Onko aito intiimi yhteys rakkautta, rauhaa vai huumaavaa himoa?

Kirsti KuosmanenItsemme rakastaminen, Naisen seksuaalisuus, Nautinto, Orgasmi, Parisuhde, Rakkaus, Seksikkyys, Tantra, Tantraseksi, Tunteet

Ihmissuhteessa ja seksissä voimme joskus olla yhteydessä toisen kanssa mielen tai sukuelinten tasolla, mutta aito intiimiys ja läheisyys puuttuu.

Rauha, rakkaus, myötätunto ja yhteys ovat ominaisuuksia, joiden kanssa synnyimme. Mutta olemme menettäneet yhteyden niihin. Samalla yhteys on poikki itseen ja muihin.

Meillä kaikilla on traumoja johtuen lapsuuden kokemuksista ja yhteiskunnan rakenteesta. Hermostomme on epätasapainossa. Elämme selviytymisvaihteella.

Intiimi sana tulee latinasta ”intimus”, joka tarkoittaa ”sisällä”. Elävän ja terveen intiimin yhteyden löytäminen itsesi kanssa on tie nautinnollisiin intiimeihin kohtaamisiin myös muiden kanssa.

Intiimi kohtaaminen

Intiimi yhteys toisen kanssa tuntuu hyvältä ja haavoittuvaiselta, herkältä. Asetamme itsemme alttiiksi, näytämme sisimpämme. Se voi myös tuntua pelottavalta ja kiusalliselta, jos siihen ei ole tottunut. Tekee mieli juosta karkuun.

Kun löydämme yhteyden itsemme kanssa, löydämme sen myös toisten kanssa. Silloin Eros/ Shakti, luova seksuaalinen elinvoima, pääsee vapaasti virtaamaan. Nautimme myös seksuaalisuudestamme ja seksistä paljon syvemmällä tasolla. Tulinen intohimo pääsee leikittelemään herkkyyden kanssa.

Pääset avautumaan suurelle rakkaudelle, rauhalle, intohimolle ja ekstaasille, kun olet elävässä, intiimissä yhteydessä itsesi, luonnon ja muiden ihmisten kanssa.

Intiimit harjoitukset

Nämä kolme harjoitusta auttavat sinua kehittämään syvempää kehotietoisuutta ja itsemyötätuntoa, jotka ovat avaintekijöitä intiimiin yhteyteen.

1.Varaa 5 päivän ajan ainakin 10min, jolloin koskettelet itseäsi alastomana ja suljetuin silmin. Tunne ja aisti sormiesi ja käsiesi kosketus ihollasi joka puolella kehoa. Koskettele, sivele, hiero itseäsi nautinnollisella ja sensuaalisella tavalla. Sinun ei tarvitse kiihottua, eikä kosketuksen tarvitse olla seksuaalista. Toki, jos kiihotut, sitä ei tarvitse estellä. Antaudu sille, mikä on totta sinulle.

2.  Toinen tärkeä harjoitus on mielellesi. Sinä lopetat päänsisäisen negatiivisen puheen, joka kohdistuu sinuun itseesi. Joka kerta kun huomaat arvostelevasi itseäsi tai tekemisiäsi negatiivisesti tai tuomitsevasti, sitoudu siihen, että lopetat sen ja pyydät itseltäsi anteeksi.

3.  Jos huomaat vältteleväsi intiimejä kohtaamisia ja tunteita tai jos takerrut liikaa toiseen, palaa takaisin omaan ytimeesi ja kohtaa toinen sieltä. Et juokse karkuun, takerru tai tee jotain, mikä kääntää huomiosi tai ajatuksesi pois. Kannustat itseäsi ottamaan sen riskin, että näytät itsesi, kaikki ne ikävät, mukavat, häpeälliset, pelokkaat ja rakkautta kaipaavat puolesi. Huomaat, että nämä ovat tilaisuuksia kasvuun, kun löydät ihmisiä, jotka ovat valmiita tekemään saman.

 

Jos haluat lisää rakkautta ja intohimoa elämääsi Kuningatar O – verkkokurssini alkaa maanantaina 24.10. Lisätiedot löydät täältä

 

Nainen sinä ansaitset nautintoa – koska viimeksi teit jotain vain oman nautintosi vuoksi?

Kirsti KuosmanenItsemme rakastaminen, Naisen seksuaalisuus, Nautinto, Orgasmi, Parisuhde, Rakkaus, Seksikkyys, tantra, Tantraseksi

Sinut on tarkoitettu elämään seksuaalisesti vapaana ja voimakkaana naisena, mutta koska viimeksi teit jotain vain oman nautintosi vuoksi? Ainoastaan itseäsi varten? Viime viikolla, viime kuussa, viime vuonna? Ehkä kesän nautinnollinen lämpö on auttanut tässä, mutta talvi on tulossa…

Me naiset yleensä asetamme muut ihmiset ja käytännön asiat itsemme edelle. To- do- lista on saatava hoidettua ennen kuin voimme antaa itsellemme hengähdyshetken tai jonkunlaista nautintoa. Silloinkin mieleemme voi hiipiä ajatus siitä, että olemme itsekkäitä.

