Villinaisen ja enkelin seksuaalinen vallankumous

Kirsti KuosmanenNaisen seksuaalisuus, Nautinto, tantra

Villinainen ja Enkeli

Edessäni on kaksi tyynyä lattialla. Istun toiselle niistä ja eläydyn siihen osaan itseäni, psyykettäni joka on ikuinen prinsessa, joka odottaa prinssiä pelastamaan, tuomaan turvaa ja vakautta. Hän on kiltti ja viaton enkeli. Toisella tyynyllä on toinen puoli minua, seksuaalisuutta tihkuva hurja villinainen, intohimoinen tantrinen jumalatar, kaikkien lutkien kantaäiti, joka nauttii estottomasti erotiikasta ja seksistä. Ja joka on villi ja vapaa.

Miten minulla modernilla naisella on vielä tämä jako sisälläni ja ammottava kuilu niiden välillä? Eikö ole täysin normaalia ja hyväksyttävää että nainen saa olla seksuaalisesti aktiivinen? Joka tuutista tulee seksiä, miten sitä voi vielä hävetä?

Irti kontrollista

Seksuaalinen ja sensuaalinen nautinto on superfoodia kehollesi, hermostolle ja soluille. Se saa sinut säteilemään ja se maadoittaa sinut omaan voimaasi.

Se että naisten voimaa on painettu alas poliittisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti on suorassa yhteydessä siihen että naisen seksuaalisuutta ja nautintoa on kontrolloitu vahvasti. Naomi Wolf kirjoittaa kirjassaan ”Vagina” siitä kuinka seksuaalisen nautinnon kautta erittyvä dopamiini saa meidät tuntemaan itsemme itsevarmoiksi, ilmaisemaan mielipiteemme ja rajamme selkeästi, johtamaan itseämme ja muita selkeästi työtehtävissä.

Historiallisesti patriarkaalisessa systeemissä kunnon naiset eivät olleet yhteydessä seksuaalisuuteensa, valtaan ja voimaansa. Huonot naiset saivat olla seksuaalisia mutta heitä arvosteltiin ankarasti, häpäistiin ja heidät jätettiin yhteiskunnan ulkopuolelle. Juuret tähän ajatteluun olivat vallalla olevissa uskonnoissa joissa, lähes kaikissa, naisen seksuaalisuus ja kehollisuus on leimattu pahaksi ja syntiseksi. Nämä uskonnolliset ja yhteiskunnalliset uskomukset vaikuttavat kollektiiviseen alitajuntaamme vielä vahvasti tänäkin päivänä vaikka emme aina tiedosta niitä.

Kun rakastumme tai rakastelemme, avaamme itseämme syvältä, sukellamme alitajuntaan, avaamme puolustusmekanismejamme, olemme haavoittuvaisia. Ja hups, sieltä nämä uskomukset pulpahtavat pintaan.

Eikö seksuaalisuus voisi olla meissä se viattomin osa? Se on alkuperäinen voima minkä tuloksena olemme kaikki syntyneet, luonnollinen osa, osa luontoa.

Vapaa seksuaalisuus ja nautinto

Patriarkaalinen ja uskonnollinen systeemi riisui naiset järjestelmällisesti vallasta, joten on vallankumouksellista ottaa oma seksuaalisuus ja nautinto haltuun ja omistaa sen voima. Kun tunnet itsesi eheäksi nautinnossasi, seksuaalisuudessasi ja hekumassasi, tunnet oman voimasi.

Vapaa kehon, mielen ja tunteiden ilmaisu ja ekstaattisuus johtavat terveyteen ja onnellisuuteen kaikilla elämän alueilla. Jos seksuaalinen ilmaisumme on jäykkää ja kankeaa, olemme sisäisesti kankeita, emme löydä yhteyttä muihin ja elämä voi tuntua taistelulta.

Se että vapautat seksuaalisen ilmaisusi ei ole pikku asia vaan sillä on syvät psykologiset vaikutukset koko elämääsi.

Osa omaa ilmaisuani on tulinen seksuaalisuus, noita, paha-tyttö sekä rentoutunut, kaunis, herkkä seksuaalisuus, enkelimäinen hyvä-tyttö. Kun saan nämä yhteyteen toistensa kanssa ja tasapainoon sisälläni, saan rikkaampia seksuaalisia kokemuksia, saan kokea nautinnon eri makuja, eri sävyjä.

Tantra ja sulautuminen

Tantristen harjoitusten yksi tärkeä elementti on se että yhdistämme ja kannattelemme sisällämme olevia ääripäitä.

Seison kahden tyynyn välissä ja annan näiden kahden eri puoleni sulautua sisälläni ja luoda jotain uutta. Ne yhdistyvät tulisiipiseksi Fenix linnuksi, joka levittää siipensä, lentää voimakkaasti ja korkealle. Lopulta makaan vihreällä niityllä naisen hahmossani. Olen rauhassa, olen aistillisen seksuaalinen.

Olen villi, vapaa ja viaton.

