Image
Nautinnollisen eroottisen kehon a-b-c

Haluatko avautua niille uskomattomille ihmeille, mitä kehossasi on ja kutsua Nautinnon Kuningattaren hallitsemaan elämääsi?

Haluatko avautua niille uskomattomille ihmeille, mitä kehossasi on ja kutsua Nautinnon Kuningattaren hallitsemaan elämääsi?


Lataa maksuton harjoitus

Alku sille on tutustua seksuaaliseen keskukseesi rakkaudella ja kunnioituksella.

Nautinnollisen kehon a-b-c harjoituksessa pääset juhlistamaan erogeenisiä alueitasi ja pisteitäsi. Nautinto on kuin taidetta, luovaa tutkimusmatkaa elämän mysteereihin.

Nautinnollisen kehon a-b-c on herkullinen maistiainen Kuningatar O – Antaudu intohimollesi verkkokurssiltani. Jos haluat ottaa haltuusi feminiinisen erotiikan syvimmät salat, tule mukaan kurssille!

Ota tämä aika itsellesi, antaudu kokonaisvaltaisesti kuin Kuningatar tähän 25 minuutin audio-harjoitukseen. Sen jälkeen koet olevasi uudistunut, täynnä elinvoimaa ja nautintoa. Harjoitusta varten tarvitset intiimialueelle sopivaa öljyä.

Rakkaudella,


Image


Kyllä, haluan lisää nautintoa!Kyllä, haluan avautua syvälle rakkaudelle kehoani kohtaan!


Kirsti Kuosmanen


Olen psykoterapeutti, tantraopettaja sekä seksuaalisuus, rakkaus ja parisuhde valmentaja. Olen valmentanut satoja naisia kursseillani, yksilövalmennuksessa ja verkkokursseilla. Oma matkani orgastiseksi naiseksi ei ollut kaikkein helpoin. Nuorempana tunsin, että seksuaalisuuteni oli liikaa ja huomaamattani tukahdutin haluni ja eroottisen kipinäni lähes kokonaan. En tuntenut yhteyttä seksuaalisuuteeni, kehoni reistaili ja huusi huomiotani. Lopulta avioeroni myötä, kohtasin itseni näiden asioiden äärellä ja opettelin askel askeleelta tien takaisin kehooni ja nautintooni.

Tutkin yksityiskohtaisesti, mikä saa naisen syttymään, miten hän saa parhaat ja nautinnollisimmat orgasmit ja miten halua pidetään yllä. Löysin avaimet intohimon ylläpitämiseen, eroottiseen elinvoimaan ja roihuavaan rakkauteen itseäni kohtaan.

Yhdistän psykoterapian ja neurotieteen uusimmat metodit tantran ja taolaisuuden perinteistä nouseviin harjoituksiin.

Haluan, että voimaannut seksuaalisena naisena ja että koet kaiken sen nautinnon, mitä elämä haluaa sinulle tarjota. Tätä kautta kutsun sinut astumaan täyteen kukoistukseen ja suurimpaan potentiaaliisi naisena.


Lataa itsellesi harjoitus tästä!
Kirsti Kuosmanen