Toisten auttaminen

Terapiassa käytämme usein vertausta, joka on tuttu lentokoneesta: Sinun on ensin laitettava happinaamari omille kasvoillesi ennen kuin autat muita. Jos sinulle ei ole happea, et voi auttaa ketään muuta. Arjessa tämä on muistutus siitä, että jos et ole omassa voimassasi, et oikeasti pysty auttamaan muita. Tai jos yrität ”pyörryt hapen puutteesta”, käytännössä palat loppuun tai ihmissuhteissa tulee vakavia haasteita.

Naisen nautintoharjoitukset ovat tuo happinaamari.

Kuten hapenpuute voi aiheuttaa komplikaatioita, nautinnon puute aiheuttaa niitä myös. Stressitasot ovat korkealla, libido ja elinvoimasi ovat kadonneet, seksuaalinen haluttomuus on vallannut elämäsi, et saa orgasmeja tai olet vain väsynyt, ärtynyt, katkera, tyhjä, mikään ei huvita. Elät selviytymisvaihteella.

Hyvinvointi ja seksuaalinen nautinto

Sinut on tarkoitettu elämään nautinnossa. Kehosi on rakennettu nautintoa varten tuhansine hermopäätteineen, joista monet ovat siellä vain, jotta voisit kokea nautintoa. Olet varmasti kuullut klitoriksen 8000 hermopäätteestä, joille ei ole löydetty mitään muuta biologista funktiota paitsi nautinto.

Joten kannustan sinua sydämestäni valitsemaan nautinnon. Lähde tutkimaan ja tutustumaan syvemmin omaan sensuaaliseen ja seksuaaliseen nautintoosi. Sanomaan isosti nautinnollesi: ”Kyllä!” Laittamaan sen ykköspaikalle elämässäsi. Ja muista, se ei ole itsekästä. Se on tie sinun ja kaikkien ympärilläsi olevien hyvinvointiin.

Jos kaipaat tukea, uusia tuulia, inspiraatiota ja käytännön neuvoja nautinnon lisäämiseksi elämässäsi, Kuningatar O – verkkokurssini alkaa maanantaina 24.10. Lisätiedot löydät täältä

5 yllättävää työkalua syvästi merkitykselliseen seksuaalisuuteen ja seksiin

Kirsti KuosmanenUncategorized

Yksi isoista myyteistä on, että seksi ”tapahtuu ihan itsestään”. Ideaalitapauksessa näin voisi olla, mutta ikävä kyllä, alamme pienestä pitäen vastaanottamaan negatiivisia viestejä ja oppeja seksuaalisuudesta, nautinnosta ja kehostamme. Nämä muokkaavat meitä ja rajoittavat sitä, kuinka syvä yhteys meillä on seksuaalisuuteemme ja mitä annamme itsemme tuntea seksin aikana.

Jos haluat kokea upeaa ja nautinnollista seksiä sinun täytyy tietoisesti opetella uusia positiivisia keinoja, joilla voit vapauttaa, aktivoida, elävöittää koko seksuaalisen kapasiteettisi.

Mitä enemmän ”elät pääsi sisällä”, sitä vähemmän tunnet ja aistit kehossasi. Usein kehoon kohdistuvat ajatuksemme ovat kriittisiä. Olemme oppineet vahvasti kontrolloimaan kehoamme, sitä miten liikumme ja miltä se näyttää. Mahdollisuudet suurimpaan keholliseen nautintoon lukkiutuvat – ne tajunnan räjäyttävät orgasmit ja upea seksi. Usein ajattelemme, että ”minun seksuaalisuuteni nyt vaan on tällaista”, emmekä ymmärrä, miten meidät on ohjelmoitu ja kuinka kontrolloitua seksuaalisuutemme on.

Sinun täytyy aktivoida syvemmät osat aivojasi, jotta voit saada hekumallisia seksikokemuksia. Kehomme tietää, miten nauttia, mutta olemme unohtaneet tämän sisäsyntyisen kyvyn, kun meistä on tullut äärimmäisen kontrolloivia mielen tasolla.

Nämä 5 työkalua ovat yksinkertaisia, mutta ne vapauttavat hienovaraisesti negatiivisia ehdollistumia. Pääset lempeästi purkamaan traumoja ja astumaan ulos itsesi tuomitsemisen ja negatiivisen ajattelun kehästä. Tämän myötä astut omaan voimaasi kaikilla muillakin elämän osa-alueilla.

Missä tahansa vaiheessa elämääsi oletkin menossa, nämä työkalut näyttävät sinulle, että sinä pystyt aktivoimaan seksuaalisia huippukokemuksia. Kaikilla on kyky kokea järisyttäviä orgasmeja ja eeppistä seksiä, mutta se vaatii, että olet valmis työskentelemään seksuaalisuutesi kanssa. Vapautuminen on matka ja prosessi, erittäin kiinnostava sellainen!

# 1 Mindfulness

Tietoisen havainnoin kautta saat enemmän yhteyttä kehosi tuntemuksiin. Olet läsnä kaikilla tasoilla: kehossa, tunteissa ja mielessä. Tämä muuttaa radikaalisti seksin kokemista.
Jos ajattelet tekemättömiä asioita, luot fantasioita tai kritisoit kehoasi, se vaikuttaa kokemukseesi, kuinka paljon nautintoa ja läheisyyttä tunnet toisen kanssa ja kuinka paljon rakastelu koskettaa sinua.

