Alkuvoimainen Nainen

Alkuvoimainen Nainen

Tämä kurssikokonaisuus on tutkimus- ja kokemusmatka kohti yhä syvemmältä kumpuavaa feminiinistä alkuvoimaa.


Miksi emme kykene lepäämään omassa feminiinisyydessämme – vaikka tunnistamme sen valtavan kaipuun? Hyödynnämme universaaleja arkkityyppejä kuten Äiti, Kali, Afrodite ja Tietäjänainen, herättämään jokaisessa meissä olevia ikiaikaisia voimia. 

Johdatamme osallistujat rituaalien, meditaatioiden ja erilaisten harjoitusten avulla henkilökohtaiseen kokemukseen ja siitä nousevaan syvään ymmärrykseen omista voimavaroista – sekä siitä mitä on niiden esteenä. Metodeina käytämme myös mm konstallaatio työskentelyä, hahmoterapiaa, tantrisia harjoituksia sekä shamaanimatkoja.

Alkuvoimainen nainen kurssien oppaat:
Kirsti Kuosmanen ja Kaisa Peltola

Kirstin yhdessä Kaisa Peltolan kanssa vetämä Alkuvoimainen Nainen -kurssikokonaisuus tuli juuri silloin kun olin elämän käännekohdassa; lapset olivat lähteneet pesästä, vanhemmat jo kuolleet ja erostakin 15 vuotta. Kuka minä oikeastaan olen? Mitä elämältäni haluan? Elänkö itseni näköistä elämää? Hyvin käytetty ajopeli, vuosihuoltoon vai romuttamolle? Etsin tietä omaan autenttiseen itseeni, vastuuseen omasta elämästäni ja aitoon yhteyteen. Janosin apua ja tukea. Onneksi kohtasin voimaannuttavia viisaita naisia ja oppaita kuten Kirsti.

Kirstin voimaannuttava ja eloisa olemus, vapautunut läsnäolo, pulppuava elämänilo ja lepattava elämänliekki saatteli uuteen matkaan ja elämään rohkeasti ja täysillä. Lempeänä ja voimakkaana yhtä aikaa. Hyväksyen. Kirsti on vapautuneen ja villin feminiinin ilmentymä ja inspiraation lähde.

Kuinka vuosihuollon kävi? Löysin itseni  uudelta polulta keskeltä elävää elämää. Vapaana, herkkänä, vahvana, täynnä puhdasta iloa ja rakkautta. 

Ilman pelkoa tai häpeää: Minä olen! Tukka hulmuten avoautolla kohti auringonnousua,

Chetana Piirto, VTM 

Alkuvoimainen nainen kurssit ovat tällä hetkellä luovalla tauolla, mutta palaamme tuossa tuokiossa!