Nautinnon kuningatar

Kirsti KuosmanenNautinto

Nautinnon-kuningatar-Kirsti-Kuosmanen
Kasvu naiseksi

Äiti otti minut syliin kun olin tulossa teini-ikään ja muistutti taas kerran siitä että olen rakastettava juuri sellaisena kuin olen, kuinka ihanaa on kasvaa naiseksi ja nyt kun astun yhä enemmän omaan seksuaaliseen voimaani saan tutkia sitä rauhassa, olen turvassa ja se tulee olemaan suuri nautinnon lähde koko elämäni ajan… Ei ottanut. Ei olut tapana silloin, eikä taida olla tapana vieläkään. Ainakaan useimmiten. Sain oppini miestenlehdistä ja siellä ei kyllä naisen nautinnosta puhuttu. Nainen oli raastavan halun kohde tai kiimainen ämmä. Sanamuodot eivät olleet kovin runollisia.

Seksuaalinen halu ja nautinto heijastaa myös kykyä nautintoon ja haluamiseen muilla elämän alueilla. Litra jäätelöä tai suklaalevy pitää syödä yksin ja salaa koska siinä on jotain hävettävää. Se kun on syntisen hyvää.

Useimmat meistä on opetettu pelkäämään nautintoa jo lapsuudessa, syystä tai toisesta sitä ei saanut näyttää, se ei ollut sopivaa. Siipemme leikattiin. Meidät on sopeutettu yhteiskuntaan, perheeseen, yhteisöön jossa on paljon seksuaalisuuteen, nautintoon ja haluun liittyviä huonoja uskomuksia, häpeää, syyllisyyttä ja tabuja. Suojellakseen meitä kehomme on voinut tulla tunnottomaksi tai halut kadonneet.

Valitsen nautinnon

Kuitenkin kun olemme kosketuksessa omaan nautintoomme, meidän on helpompi rakastaa, luoda upeita ihmissuhteita ja saavuttaa asioita joita haluamme elämässä. Sanoa ”kyllä” elämälle.

Valitsen nautinnon tietoisesti. Otan takaisin voiman tehdä omia valintoja. Uudestaan ja uudestaan. Teen arjen kokemuksista nautinnon kokemuksia. Juhlistan pienintäkin nautintoa kehossani ja elämässäni. Se mihin kiinnitän huomioni, se mille annan energiani ja rakkauteni kasvaa kuin itsestään.

Meidät on rakennettu tuntemaan sensuaalista, aistillista ja seksuaalista nautintoa. Tätä voi tutkia yksin tai kumppanin kanssa. On hyvä unohtaa kaikki päämäärät ja maalit, vain antautua hetken vietäväksi. Rentoutuminen ja antautuminen ovat avaimia nautintoon.

Omista oma seksuaalinen nautintosi

Tämä on erittäin tärkeää etenkin naisille. Kun kasvoimme naisiksi harvaa meistä opetettiin todella iloitsemaan kehostamme ja seksuaalisesta nautinnosta, juhlistamaan itseämme. Opimme heijastamaan oman nautinnollisen, ekstaattisen ja säkenöivän seksuaalisuutemme rakastajaamme. Annoimme oman seksuaalisen voimamme pois ja aloimme odottamaan että he täyttävät tarpeemme ja että on heidän vastuullaan että voimme hyvin.

Kun tunnemme oman nautintomme emme ole väärällä tavalla riippuvaisia toisista. Siitä tilasta on aivan erilaista jakaa nautinto ja seksuaalisuus toisen kanssa, lähteä yhteiseen leikkiin.

Se että emme uskalla ilmaista tunteitamme vapaasti, voi myös tukahduttaa nautinnon ja halut. Vapaasti virtaava energia kehossa , mielessä ja tunteissa johtaa terveyteen ja hyvinvointiin kaikilla tasoilla.

Minä haluan

Myös halu on kaltoin kohdeltu kulttuurissamme. Kaikenlaiset halut, ei vain seksuaaliset. Haluaminen on väärin, haluamme liikaa, se ei ole sopivaa tai halut eivät ole oikeanlaisia.

Sanomme kyllä haluillemme, paljastamme halumme, uskallamme seurata halujamme, rakastamme halujamme. Innostavia, mehukkaita, hauskoja, hekumallisia haluja. Usko tai älä, lopulta ne johdattavat meidät takaisin omaan sisäiseen totuuteemme, siihen mitä me todella olemme, aitoon alkuperäiseen itseemme, jossa olemme kokonaisia, rakastamme pyyteettömästi ja vilpittömästi. Elämästä tulee vakaampaa, merkityksellistä ja nautinnollista. Ei kaaosta kuten meille on ehkä uskoteltu.

Oma tie

Kaikki olemme erilaisia ja pakettiratkaisuja ei ole. Se tekeekin tästä tutkimusmatkasta hauskaa ja mielenkiintoista. Voimme lähteä uteliaana tutkimaan mitkä ovat omat syvimmät halut ja mistä kaikesta voimme saada nautintoa. Elämä voi olla seikkailu.

Minä ainakin haluan olla voimaa pursuava, elämää sykkivä, eloisa, värisevä, säkenöivä ja syvästi nauttiva nainen. Nautinnon Kuningatar.

Seuraavissa blogeissa perehdyn syvemmälle näihin aiheisiin: aistinautintoihin, oman kehon rakastamiseen, antautumiseen, tunteiden ilmaisuun, sooloseksiin, nautintoon kumppanin kanssa, haluun, omaan kukoistukseen ja tantraan.