Kun tuot huomion aistimuksiisi ja kehosi tuntemuksiin, kontakti omaan kehoosi syvenee ja aktivoi suurimmat nautinnon kokemukset. Alat vapauttamaan aistillisia mysteereitä: Voit kokea villiä, vapaata ja syvästi merkityksellistä seksiä, joka koskettaa sinua syvälle ytimeesi asti. Se, mihin viet huomiosi, vahvistuu.

#2 Liike

Liike vapauttaa jumissa olevaa seksuaalista energiaa, edistää nautinnon kokemista ja antaa ilmaisun sille, mitä koet kehosi sisällä. Tämä voi tuntua itsestään selvältä, mutta usein liikekielemme on hyvin rutiininomaista tai hyvin kontrolloitua.

Opettele antamaan täysi lupa seksuaalisen energian ja nautinnon ilmaisulle liikkeen kautta. Sen sijaan, että ajattelet, mikä on nättiä, kilttiä, viehättävää tai seksikästä, anna itsesi ilmaista aidosti, ilman kontrollia. Kun keho on kontrolloimaton, se aukaisee portin voimakkaisiin seksuaalisen nautinnon tiloihin.

#3 Ääntely

Ilmaiset kehosi kokemuksia myös äänen kautta. Äänen avulla voit liikuttaa jämähtänyttä energiaa kehossasi, joka estää nautinnon tuntemusten kokemisen. Ääntely vapauttaa tunteita, joita olet painanut alas ja jotka vievät paljon energiaa ja huomiota. Ääni rentouttaa vagus -hermoa ja aktivoi parasympaattista hermostoa, mikä edistää rentoa ja nautinnollista seksikokemusta.

Äänenkäyttö vapauttaa alkukantaista seksuaalisuuttasi. Kun uskallat päästää ääntä, se saa koko kehosi energian värähtelemään ja tämä mahdollistaa koko kehon kattavan orgasmin ja nautinnon kokemisen. Pitkäkestoiset orgasmin ja ekstaasin kokemukset voimistuvat, kun käytät ääntäsi seksin aikana.

#4 Hengitys

Intohimon tuli tarvitsee happea. Hengitys on yksi kaikkein vahvimmista työkaluista, koska sillä on kyky hiljentää aivokuoren kontrolli. Syvä hengitys saa sinut tilaan, jossa tunnet herkemmin aistimuksesi. Tässä tilassa kehosi viisaus ja kyky parantua ottaa ohjat käsiinsä ja pääset vapauttamaan syvimpiä ehdollistumia ja tukoksia seksuaalisuutesi ympäriltä.

Erilaiset hengitystekniikat auttavat sinua myös rentoutumaan ja hidastamaan rytmiä. Hengitys herkistää kehosi, lisää yhteyttä itsesi ja kumppanisi kanssa. Se aktivoi syvän kiihottumisen tilan lisäten nautinnon kokemusta ja voi viedä sinut ekstaattisiin tiloihin.

#5 Energia

Viimeiseksi vielä tantrisen energia työskentelyn näkökulma: Jos olet kuullut puhuttavan tunteja kestävistä orgasmeista, siinä on kyse energiasta. Tai jos olet kuullut jonkun sydämen avautuneen ihmeellisellä tavalla seksin aikana, puhutaan sydänorgasmista ja energiasta. Tai kun rakastavaiset yhdistyvät rakastelun aikana niin syvästi, että he tuntuvat sulautuvan toisiinsa, puhutaan energiasta.

Sinä pystyt aktivoimaan energeettisen systeemisi ja voit vapauttaa sen jumiutuneesta tilasta. Energiatyöskentelyn kautta opit edistyneitä työkaluja, jotka avaavat portteja tantriseen kokonaisvaltaiseen ja nautinnolliseen seksuaalisuuteen.

Nämä työkalut ovat muuttaneet minun elämäni. Ne ovat vieneet minut kipeää tekevästä seksistä ja haluttomuudesta uskomattomiin nautinnon kokemuksiin, joita en edes osannut kuvitella. Sillä matkalla olen vieläkin, opettelemassa ja avautumassa kerros kerrokselta lisää. Tälle matkalle haluan myös rohkaista sinua.

Kuva: Pexels/ Cottonbro

 

Jos haluat oppia nämä herkulliset työkalut, saada inspiraatiota ja käytännön neuvoja seksuaalisen nautinnon lisäämiseksi elämässäsi, Kuningatar O – verkkokurssini alkaa maanantaina 24.10. Lisätiedot löydät täältä

Seireeni, hienostunut vai boheemi – mikä näistä sensuaalisen naisen arkkityypeistä sinä olet?

Kirsti KuosmanenUncategorized

Nainen vapautuu ja löytää voimansa, kun hän omistaa oman eroottisen elinvoimansa. Se on alkuvoimamme. Yksi meidän suurimmista psykologista ja biologisista tarpeistamme on toisen ihmisen kohtaaminen. Me saamme turvaa laumasta, me ystävystymme, rakastumme ja lisäännymme toisten kanssa.

