Löydä avaimet feminiiniseen sensuaalisuuteesi 3 helpon nautintoharjoituksen avulla ilman suorituspaineita.

Saat kolmena peräkkäisenä päivänä kolme inspiroivaa, maksutonta harjoitusta äänitteinä, joissa ohjaan sinua uppoutumaan aistilliseen feminiiniseen nautintoosi. Harjoitukset ovat innostavia ja lyhyitä jotta saat sujautettua ne helposti jokaiseen päivääsi.

Tule mukaan löytämään feminiinisen nautintosi voima. Täytä yhteystietosi niin saat harjoitukset sähköpostiisi ja pääset heti aloittamaan matkasi nautintoon.

Kuulostaako tämä tutulta?

  • Haluaisit nauttia naiseudestasi mutta olet kadottanut yhteyden feminiinisyyteesi ja naiseuden voimaasi.
  • Tiedät, että sinulla on paljon nautinnollista energiaa koettavana, mutta et tiedä miten voisit kokea sitä.
  • Vaikka olet kehittänyt itseäsi, koet vieläkin että et ole tarpeeksi hyvä tai riitävä ja kritisoit itseäsi ja kehoasi.
  • Tunnet surua, pettymystä tai häpeää kehostasi etkä sen vuoksi pysty antautumaan sensuaalisuudelle.
  • Tiedät että sinun pitäisi ottaa aikaa nautinnollesi, mutta jostain syystä se ei onnistu.


Miten elämäsi muuttuisi jos oppisit nauttimaan sensuaalisuudestasi ja löytämään rakastavan yhteyden kehoosi ilman epävarmuutta tai riittämättömyyden tunnetta?

Nämä inspiroivat nautintoharjoitukset opettavat sinua nauttimaan sensuaalisuudestasi uudella syvemmällä ja herkemmällä tavalla.

  • Saat kokea rakastavaa yhteyttä ihmeelliseen kehoosi, joka lisää nautintoasi arjessa ja makuuhuoneessa
  • Itsevarmuutesi ja kykysi ilmaista itseäsi lisääntyvät
  • Nautit feminiinisyydestäsi ja seksuaalisuudestasi koko olemuksellasi
  • Tunnet kukoistavasi naisena
Image


Harjoitukset jotka auttavat sinua avautumaan askel askeleelta sensuaaliseen nautintosi.


Nämä harjoitukset opettavat sinua nauttimaan sensuaalisuudestasi uudella syvemmällä tavalla. Löydät uudenlaista eroottista yhteyttä omaan ihmeelliseen feminiiniseen kehoosi. Lisäät säkenöivää elinvoimaasi ja nautintoasi. Tämä tuo sinulle lisää itsevarmuutta ja tunnet olevasi todella elossa.

Ja ajattele kuinka ihanalta tuntuisi olla yhteydessä nykyisen tai tulevan kumppanisi kanssa tästä voimasta ja herkkyydestä käsin!

Minä olen Kirsti.

Olen tehnyt pitkän uran näyttelijänä ja terapeuttina. Kuitenkin vasta avioeroni myötä joitakin vuosia sitten ymmärsin kuinka vähän osasin rakastaa itseäni naisena ja kuinka hukassa olin oman sensuaalisuuteni kanssa.

Siitä lähti syvä tutkimusmatkani siihen, miksi kadotin haluni ja kipinäni. Halusin tietää, miten sytyttäisin oman hehkuni ja oppisin rakastamaan kehoani ja feminiinisyyttäni sen koko kirjossa.

Yllätyksekseni oman sensuaalisen nautintoni löytäminen on ollut suorassa yhteydessä siihen, kuinka itsevarma olen, miten osaan ottaa tilaa pienentämättä itseäni ja uskallan ilmaista itseäni ja ajatuksiani. Opin että aistillisuutemme on alkuvoimamme.

Nyt haluan jakaa oppimiani oivalluksia, harjoituksia ja työkaluja kanssasi koska uskon että naisten tuki toisilleen, naisten yhteisöjen rakentaminen, keskinäinen kannustaminen on voimamme ydin ja jotain, mitä tämä maailma kipeästi kaipaa.

Haluan että sinä astut omaan voimaasi ja kukoistukseesi. Tuot lahjasi maailmalle, yhteisöllesi sekä läheisille ihmisille elämässäsi.

Matka kukoistukseen alkaa tästä: omasta kehollisesta rakkaudesta ja nautinnostasi.

Image


Kyllä, haluan säkenöidä!

Lataa harjoitteet itsellesi tästä