Sex to Superconsciousness

—tantrakurssit


Image

Sex to Superconsciousness

—tantrakurssit

”Kun energia virtaa tasapainoisesti chakroissa, elämästä tulee nautinnollista, löydämme luovuutemme, kommunikoimme selkeästi, löydämme syvemmän yhteyden ihmissuhteissamme ja korkeampi tietoisuutemme avautuu.”  


Tantrakursseja-Kirsti-Kuosmanen

Sex to Superconsciousness -kurssikokonaisuus on 7 viikonlopun mittainen tutkimusmatka läpi 7 eri chakran eli energiakeskuksen. Tällä tantrisella matkalla saat tutustua itseesi ainutlaatuisella ja syvällisellä tavalla. 

Kunakin viikonloppuna sukellamme syvälle yhden chakran ydinolemukseen, avaamme siihen liittyvät opetukset ja pääset kokemaan miten ne näkyvät ja tuntuvat omassa elämässäsi. Kurssilla saatava kokemus ja ymmärrys auttaa sinua kehittymään henkilökohtaisella, seksuaalisella ja henkisellä matkallasi.

Kun energia virtaa tasapainoisesti chakroissa, elämästä tulee nautinnollista, löydämme luovuutemme, kommunikoimme selkeästi, löydämme syvemmän yhteyden ihmissuhteissamme ja korkeampi tietoisuutemme avautuu. Saamme käyttöön koko potentiaalimme ja elämästä tulee juhlaa!

Voit tehdä viikonloput järjestyksessä tai hypätä mukaan matkalle missä tahansa vaiheessa, jokainen chakra viikonloppu on itsenäinen ja ainutlaatuinen tantrakokemus. Viikonloput järjestetään noin kolmen kuukauden välein.

Kurssille voit tulla yksin tai partnerin kanssa. Voit tulla myös samaa sukupuolta olevan partnerin kanssa.

Kurssikieli on englanti ja tarvittaessa suomi.

Tantriset harjoitukset sisältävät liikettä, ääntä, hengitystä, meditaatioita, tanssia, tunneilmaisua, aistiharjoituksia, hierontaa, tantrisia rituaaleja ja herättävää keskustelua hyvin kannatellussa, sydämellisessä ja arvostavassa ilmapiiriissä.

Seuraavat kurssit kevät- talvella 2019.
Aloitamme Juurichakrasta/ Chakra 1.

CHAKRA 1

Juurichakra. Vapauttamme alkuperäisen elämänenergian voiman. 

Kun vapautamme luonnollisen elinvoimamme, kun hyväksymme eläinluontomme, kun poistamme turhat esteet ja tukokset kehostamme ja psyykkeestämme, valtava sisäsyntyinen energia avaa meidät intohimolle, halulle, ilmaisun vapaudelle ja spontaanisuudelle. Tämä Kundaliini energian liikkelle lähteminen on myös polttoainetta seksuaaliselle täyttymykselle ja henkiselle heräämiselle. Juurikeskuksen teemoja ovat: seksuaalisuus, turva, eläinluontomme, vaistot, luottamus, elinvoima.

Kun 1 chakra on epätasapainossa oireita ovat ahneus, seksiaddiktiot, mustasukkaisuus, potenssiongelmat.

Kun 1 chakra on tasapainossa koet ekstaattista nautintoa seksissä, sinulla on tunne maadottumisesta ja juuristasi, koet turvaa ja luottamusta että elämä kantaa sekä tunnet voimakkaan elinvoiman virtauksen.


Mitä kurssista sanotaan


Sex To Superconsciousness on ollut niin huikea matka ja syväsukellus henkisesti, fyysisesti, emotionaalisesti ja sielutasolla, että sanat eivät riitä kertomaan sitä. Voin jakaa elämäni selkeästi aikaan ennen Sex To Superconsciousnessia ja sen jälkeen. Tämä matka on haastanut minua, mutta ennen kaikkea voimauttanut ja eheyttänyt. Haastekohdissa Kirsti on tukenut minua upealla tavalla.

Ennen tätä matkaa itsetuntoni oli hyvin alhainen, en viihtynyt kehossani, energiani oli jumissa ja minulla oli valtavasti pelkoja, rajoittavia uskomuksia ja ehdollistumia. Chakra kerrallaan minusta on kuorittu sipulin kerroksia ja olen vapautunut olemaan oma aito, rohkea, avoin ja rakastava itseni. Sanoisin, että tämä on The Journey of a Lifetime!

Liisa Korhonen
Onnellisuusvalmentaja 

Before my first Sex to Superconciousness weekend workshop, I was little bit hesitant, whether to enroll. I hardly had any tantra experience and was nervous if I would be ”capable” of doing the exercises. I have had some challenges with my self-esteem. I have felt that I am not good enough.

Thanks to Kirsti's workshops I have learnt to build up a healthier self-esteem, to be more kind to myself and also to love more myself. I have realized that if I love myself enough, then I am able to love also other persons. I have also learnt the importance of being present. History is gone, and future is a mystery. The only real moment in time is ”here and now.”

Kirsti is a charismatic and gentle person very easy to approach. She has deep knowledge and experience and she can communicate in a manner that is easy to understand, even for beginners. She knows how to encourage people to step out of their comfort zone in order to make personal growth possible. Kirsti holds extremely well the safe space where ”magic” happens.

Male, Lifecoach, 35


Ota yhteyttä!


kirsti@netlife.fi
040 535 2293

Kirsti Kuosmasen tantra-kurssit

Ota yhteyttä!


kirsti@netlife.fi
040 535 2293