Tämän takia Rakastajatar-arkkityypin energia on kaikkiin naisiin sisään rakennettuna. Toisilla se voi olla määräävä tekijä, toisilla joku muu kuudesta muusta pääarkkityypistä voi olla hallitseva: äiti, neito, kuningatar, mystikko, tietäjänainen tai metsästäjätär.

Arkkityypit, joista kirjoitan, perustuvat jungilaisen psykologian näkemykseen. Arkkityypit luovat pohjan intuitiiviselle, ei- opitulle käyttäytymiselle. Ne ovat energioita tai malleja ihmiskunnan yhteisessä alitajunnassa.

Viettelijätär

Jokainen nainen voi kuitenkin löytää sisältään Rakastajatar-arkkityypin ja sen voi jakaa useampaan Viettelijätär-arkkityyppiin. Nämä arkkityypit ovat aktiivisia sisälläsi, kun olet siinä euforisessa tilassa, jonka koet rakastuessasi, kun kiihotut tai kun työskentelet intohimoisesti jonkun projektin parissa. Tunnet että olet täynnä luovuutta ja virtaa, olet leikkisä, intohimoinen ja tunnet itsesi kauniiksi.

Kun nainen löytää viettelevän ja vetovoimaisen potentiaalinsa, hän syttyy hehkuun. Hänessä on ”sitä jotakin”, kiehtovaa, mystistä, karismaattista säteilyä. Viettelevä voima ei ole manipulointia. Se on läsnäoloa, intohimoa elämää kohtaan, täyttä yhteyttä sensuaaliseen ja luovaan voimaan sisälläsi.

Olen valikoinut tähän 9 eri Viettelijättären arkkityyppiä ja listannut tunnettuja naisia, jotka mielestäni kuvastavat kyseistä arkkityyppiä. Tunnistatko näistä oman tyyppisi?

Seireeni

Sinulla ei ole kahleita. Omistat eroottisen energiasi sen houkuttelevimmassa muodossa. Säteilet varmuutta, sensuaalisuutta ja käsin kosketeltavaa eroottista energiaa. Elät hetkessä, olet leikkisä ja spontaani. Haasteesi voi olla, että sinun on vaikea sitoutua pitkäaikaisiin suhteisiin tai projekteihin.
Esimerkkejä: Kim Kardashian, Samantha Fox Sinkkuelämää-sarjasta.

Hienostunut

Sinusta huokuu eleganssi, sivistyneisyys ja ripaus mysteeriä. Saat ihmiset pauloihisi vilpittömällä kiinnostuksellasi muita kohtaan, intuitiollasi ja viehätysvoimallasi. Käytät myös terävää älyäsi ja strategista ajattelua. Haasteenasi on, että liika analysoiminen ja ajattelu pitävät sinut päässäsi etkä uskalla laskea suojavarustuksiasi.
Esimerkkejä: Emma Watson, Prinsessa Diana, Cate Blanchett

Boheemi

Sinun vapaa luontosi ja seksikkään huoleton elämänasenteesi ovat vastustamattomia. Olet itsenäinen, vapaa sielu, joka vähät välittää mitä muut sinusta ajattelevat. Sinussa on maanläheistä kehollisuutta, joka on houkuttelevaa. Viehätyksesi vapauteen ja intohimoon voi vaikeuttaa romanttisia suhteita. Joskus katkaiset yhteyden tunteisiisi ja haavoittuvuuteesi, joka aiheuttaa haasteita.
Esimerkkejä: Angelina Jolie, Erykah Badu

Diiva

Sinä tihkut glamouria ja kuningatar energiaa, joka vaatii ihailua ja kunnioitusta. Uhkut sensuaalisuutta ja vahvaa feminiinistä energiaa. Haluat elämältä parasta ja olet valmis käyttämään lahjojasi, viehätysvoimaasi ja sosiaalisia taitojasi saavuttaaksesi sen. Kilpailunhalu ja kateus ja mustasukkaisuus voivat himmentää tavoitteitasi.
Esimerkkejä: Beyonce, Karita Mattila

Viaton

Sinussa on epätavallinen yhdistelmä tyttömäistä viehkeyttä ja aikuisen naisen sensuaalista charmia. Se on lumoavaa ja kiehtovaa. Sinulla on syvä yhteys sisäiseen lapseesi, sen iloiseen, spontaaniin luonteeseen, mutta myös tarpeisiin. Lapsen tyydyttämättömät tarpeet voivat johtaa sinut läheisriippuviin suhteisiin ja ”rakastumis- addiktioon”. Kypsyyden myötä saat tasapainoon varjosi ja tunteesi.
Esimerkkejä: Marilyn Monroe, Rihanna

Jumalatar

Sinun aistillinen ja tyyni olemuksesi saa sinut näyttämään kuin olisit toisesta maailmasta. Sinulla on syvä sisäinen fokus ja rauha. Yhteys johonkin suurempaan on sinulle tärkeää. Arvokkuutesi, itsevarmuutesi, ja tasapainosi hypnotisoivat. Sielukas läsnä oleva sensuaalisuutesi ja maanläheinen olemuksesi vetävät vahvasti puoleensa. Etäisyys, jota pidät, on kiehtovaa, mutta haasteesi on, että käännyt niin vahvasti sisään päin, että et ole enää yhteydessä sensuaalisuutesi , spontaanisuuteesi ja muihin ihmisiin.
Esimerkkejä: Laulajat Sade ja Lana del Ray

