan. Tämä hetki on vain sinua varten, joten ota se tila ja aika. Sovi järjestelyistä, jos muita perheenjäseniä tai kämppäkavereita on paikalla.

Sensuaalinen leikki- harjoituksissa voit käyttää dildoa, jademunaa/yonieggiä sekä muita seksileluja, jos haluat. On myös hyvä käyttää liukastetta:  kookos- tai manteliöljyä tai liukuvoidetta.

Facebook ryhmässä voit saada tukea haasteisiin, vaihtaa kokemuksia, kysyä kysymyksiä, juhlistaa omia avautumisia uuteen nautintoon ja juhlistaa tätä naisten yhteisöä, joka on lähtenyt tälle kohtalokkaan naiseuden matkalle.

Halutessasi voit myös tulla henkilökohtaiseen valmennukseen, jossa perehdymme sinun tavoitteisiisi ja haasteisiisi tarkemmin. 

Toivotan sinulle nautinnollista matkaa kun avaudut yhä enemmän seksuaalisuutesi kukoistukseesi, jotka tekevät elämästäsi merkityksellistä, syvää, rikasta ja pulppuavaa.