Aistillinen

Olet hoivaavan rakkauden, jykevän ja vahvan aistillisen nautinnon lähde. Janoat rikkaita ja käsin kosketeltavia kokemuksia. Sensuaalisuutesi yhdistyy puoleensavetävään äidilliseen energiaan. Aistinautinnot, kuten syöminen, ovat sinulle tärkeitä. Olet lämmin, maanläheinen ja rakastava. Kun annat itsesi olla sitä mitä olet, energiasi on huumaavaa. Haasteesi on, että otat liian äidillisen asenteen ja intohimosi unohtuu.
Esimerkkejä: Tv- kokki Nigella Lawson, italialainen näyttelijätär Sophia Loren

Bosslady

Sinä johdat makuuhuoneessa ja työpaikalla. Olet itsevarma ja pätevä. Sinulla on oma voima hallussa. Tyylikäs käyttäytymisesi, terävyys, tarkkanäköisyytesi ja emotionaalinen riippumattomuus ovat viehätysvoimasi salaisuudet. Yli -ajatteleminen ja kilpailuhenkisyys voivat vaikeuttaa kykyäsi nautintoon ja hetkessä elämiseen.
Esimerkkejä: Amalia Clooney, Madonna

Leikkisä

Sinussa ilmeikkyyttä, terävää leikkisyyttä ja vinoa huumoria, joka yllättää ja vetää puoleensa. Olet avoin ja ilkikurinen. Ikuinen kuohunta, luonnollinen sensuaalisuus ja kepeys sinussa ovat kiehtovia. Osaat juhlistaa spontaania sensuaalisuuttasi. Haasteena sinulle on kasvaa kypsään viisaaseen naiseuteen menettämättä tätä ikuisen leikin ominaisuutta.
Esimerkkejä: Cameron Diaz, Audrey Hepburn

Kuva: Alex Iby/Unsplash

 

Ovatko seksuaaliset halusi kadoksissa? – Haluttomuus on osa luonnollista rytmiä

Kirsti KuosmanenUncategorized

Puhun usein halun sytyttämisestä, jotta voit nauttia sensuaalisuudestasi, seksuaalisuudestasi ja elinvoimastasi, mutta on täysin ok olla myös haluton. On ihan ok, jos et halua seksiä. On täysin normaalia ja luonnollista, että välillä halut katoavat.

Itse asiassa haluttomuus on terveellinen osa luonnollista rytmiä ja elämän kiertokulkua. Et voi olla märkänä tai kovana koko ajan, valmiina ja innoissasi 24/7. Se ei ole tarkoitus.

Et voi olettaa, että olet täydessä seksuaalisessa kukoistuksessa ympäri vuoden. Kukatkin kukkivat jonkun aikaa, sitten ne kuihtuvat, kunnes tulee taas aika kukkia. Myös kehosi haluaa joskus levätä. Kenties keho-mielessäsi pyörii asioita, joita sinun täytyy sulatella ja integroida, kenties muut tärkeät asiat vievät huomiosi ja energiaasi.

Anna sille tilaa

Seksuaalinen energia on kuin vuorovesi, joka nousee ja laskee. Tämä vaihtelu voi olla päiviä, viikkoja tai kuukausia. Anna sille tilaa elämässäsi ja parisuhteessasi. Älä pakota itseäsi. Se johtaa helposti keholliseen tunnottomuuteen ja katkaisee yhteyden nautintoosi, kun ylität rajasi.

Jos sinulla on taukoa seksistä, se ei tarkoita, että olet rikki tai että parisuhteessasi olisi jotain vikaa. Jonkun ajan kuluttua halu ja into palaavat luonnollisesti ja puhkeat taas seksuaaliseen loistoosi.

Katso, mitä tapahtuu kun hyväksyt haluttomuuden ja jopa toivotat sen tervetulleeksi. Kokeile, jos voit nauttia siitäkin. Ja jos olet parisuhteessa, opetelkaa puhumaan tästäkin luonnollisesta asiasta luottamuksella ja ymmärryksellä, ehkäpä myös ripauksella huumoria, jos se helpottaa kommunikointia.

Houkuttele nautintoa

Jos sinusta kuitenkin tuntuu, että olet jäänyt jumiin haluttomuuteen, suosittelen säännöllistä nautintoharjoittelua ja sooloseksiä. Houkuttelet itsesi lempeästi takaisin nauttimaan seksuaalisuudestasi, kohennat tultasi. Otat vastuun siitä, että saat taas seksuaalisen energiasi virtaamaan. Vahvistat suhdetta omaan kehoosi ja nautintoosi, olitpa sitten parisuhteessa tai sinkku. Lisää vinkkejä tähän löydät kirjastani Hehkuvan naisen salaisuuksia.

Kuva: Unsplash/ Belinda Fewings

Haluatko lisää kipinää kohtaamisiin? – Elokuvatähden katse ja 4 muuta vinkkiä flirttailun saloihin

Kirsti KuosmanenUncategorized

Muistatko kun lapsena, joku oli ihastunut sinun, hän töni, tökki ja nipisteli kun ei osannut oikein ilmaista mitkä olivat todelliset tunteet? Aikuisena kiusoittelemme toista kun haluamme herätellä kiinnostusta tai nauttia sähköstä ja eroottisesta energiasta välillämme.

Voit flirttailla katseilla, hymyillä, sanoilla, tekstiviesteillä, oman kumppanin tai satunnaisen ohikulkijan kanssa. Se voi olla spontaania tai hyvin suunniteltua.

Kun minä flirttailen, tunnen hehkuni ja olen sydän auki. Olen kosketuksissa omaan seksuaaliseen elinvoimaani ja omaan feminiiniseen ytimeeni. Sieltä käsin teot ja sanat virtaavat leikkisästi ja kepeästi.

Yleensä suomalaiset sanovat, että eivät ole hyviä flirttailemaan. Eikä ihme, eihän meitä ole opetettu siihen. Tässä muutama vinkki, miten sinusta voi tulla kulmakunnan kuumin flirttailija.

1. Avaudu aistillisuudellesi

Miten kohtaat elämän kun aamulla heräät? Sivele kehoasi sensuaalisesti, nauti pehmeistä lakanoista ja kauniista ympäristöstä makuuhuoneessasi. Anna auringon helliä itseäsi. Kenties kaivaudut hetkeksi kumppanisi kainaloon ja hengität hänen tuoksuaan.

Jatka päivääsi avoimin aistein: Mitä kaunista ja kiinnostavaa näet kohtaamisissasi ihmisissä? Kerro se heille ääneen. Se on hyvä alku flirttailulle.

2. Flirttaile itsesi kanssa

Se, minkälainen suhde sinulla on itseesi, heijastuu koko elämääsi ja kohtaamisiin muiden ihmisten kanssa.

Nautinto lähtee sinusta. Katso peiliin ja sano jotain rakastavaa tai hauskaa itsellesi: ”Tässä tulee kaupungin kuumin kissa”. Vinkkaa silmää ja lähetä lentosuukkoja peilikuvallesi. Turha vakavuus ja suorittaminen unohtuvat hetkessä ja nyt voit lähteä tutkimaan miten tämä kissa kohtaa muita kanssakulkijoita.

3. Anna itsellesi lupa leikkiä

Kun meistä tulee aikuisia, menetämme helposti leikkisän asenteen elämään. Elämä asettuu arkisiin uomiin ja muuttuu harmaaksi rutiiniksi. Flirtti on tapa tuoda eloa, kipinää ja uutta virtaa kohtaamisiin ja suhteisiin. Se värähtelee mahdollisuuksia ja luovuutta. Flirttailussa ei tarvitse olla päämääriä. Se saa olla leikkiä, jossa yhdistyvät jännittävällä tavalla viattomuus ja intohimo.

Flirttailu voi myös olla esileikkiä syvempään tai intiimiin kohtaamiseen. Annat tilaa haluillesi ja katsot mihin suuntaan ne haluavat sinua viedä.

4. Sinä asetat omat rajasi

Muistan nuoruudestani sanonnan: ” Jos antaa ymmärtää, pitää ymmärtää antaa”. Eli jos lähden flirttailemaan, niin homma täytyy hoitaa loppuun asti.

Minä olen pystynyt flirttailemaan vasta kun olen ollut täysin tietoinen siitä, että saan ja osaan sanoa koska tahansa ”ei”. Osaan asettaa rajani. Se, että flirttailet, ei ole lupaus seksistä tai mitään muustakaan. Se on kutsu yhteiseen leikkiin.

5. Elokuvatähden katse

Nyt pääset kokeilemaan elokuvatähtien viettelevien katseiden tehoa.

Intohimoinen katse: Katso häntä syvälle silmiin kiinteällä katseella, silmääkään räpäyttämättä. Toista mielessäsi uudestaan ja uudestaan lausetta: ” Minä rakastan sinua, minä vihaan sinua” . Anna lauseen vaikuttaa katseeseesi ja hengitykseesi. Ilmassa on kiihkoa.

Kiusoitteleva katse: Katso häntä hetki silmiin, käännä pääsi ja katseesi poispäin katsoen alaspäin. Vilkaise kaksi kertaa nopeasti hänen silmiinsä ja pois. Hymyile itseksesi salaperäisesti. Anna tämän ujon tai viettelevän katseen vaikuttaa sinuun ja häneen.

Flirttailu on leikkiä elämän kanssa. Se luo elävän yhteyden toiseen ihmiseen. Flirttaillessa saat nauttia elämästä täysin siemauksin.

Kuva: Maria Markevich/ Shutterstock

Herkistymisen voima

Kirsti KuosmanenItsemme rakastaminen, Naisen seksuaalisuus, Nautinto, Parisuhde, Rakkaus, Tantra

Voi kuinka olen yrittänyt olla vahva. Esittänyt itsevarmaa, ilmaissut mielipiteeni, antanut neuvoja. Samalla sisälläni on riehunut valtava epävarmuus ja epäilys itseäni kohtaan sekä tarve miellyttää kaikkia mahdollisia tahoja. Kai minusta tykätään? Saanhan olla osa tätä porukkaa?

Viime vuosina olen kuitenkin saanut kiinni uudenlaisesta ja todellisesta voimasta. Olen päässyt omaan ytimeeni. Se on tapahtunut kehollisen nautinnon kautta. Mitä enemmän olen läsnä oman kehoni tuntemuksissa ja kuuntelen sen viestejä, sitä juurtuneempi olen omaan itseeni.

Valitsen mitä haluan

Ehkä sinäkin olet tottunut menemään pää kolmantena jalkana eteenpäin.

”Kun kello soi ponnahdan pystyyn kuin vieteri ja päivän suorittaminen alkaa. On kiire, en voi hyvin, pulssi hakkaa tai kehoni oirehtii muilla tavoin stressin kourissa. Aikaa ei tunnu olevan nautinnolle. Se on vain yksi uusi vaatimus loputtomassa tehtävälistassa. ”

Nautinnon harjoitteleminen alkaa hyvin yksinkertaisista mutta perustavaa laatua olevista asioista. Se on herkistymistä omille tuntemuksille. Vain sitä kautta opit kuuntelemaan mikä on sinun todellinen ”ei”:si ja mikä on sinun ”kyllä”:si. Opit ilmaisemaan omat rajasi. Suurin osa jännityksistä ja traumoista joita kannamme kehossamme johtuu siitä ettei meillä ollut valinnan mahdollisuutta jossakin tilanteessa. Nyt voit tietoisesti opetella sanomaan ääneen sen mitä sinä haluat ja miten sinä haluat, oli sitten kyse työasioista, perhe-elämästä tai eroottisesta leikistä.

Rakkauden kosketus

Meillä kaikilla on kaipuu rakkauteen ja hyväksyntään, jotka ovat meille elintärkeitä asioita. Se on hyvin inhimillistä. Kun osaat koskettaa itseäsi rakkaudella , osaat koskettaa myös ihmisiä ympärilläsi. Sekä fyysisesti että kuvainnollisesti. Avaudutaan rakkaudelle ja kesälle.

Feeniks nousee

Kirsti KuosmanenNaisen seksuaalisuus, Nautinto, Tantra, Tunteet

Feeniks nousee tuhkasta.
Otan voimani takaisin. Sytytän sisäisen tuleni. Tämä nainen palaa!
Astun ulos roviosta jossa noitia poltetaan. Ravistan pois pelon luistani, ytimistäni, soluistani.
Aukaisen lepositeet, jätän Seilin saaren ja Hysterian taakseni.
Astun villiin, kesyttämättömään Alkuvoimaani.
Astun Orgastiseen loistooni.
Kuin hämähäkki kudon elämänlangasta ihmeellisen verkon.
Kutsun kokoon villit tuulet kaikista ilmansuunnista.
Syvällä meren pohjassa teen viisauden helmistä kaulanauhan.
Ulvon kuuta ja annan lanteideni kiemurrella.
Olen Käärmejumalatar. Olen Nautinnon kuningatar. Olen Erämaiden Lumoojatar.
Olen aistillinen, musta, kuuton yö ja sumuinen aamu.
Olen kuplivaa samppanjaa.
Vaikerran, väreilen ja kiemurtelen.
Karjun jalopeuran voimalla ja syöksen tulta.
Nauran, nauran, hurjaa ja hervotonta naurua. Kuka minut nyt voisi pysäyttää?
Olen intohimoinen, halukas, nälkäinen ja kontrolloimaton.
Otan voimani takaisin. Feeniks nousee tuhkasta.

Maalaus: Riding Phoenix/ Maria NK

Sabotoitko omia unelmiasi?

Kirsti KuosmanenItsemme rakastaminen, Nautinto, Tunteet, Unelmat

Sisäinen sabotoija

Nyt on uuden vuoden lupaukset tehty, aarrekartat askarreltu ja manifestaatiot taiottu tälle vuodelle. Unelmat odottavat täyttymistään, askelmerkit on asetettu, mikä voisi enää estää niiden toteutumista? On aika kohdata sisäinen sabotoija.

Unelmat kariutuvat

Minulla oli alkusyksystä mahdollisuus toteuttaa yksi unelmistani, päästä opettamaan tantraa eksoottiselle trooppiselle saarelle. Ystäväni järjestää siellä kursseja ja ajattelin ehdottaa hänelle yhteistä kurssia. Tiesin että  hän tekisi hyvin mielellään yhteistyötä kanssani. Mutta  ihan huomaamattani aloin lannista itseäni ajatuksilla kuten ” ehkä hän haluaa tehdä koulutuksen toisen ystävämme kanssa, he ovat läheisempiä, ovat suunnitelleet matkustavansa yhdessä…  ja niin edelleen. ” Jäin odottamaan parempaa hetkeä ehdotukselleni ja sitten se vaan unohtui….Unohtui, iso unelmani! Kunnes huomasin että joku toinen oli pyytänyt häntä yhteistyöhön saman kurssin tiimoilta. Olin täysin raivona itselleni, miten minä voin unohtaa tällaisen asian, miksi en tarttunut siihen, miten ja miksi minä sabotoin oman unelmani?

Ansaitsenko hyvää?

Meillä on psyykessämme osia jotka ovat oppineet että hyvän vastaanottaminen voi olla  vaarallista. Pieni sisäinen lapseni, joka oli joutunut selviytymään olosuhteissa joissa ei saanut tarpeeksi huomiota, rakkautta tai huolenpitoa, on arvioinnut tilanteen niin että  ”on parasta selviytyä ilman tätä hyvää ja itse asiassa en ole sen arvoinen”.

Monia meitä vaivaa syvällä oleva arvottomuuden tunne. Minussa on jotain vikaa ja minä en ansaitse hyvää. Itse asiassa voi olla vaarallista keikuttaa tätä venettä, joten torjutaan se hyvä keinolla millä hyvänsä. Ja niin tärkeät halumme, tavoitteemme, unelmamme unohtuvat tai emme vaan saa toteutettua niitä.

Ainoa keino on kuitenkin hyväksyä tämä pieni sisäinen sabotoija. Hyväksyä se, vaikka siitä olisi kehittynyt sisällemme iso ja ankara tuomari. Ja rakastaa sitä kaikesta huolimatta, antaa sille anteeksi ja asettaa rajat. Saat olla mukanani mutta enää sinä et sabotoi. Annan tietoisesti vallan niille osille itseäni jotka voimallisesti tukevat unelmiani.

Nautinnon voima

Tämä sama kaava pätee suosikki aiheeseeni seksuaaliseen nautintoon. Jos hermostoni ei ole tottunut vastaanottamaan suuria määriä nautintoa, on aika alkaa harjoittelemaan sitä. Tietoiset keholliset nautinnon harjoitukset menevät suoraan syvälle aivoihin ja viestittävät alitajunnalle että on turvallista ottaa vastaan nautintoa, on turvallista vastaanottaa hyvää. Jokaisella meillä pitäisi olla oma seksuaalisen nautinnon harjoitus. Se voi olla hyvinkin yksinkertainen, kuten hetki kehosi sensuaalista silittelyä ja koskettelua. Tämä tukee hyvän vastaanottamista kaikilla muillakin elämän osa- alueilla.

Tanssitaan pöydillä

Selviytymisen ja henkiinjäämisen aikakausi olkoon ohitse. Me haluamme nauttia täysin rinnoin, juhlistaa elämää. Toteuttaa halut ja unelmat. Haluamme juoda elämänmaljan pohjaan saakka, heittää sen huolettomasti olkamme yli ja tanssia kevytkenkäisesti pöydillä. Luottaa Maailmankaikkeuteen. Tapahtukoon tänä vuonna kaikki mitä toivomme tai jotain vielä parempaa.

I’m sexy and I know it!

Kirsti KuosmanenNaisen seksuaalisuus, Nautinto, Orgasmi, Seksikkyys, Tantra

Olen seksikäs ja tiedän sen! Onpas se pelottavaa sanoa. Mutta miksi? Koska… mitähän muut ajattelevat minusta: hän on liian vanha, itserakas, mikä se luulee olevansa,  ei edes hyvässä kunnossa, liikaa sitä ja liian vähän tätä. Tällä tavalla me annamme voimamme pois, näille äänille päässämme. Annamme nautintomme pois,  annamme elämänilomme pois ja annamme pois elinvoimamme. Meitä on vuosikausia opetettu tähän ja nyt olemme jo täysin tottuneita siihen että annamme vallan jollekulle muulle määritellä meidät ulkoapäin.

Sisäpiirin juttu

Luultavasti mikään muu asia ei ole yhtä kaupallistettu kuin seksikkyys. Se on ahdettu pieneen laatikkoon ja kapeisiin mielikuviin siitä mitä seksikkyys on ja minkälaista sen pitäisi olla. Ja sitten meille myydään tuhansia tuotteita että saisimme edes hetken aikaa tuntea itsemme seksikkäiksi. Tämä koskee sekä miehiä että naisia.

On vallankumouksellista ottaa takaisin oma seksuaalinen voimamme ja seksikkyytemme. Seksikkyytemme kuuluu meille. Se on sisäpiirin juttu eli se lähtee sisältäpäin.

Koko kehon orgasmi

Kun opetan koko kehon orgasmia tantrakursseillani, johdatan lopuksi osallistujat mielikuva- ja kokemusmatkalle , jossa he rakastelevat luonnon eri elementtien kanssa. Maan ja sammaleiden kanssa, kallioiden ja vuorten kanssa, jokien, merien ja räiskyvän tulen kanssa, lempeän tai myrskyävän tuulen kanssa, lopulta tähtien ja koko universumin kanssa. Uskon että tähdet syntyvät orgastisesti. Alkuräjähdys on orgasmeista suurin. Luonto on täynnä seksuaalista luovaa elinvoimaa. Luonto on hyvin, hyvin seksikäs.

Seksikäs luontomme

Me kaikki olemme seksikkäitä omalla ainutlaatuisella tavallamme, eri sävyin ja vivahtein. Naisena voit olla kurvikas ja ihanan ylitsepursuava kuin Mae West tai enkelimäisen herkkä, voit olla seksikäs keijukainen tai metsänhenki, bdsm-kuningatar,  mudasta nouseva villinainen , raivokas noita tai sydämellinen hippi. Meidän luontomme on olla seksikäs. Seksuaalienergia on elämänenergiaa ja elinvoimaa. Anna lupa omalle autenttiselle seksikkyydellesi. Anna seksikkyytesi virrata kehosi läpi. Se on koko kehon kokemus. Millaista on sinun seksikkyytesi?